Naučnici tvrdi da znaju šta muškarci žele

12/05/2021 13:43

Naučnici tvrdi da znaju šta muškarci žele

Ne postoji osoba koja se bar jednom nije zapitala šta je ono što privlači muškarca ili ženu i šta vole da vide na osobi za koju su zainteresovani. Kako je lepota univerzalna i ne postoje parametri koji je određuju, novija istraživanja pokazuju da muškarci vole negovane žene. Kako su objasnili ispitanici, nije im važno šta je žena obukla na prvom sastanku, ako je to na njoj uredno i čisto, a ona sama odaje osećaj osobe koja brine o sebi.

U nastavku smo izdvojili neke od odgovora, međutim, pre njih važno je istaći da je 87 odsto ispitanih reklo da bi žena bila privlačna i da bi se svidela muškarcu, pre svega mora sebi da se sviđa.

pročitajte još i : Ljubav (ni)je jednostavna odluka

Lista odgovora

Crvena haljina – muškarcima su privlačnije žene koje je nose haljinu u crvenoj boji.

Crveni karmin – istraživači sa univerziteta u Mančesteru kažu da muškarci provode pola vremena, tokom izlaska, gledajući u usne, posebno, ako su prekrivene crvenim ružom.

Osmeh – nedavna studija Američkog udruženja psihologa pokazala je da osmeh čini žene privlačnijima. Osim toga, smeh je i izrazito moćno oruđe protiv stresa.

Smeh – on je najbolji lek za sve, pa i ljubavni život. Muškarcima su privlačnije žene koje se smeju njihovim šalama. Međutim, ako muškarac nije duhovit, ne treba se na silu smejati, jer će doći do kontraefekta.

Glas – iako je hrapaviji glas sinonim za zavodljivost, naučnici su ustanovili da muškarce zapravo privlače žene koje govore višim tonom. Jednostavno, takva boja glasa im je neodoljivo privlačna.

Suze – istraživanja pokazuju da muškarce manje seksualno privlače žene koje često plaču.

Ruke – muškarcima su privlačne i ruke, posebno rameni deo, te zato je savet ne sakrivati ih.

Obline – muškarci su izjavili da neće primetiti tri dodatna kilograma, jer preferiraju žene sa normalnom telesnom težinom u odnosu na super-mršave žene.

Miris – muškarci vole da žena lepo miriše, ali ne napadno i preterano. Umerenost je ključna reč.

Nova istraživanja još pokazuju i da atraktivna, ali isprazna devojka će muškarcu biti zanimljiva svega nekoliko sati. Većina muškaraca želi ženu koja je zainteresovana za više stvari i nije fokusirana isključivo na svoj izgled. Želi osobu sa kojom može da diskutuje i razmenjuje mišljenja.

možda vas zanima i: U ljubavi POSTOJE pravila

Uz to muškarci vole osobe koje su diskretno “napadne”, tačnije koja može da mu neseksualnim dodirima pošalje poruku: “Volim da budem s tobom i sviđaš mi se”. Jednako važno muškarcu je da sa ženom može da podeli neko iskustvo ili mišljenje, ali bez da bude osuđivan za isto.

12/05/2021 13:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments