Večernji rituali za zdravu i blistavu kožu lica

09/06/2017 13:04

Večernji rituali za zdravu i blistavu kožu lica

S obzirom na to da se koža najbolje regeneriše tokom sna, kada se generalno naše telo odmara, ali je koži potrebna dodatna pomoć kako bi izgledala što bolje.

Da biste iskoristili san kao najbolji tretman za svoju kožu potrebno je da se o njoj pobrinete kako treba pre odlaska u krevet.
Kako biste zadržali ili vratili mladalački izgled kože lica i učinili da ona prosto blista ovo su večernje aktivnosti vezane za njenu negu koje ne bi trebalo da preskačete:

koza lice devojka

  • Uradite blagi piling kože lica dva do tri puta nedeljno. Na ovaj način ćete ukloniti izumrle ćelije kože sa površine lice i iz pora i dopustiti novima da izbiju na površinu.
  • Redovno čistite kožu lica hranljivim mlekom sa vitaminom E koje održava čvrstinu i elastičnost i istovremeno omogućava koži da slobodni diše i ostane što duže čista.
  • Nanošenje tonika koji odgovara vašem tipu kože obavezno je nakon svakog čišćenja jer je to najbolji način da koža bude glatka i svilenkasta na dodir.
  • Večernji ritual nege kože trebalo bi uvek za završavate kvalitetnom, hranljivom, hidratantnom kremom za noćnu negu koja je bazirana na prirodnim sastojcima koji podmlađuju i regenerišu kožu.

Za kožu koja je izgubila sjaj i čvrstinu ovakvi rituali će joj povratiti mladalački izgled za samo nekoliko nedelja, a posle toga ju je potrebno samo održavati kako bi što duže ostala takva.

09/06/2017 13:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments