Najzdraviji napitak za čišćenje organizma

24/04/2017 16:45

Najzdraviji napitak za čišćenje organizma

Ako se zaista brinete o svom zdravlju, svakako da je najvažnija preventiva, ali i ako dođe do toga da je potrebno pomoći svom telu da bude zdravije – važno je znati na koji način se do toga najbolje stiže.

Kako bismo se osećali dobro i zaista bili zdravi, potrebno je iz tela odstraniti sve štetne materije, a često je za to potrebno mnogo manje nego što nam se čini.

Među najzdravijim napicima koji se često piju svakako je limunada. A kako vam zvuči crna limunada?

crna limunada

Iako ni ne izgleda, ali ni ne zvuči svima baš najlepše, crna limunada je istog ukusa kao i redovna limunada, a boju mu daje “tajni” sastojak koji upravo ovaj napitak čini sjajnim pomoćnikom u borbi protiv svih štetnih materija, a pre svega masnoća iz organizma.

Potrebni sastojci

Za pravljenje crne limunade potrebna su vam samo tri sastojka koji će u kombinaciji veoma lako izbaciti višak masnoće iz tela i učinizi nivo holesterola znatno nižim, a pomaže i u umanjivanju nadutosti u stomaku, ali i podmlađivanju kože.

Ako želite da napravite ovaj napitak potrebni su vam:

– četiri čaše filtrirane ili flaširane vode
– 1/4 šoljice svežeg soka od limuna
– 1/4 kašičice aktivnog uglja (jedna tableta).

Pomešajte sve sastojke i po želji dodajte još limuna. Napitak poslužite hladan i sigurno je da ćete se osećati bolje što češće budete konzumirali ovaj sjajan napitak!

24/04/2017 16:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments