Čudesna biljka koja regeneriše kožu i kosu

12/08/2016 10:01

Čudesna biljka koja regeneriše kožu i kosu

U prirodi se nalaze rešenja za mnoge zdravstvene probleme, pa tako postoji i jedna čudesna biljka koja pomaže regeneraciju kože i kose, a delotvorna je i kod mnogih bolesti.

Bez obzira u kom obliku da se koristi, ova biljka je veoma delotvorna i u narodu poznata kao lek za mnoge zdravstvene probleme i tegobe.

U pitanju je kantarion – biljka koja pomaže prilikom raznih kožnih oboljenja, ali i psihičkih – pogotovo kod depresija i trauma. Predstavlja prirodni antidepresiv, ali i neprevaziđen melem za mnoge probleme sa kožom.

Kako kantarion regeneriše kožu i kosu?

Bilo da je u obliku tonika, čaja, ulja ili tinkture, kantarion je veoma delotvoran. Tako je ulje od kantariona efikasno prilikom lečenja posekotina, opekotina, hemoroida i ubrzava zarastanje rana.

kantarion ulje krema

U ovim situacijama potrebno je da se na obolelo mesto namaže ulje kantariona ili da se obloži čistom gazom natopljenom ovim uljem.

Kantarion pomaže i jačanje i obnavljanje kose tako što se nanosi na teme ili krajeve. Predlaže se da se na kosmati deo glave namaže ovo ulje pola sata do sat vremena pre pranja kako bi se (pogotovo farbana kosa) što bolje oporavila.

12/08/2016 10:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments