Modne greške koje svakodnevno pravimo

26/09/2017 11:33

Modne greške koje svakodnevno pravimo

Iako odeća ne čini čoveka definitivno ostavlja utisak. Saznajte u čemu, prema modnim ekspertima, grešite kada je stil oblačenja u pitanju.

Nakit

Masivan i težak nakit može da deluje veoma agresivno, a u isto vreme, prema pravilima mode, izgledate mnogo starije. Stoga radije izaberite neupadljivije minđuše i ogrlice, a bogat nakit ostavite za posebne prilike.

Rob trendu

Ovo je najčešća greška koju svi prave. Ukoliko je nešto, prema modnim dizajnerima IN ove sezone, ne mora da znači da po svaku cenu treba da nosite te odevne komade. Veoma je važno da odeću birate prema načinu građe i da vam bude udobna, a dodatni je plus ukoliko u tome uspete da uključite i trenutne modne trendove.

Izbegavajte crno

Iako je crna boja oduvek smatrana šik i elegantnom, previše crnine može da izazove sasvim suprotan efekat. Tamne nijane osvežite nakitom u drugoj boji ili pak šarenim šalom.

Visoke potpetice

Štikla svaku damu učini gracioznijom i prefinjenijom, ali imajte na umu da prevelika peta može od vas da napravi ne tako gracioznu damu, naročito ukoliko ne umete da hodate u visokim potpeticama. Izaberite onu visinu koja vam najviše odgovara i u kojoj možete neometano da hodate.

26/09/2017 11:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments