Idealan novogodišnji poklon za Vašeg partnera

20/11/2016 08:25

Idealan novogodišnji poklon za Vašeg partnera

Novogodišnja rasveta je već odavno postavljena, a sad su zvanično krenule i niske temperature, kao i pitanja gde ćemo provesti najluđu noć. Na sreću, parovi uvek imaju zagarantovan doček u zagrljaju voljene osobe, i nije im uvek neophodno da naprave feštu od dočeka. Ionako se svi slažu da je bolji provod prvog januara, zar ne? Međutim, ono što ih više baca u dilemu jeste šta darovati devojci/dečku, a da bude u isto vreme i iznenađenje, i pravi poklon za nju/njega? Po nama favorit spa u Novom Sadu.

Ne brinite, imamo podugačak spisak najboljih novogodišnjih poklona. Pa, da počnemo:

Omiljeni parfem

Za sve one koji će reći da to i nije preterano originalno, možemo ih podsetiti da je dobar parfem uvek primljen sa radošću i oduševljenjem. Ukoliko znate da vaša lepša/jača polovina preferira određeni miris, nemojte rizikovati, već kupite baš taj. Kupovina omiljenog parfema je uvek siguran pogodak.

Spa vaučer

Ovo je bez sumnje idealan poklon jer kroz njega zapravo darujete zajedničko vreme, a ono je najdragocenije. Naravno, prijatna muzika, piće po izboru, hidromasažna kada, sauna, masaža… Sve to je deo ovog izuzetno relaksirajućeg iskustva. Krajem godine se već svi osećamo pomalo iscrpljeno, pa ako nemate vremena da provedete ceo vikend u nekom hotelu, ovo je odlična prilika za beg od obaveza i uživanje svim čulima. Uz to, za razliku od velikih spa centara, ovde imate zagarantovanu potpunu privatnost.

Pogledajte još: spa centar novi sad

poklon za Novu godinu

Foto album

Živimo u digitalnom svetu, ali pravi poljupci su svakako lepši od digitalnih, zar ne? Da dodate još malo romantike u vašu vezu, napravite foto album sa vašim slikama iz različitih perioda. Krajnje je vreme da prebacite slike iz telefona u stvaran svet! Čak šta više, možete i naručiti knjigu čije stranice su ispunjene vašim momentima, tj. fotografijama. Vrlo romantično i originalno, zar ne?

Planer

Ne, ovde nije reč o poslovnim planerima i notesima, mada su i oni vrlo poželjni za one kojima organizacija nije jača strana. Pored klasičnih modela, danas na tržištu imate mogućnost poručivanja personalizovanih planera onlajn, i to sa porukom koju vi izaberete kao moto ili motivaciju. A gde je tu romantika? Upišite tu i tamo neki podsetnik tipa „imaš dejt“ ili „poslati poljupce….“, i taj gest će sigurno izmamiti osmeh posle ponoći, a i tog dana kada je isplanirana pomenuta „stavka“.

Set vinskih čaša

Ili pak onih za pivo ili viski. Uz odgovarajuće piće, naravno. Po nekom nepisanom pravilu, šampanjac je najprikladniji za doček nove godine, ali to ne mora da znači da je i obavezan. Birajte da li ćete kupiti nešto što oboje volite, ili pak dajete prednost vašoj jačoj polovini i njegovom izboru. U svakom slučaju, svi drugari će mu zavideti na „praktičnom“ poklonu, a on će biti ponosan.

Opema za trening

Nema te osobe koja je redovan vežbač a da se neće obradovati novoj majici/tegovima/znojnicama/šejkeru/šorcu itd. Odeće  i ostale opreme za trening nikad dosta, tako da ukoliko vaš partner/-ka ide na treninge par puta nedeljno, ovim ćete pokazati koliko cenite tu posvećenost, i koliko ih dobro poznajete. Ovo poslednje je izuzetno bitno dokazati, zar ne?

Pored toga, ako se vaš partner bavi nekim hobijem, razmislite šta je to što im je zaista neophodno za isti.

Karte za koncert

Slično kao sa vaučerima za spa centar, ovde je najbitnije to što poklanjate iskustvo. Idealno, to bi trebao da bude koncert na koji biste oboje rado išli. Međutim,  čak iako vam se muzički ukusi ne podudaraju, poklanjanje karte za koncert omiljenog benda/izvođača ili pak festival je gest koji će se dugo pamtiti, prepričavati, i ceniti (pogotovu iz razloga što ne volite istu muziku).

Futrola za mobilni

Ovo je vrlo jednostavan poklon, ali razmislite. Nije li to nešto što će svakog dana imati uz sebe? Možete kupiti neku u prodavnici, ili naručiti poseban dizajn. Možete i pokloniti futrolu za tablet, takođe, jer na kraju krajeva, sitnice su ono što čini život.

Donji veš

Ako baš želite, možete se odlučiti i za pidžame, ali obzirom da je u pitanju vaš parner, ovo je jedan od najintimnijih poklona, zar ne? Tradicija je kupovati nešto u crvenoj boji radi uspeha u ljubavi, ali ne morate se slepo voditi time. Izaberite nešto po vašoj volji, a izbor je definitivno veliki pred praznike.

I naravno, nemojte dočekati poslednji momenat! Idealan novogodišnji poklon se ne kupuje 30. Ili 31. decembra, već makar jedno dve nedelje ranije. Za razliku od rođendana, ovo je sveopšte vreme darivanja, tako da se možete neprijatno iznenaditi da „vašeg“ poklona više nema u prodaji. Vaš parner će sigurno biti oduševljen ovim znakom pažnje, a na kraju krajeva, i očekivati da bude tako. Zato, odaberite nešto sa naše liste, i pravac šoping!

20/11/2016 08:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments