Vladavina Strelca: Šta nas očekuje do 21. decembra?

23/11/2016 12:48

Vladavina Strelca: Šta nas očekuje do 21. decembra?

Pred nama je period vladavine Strelca koji će trajati od 23. novembra do 21. decembra. Pogledajte šta vas čeka na poslu, na ljubavnom planu i drugim sferama života.

ovanOvan (21. mart – 20. april)

Posao

Mars, vladar vašeg znaka, odnedavno u Vodoliji, u dobrom aspektu sa Jupiterom iz Vage, nagoveštava povoljna dešavanja i novine u vašem profesionalnom životu. Period je povoljan za uvođenje inovativnih tehnologija i nove projekte koji imaju veze sa produkcijom, distribucijom i posredništvom, komunikacijom i putovanjima. Uspeh zavisi od detaljne analize, dobre procene situacije, kao i od svakodnevnog i upornog angažovanja, čime god da se bavite. Što se finansija tiče, izbegavajte zaduživanja i ne uzimajte kredite ili pozajmice ako to nije neophodno, jer nije sigurno da ćete uspeti da sve to vratite na vreme. Mlad Mesec od 30. novembra, uz stelijum u Strelcu i sekstil sa Marsom budi u vama želju za promenama i podstiče vas da menjate ono što vam ne odgovara. Obratite pažnju na razne priče i ogovaranja kako vam to ne bi prouzrokovalo problem sa nadređenima. Pazite na rokove i potrudite se da sve poslove završite na vreme. Od 7. decembra, moguće komplikacije zbog loših procena.

Ljubav

Tranzit Meseca kroz sedmo polje i znak Vage od 23. novembra naglašava vašu potrebu za sređivanjem emotivnog života. Budući da tu obitava Jupiter na duže staze, prolazak svake planete može da ima pozitivne efekte na rešavanje emotivnih pitanja. Tokom navedenog tranzita, slobodni pripadnici znaka mogli bi da dožive nezaboravnu ljubavnu romansu sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom. Iskoristite maksimalno trenzit Venere, vladara vašeg polja partnerstva, i Marsa, kroz znak Vodolije za uspostavljanje novih kontakata i dogovore. Ne zapostavljajte prijatelje, družite se sa kolegama, iskoristite svaku priliku za izlazak. Ako ste nedavno prekinuli vezu do koje vam je stalo i kajete se zbog toga, pokušajte da se pomirite do 1. decembra, jer su vam zvezde naročito naklonjene u tom periodu. Pod uslovom da ste uvideli svoje greške i prihvatili partnerove mane, moguće je da vaša veza doživi pravi preporod.

Zdravlje

Iscrpljeni ste, pa vam je sada neophodan oporavak. Konstantno emotivno nezadovoljstvo i permanentni stres negativno utiču na vaše zdravstveno stanje. Mogući problemi sa stomakom, povišenim pritiskom i nesanicom.

bikBik (21. april – 20. maj)

Posao

Budući da vladar vaše karijere i uspeha Saturn do 7. decembra ne pravi nikakve aspekte sa Venerom, uslovi za poboljšanja na poslu menjaju se bez nekih jasnih pravila, zbog čega je neophodno da budete vrlo fleksibilni i spremni za sve vidove promena. Ukoliko dobijete novu poslovnu ponudu, prihvatite je, čak i ako niste sigurni da je to najbolje rešenje za vas. Bićete primorani da usput učite ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći ćete iskustvo koje možda nikada ne biste imali da ovo što vam se nudi niste prihvatili. Nakon 7. decembra sledi delimična stabilizacija, ali su i dalje sve karte otvorene jer se Venera nalazi u Vodoliji, uz nepredvidivog i naglog Marsa. Zahvaljujući povoljnim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, biće dobrih poslovnih mogućnosti, pa će se mnogi Bikovi zaposliti uz podršku osoba na položaju. Ovaj period je naročito naklonjen onima koji se bave spoljnom trgovinom, ugostiteljstvom ili zabavom. Bolje će prolaziti oni sa višim obrazovanjem ali nema prepreka ni za ostale ako su aktivni.

Ljubav

Mars, vladar polja partnerstva, i Venera, vaš vladar znaka, do 7. decembra biće u položaju “netrpeljivosti”, što znači da su mogući problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen. Možda pomislite da je tvrdoglav i sebičan, ali isto moglo bi da važi i za vas. Obuzdajte strasti i pazite šta govorite u naletu besa, jer su reči ponekad ubojitije od oružja. Ukoliko imate paralelnu vezu, pazite šta radite, jer postoji opasnost da se sve otkrije. Posebno je rizičan period od 2. do 7. decembra, kada Merkur pređe u znak Jarca, u kome će Venera biti narednih pet dana. U navedenom periodu vodite računa o komunikaciji, pazite da neka poruka ne ode na pogrešan broj ili adresu. Od 7. decembra, tenzije su i dalje naglašene, ali moguće je da se problemi reše na pozitivan način. Dvoumite se da li da započnete vezu sa osobom koju već poznajete.

Zdravlje

Zbog pojačane nervoze i nepažnje, povećana je mogućnost povređivanja. Problem sa urinarnim traktom je povezan sa bakterijskom infekcijom. Proverite dioptriju. Promenite način ishrane i unosite dovoljno tečnosti.

blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao

Period do 2. decembra protiče u znaku povećane aktivnosti, ali i neočekivanih turbulencija u poslovnom okruženju. Ponude za novi angažman dolaziće kako od novih tako i od starih saradnika, ali će ove druge biti povoljnije. Moguć prekid saradnje sa saradnicima sa kojima ne uspevate da nađete zajednički jezik. Dosadilo vam je da stalno ispravljate tuđe greške, naročito ako radite u većim organizacijama. Preduzeli ste korake za promenu posla i ponudili nove projekte, ali neko iz vaše prošlosti sprečava da vaše ideje bude realizovane. Od 7. decembra, Marsu koji je u vašem polju inostranstva, pridružuje se i Venera, što znači da je moguće da svoje poslovne ideje plasirate kroz saradnju sa strancima. Naglašena je mogućnost da karijeru nastavite u inostranstvu, ili da podršku dobijete od osoba koje su u inostranstvu. Očekujete da vam se vrate neki dugovi, ali vas dužnici izbegavaju pa morate da budete strpljivi. Biće vam potrebno više slobodnog vremena da završite ono što ste i naumili. Radićete uporedo više poslova, što će vas dosta iscrpeti.

Ljubav

Nezadovoljni ste trenutnim odnosom, ali hteli vi to ili ne, moraćete da se pomirite sa tim sve dok Saturn boravi u vašem polju partnerstva, a to će potrajati. Ipak, mlad Mesec, 30. novembra u Strelcu, pada upravo u to polje i ukazuje na neke novine koje će se dogoditi uprkos Saturnovoj restriktivnosti. Iskoristite taj aspekt da okončate nešto što već duže vreme ide silaznom putanjom po svim osnovama, ali i da započnete novi ciklus u emotivnom i partnerskom životu. Oni koji su slobodni, već dugo imaju osećaj da se vrte u začaranom krugu, što i jeste posledica boravka Saturna u nekom znaku, ali od ovog mladog Meseca možete očekivati da barem nakratko izađete iz toga i osetite neke nove emocije. Zahvaljujući novim dešavanjima uspećete da lakše ostvarite neke važne ciljeve. Zauzeti pripadnici znaka trebalo bi da se uzdrže od flerta i testiranja svojih zavodničkih sposobnosti ako ne žele da se nađu u centru skandala. U ovom periodu, najbolje je biti uzdržan.

Zdravlje

Nikako ne uspevate da se naspavate ili vas muči nesanica. Mogući povremni problemi sa glavoboljom i krvnim pritiskom. Stomačne tegobe su prolaznog karaktera.

rakRak (21. jun – 22. jul)

Posao

Tranzit Venere kroz sedmo polje, što se posla tiče, ukazuje da vas neko iz okoline na fin način zloupotrebljava zatrpavajući vas poslom. Moguće je da ćete zbog vanrednih okolnosti ili odsustva kolega morati da preuzmete i tuđe poslove. Tek posle 7. decembra, kada Venera pređe u Vodoliju, dolazi do olakšanja situacije zahvaljujući pomoći novih saradnika. Od kraja novembra, uspećete da se izborite za novac koji je trebalo odavno da vam pristigne. Ulazak Merkura u sedmo polje, 2. decembra, ukazuje da ste na nekoj vrsti provere i da neko pomno prati vaš rad. Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima i izbegavajte konflikte kako ne biste ugrozili svoju poziciju. Ukoliko vaš posao ima veze sa finansijama, direktno ili posredno, vodite računa o manjkovima, ili o tome da neko iz okruženja svoje propuste ne pokuša da svali na vas. Generalno Mars u Vodoliji, u vašem osmom polju, ukazuje na odliv novca i nepredviđene troškove, zbog čega je neophodna velika opreznost. Ukoliko imate privatni posao izbegavajte zajmove, a od 17. decembra vodite računa šta potpisujete.

Ljubav

Venera u sedmom polju naglašava vašu potrebu za ispoljavanjem emocija, ali i potrebu partnera za većom bliskošću i pažnjom. Tokom ovog perioda biće naglašena potreba za izlascima, opuštanjem i zabavom. Ukoliko idete na poslovni put, očekujte da ćete i na raznim destinacijama privlačiti pažnju suprotnog pola. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa partnerom koji je zauzet, ali zbog obilja novih mogućnosti, to vas neće dugo držati. Od 2. decembra Veneri se nakratko pridružuje Merkur, a nakon njenog izlaska iz vašeg sedmog polja, 7. decembra, planeta razuma potpuno će ovladati poljem emotivnih i partnerskih odnosa. Merkur previše analizira i kalkuliše, ali bez rezultata. Često navodi na pogrešan put i neadekvatan pristup osobi koja vas privlači. Nakon 12. decembra moguće je da vaše emocije uzburka neka osoba iz prošlosti sa kojom ste se odavno razišli. Ako ne želite da sebi komplikujete život, radije odolite iskušenju.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca bićete skloni povredama zbog velike rasejanosti i nepažnje. Moguće učestale glavobolje, mučnina ili nesanica. Proverite krvnu sliku. Ojačajte imunitet.

lavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao

Mars u sedmom polju otežava komunikaciju sa kolegama u prvoj polovini perioda, pa se često obična razmena mišljenja pretvori u sukob ili incident. Iako povoljni aspekti superiornih planeta, Jupitera i Saturna ka znaku Lava, jasno ukazuju da ste u svemu u pravu, čini se da je nastup ponekad bitniji od argumenata. Budite manje arogantni prilikom iznošenja svojih stavova ako želite da anulirate napade onih koji nemaju argumente. Od 7. decembra, Venera ulazi u znak Vodolije i donosi preokret u vidu novih mogućnosti za proširivanje saradnje čak i sa onima sa kojima ste ranije imali nesuglasice. Vodite računa o svim novčanim transakcijama i ne zalećite se u nove poduhvate pre nego što dobro proučite sve detalje. Neki pripadnici znaka mogu iznenada da se suoče sa problemima zbog sukoba sa saradnicima ili prekida ugovora. Ovaj period nosi malo više tenzije pa će se poslovi uglavnom odvijati sa zakašnjenjem. Pažljivo slušajte šta vam drugi govore, jer se može desiti da previdite neku vaznu informaciju.

Ljubav

Ako planirate da uskoro svijete bračno gnezdo, sačekajte još malo, jer vam trenutno zvezde nisu naklonjene. Stvari se mogu oteti kontroli, jer Mars i Venera u sedmom polju donose konfuziju, ali i sklonost euforičnom ponašanju, nestabilnost odnosa, reagovanja na prvu loptu, paralelne veze i slično. Oni koji su već u braku, u narednom periodu biće na velikom ljubavnom iskušenju koje bi moglo da naruši kvalitet i trajnost odnosa. Moguće su tajne romanse i kratke avanture. Za one koji su slobodni, postoji mogućnost nove veze sa osobom iz poslovnog okruženja ili preko šireg kruga prijatelja. Biće i nekih novih poznanstava preko posrednih ili prijateljskih kontakata. Možda ćete razmišljati o nekoj osobi iz prošlosti, ili čak obnoviti vezu, ali to vas neće dugo držati. Sve će se ipak završiti na flertu.

Zdravlje

Osetljivost grla i sinusa zbog infekcija. Mogući manji problemi sa kičmom. Vodite računa da ne istegnete ligament na ruci ili nozi.

devicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao

Period počinje konjunkcijom Merkura, vašeg vladara, sa Saturnom, u znaku strelca, što je upozerenje na moguće slabosti i probleme. Pozitivan stav vam može pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Potrebno je da se koncentrišete na svoje potrebe i uskladite sve svoje aktivnosti, počev od dnevnih rutinskih obaveza i dugoročnih ciljeva. Ne bi trebalo da se previše opterećujete, ali potrudite se da vaše zalaganje ide u pravcu generalnog poboljšanja. Što se dnevnih obaveza tiče, organizujte se tako da budete što efikasniji, pa najpre rešite problematične situacije koje vas ometaju u radu i napredovanju. Lako se može desiti da se osećate teško i da imate previše obaveza, da ne znate šta pre da uradite. I da jednostavno pobegnete u sanjaranje, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste završili. Od 2. decembra, kada Merkur promeni znak, stvari se popravljaju, ali ne u punoj meri. Nezaposleni će biti u prilici da se zaposle.

Ljubav

Slaba pozicija Merkura do 2. decembra ukazuje da zbog umora na poslu nemate vremena za privatna zadovoljstva. Biće prilika za virtuelna poznanstva ali bez realne šanse da se pretvore u nešto više. Tek kada Merkur promeni znak i uđe u vama trigonski znak Jarca, počinju prava, lepa dešavanja. Moguće je poznanstvo na putu ili romansa sa nekim ko ima istu profesiju ili hobi. Oni koji su u vezi, trebalo bi da izbegavaju rasprave i bitne teme tokom prve polovine perioda. Rasprava ili sukob sa partnerom neće doneti ništa dobro. Ne pomaže ni ispravljanje grešaka iz prethodnog perioda, jer nakon promene znaka, Merkur donosi sasvim nove uslove. Slobodni pripadnici znaka imaju neobičnu mogućnost da u narednom periodu po dva puta prolaze iste situacije, sa graničnim terminom oko 12. decembra, u zavisnosti od karakteristika natalnog horoskopa.

Zdravlje

Mogući problemi sa cirkulacijom, zglobovima i povremenim aritmijama. Čuvajte se povrede ramena, a takođe bi trebalo da obratite pažnju i na stomačne tegobe.

vagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao

Povoljan period za sve poslovne aktivnosti, ali vodite računa jer su moguća iznenađenja i obrti situacija. To praktično znači da je do 7. decembra jedna stvar u fokusu, a već dan kasnije, nakon ulaska Venere u Vodoliju, cilj se potpuno menja. Pazite šta pričate i ne komentarišete rad kolega. Odluke donosite posle 2. decembra, kada Merkur promeni znak. Ukoliko imate privatnu firmu, moguće su inspekcijske kontrole, pa budite oprezni kada je ispravnost robe, usluga i papira u pitanju. Situacija je povoljna za rad sa strancima, pa možete uspostaviti povoljnu saradnju. Novac dolazi preko partnerskih poslova ili pak kroz odrađene poslovne ugovore. Sa Venerom i Marsom u u trigonu sa Jupiterom možete postaviti čvršće temelje za nove projekte o kojima ste maštali. Kraj jeseni, za pojedine Vage postaje period materijalne sreće, beneficija i uspeha sa finasijama. Nezaposleni pripadnici znaka, kao i oni koji su nezadovoljni postojećim statusom, imaju priliku da promene situaciju u svoju korist.

Ljubav

Mars i Venera su od 7. decembra u istom znaku, a takav položaj ukazuje na burna dešavanja u partnerskom životu. Iako niste previše komunikativni, tokom ovog perioda lako ćete sklapati poznanstva sa nepoznatim osobama. Kontakti sa strancima ili onima koji žive u inostranstvu biće za vas dobitne kombinacije. Pazite samo sa kim se upuštate u vezu, jer moguće je da vam se svidi neko ko je u braku ili pred razvodom, što nikako nije dobar izbor. Oni koji započnu vezu u ovom periodu, mogli bi da imaju problem jer se partner ne sviđa njihovoj porodici, pa će morati da balansiraju i prave kompromise. Pripadnici znaka koji su u braku mogli bi da se suoče sa učestalim nesuglasicama i ljubomornim scenama. Moguće je takođe da partner provodi više vremena na poslu zbog dodatnih obaveza. U svakom slučaju budite oprezniji. Bilo bi dobro da preispitate svoj odnos.

Zdravlje

Redovno kontrolišite zdravlje i ne čekajte da se razbolite. Poboljšajte kondiciju, kontrolišite šećer i masnoće u krvi.

skorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao

Pozicija Marsa, vladara znaka, u kvadratnom znaku vodolije nije najpovoljnija za promene koje očekujete u ovom periodu. U zavisnosti od natalnih pozicija možete na njega različito ragovati, ali za sve Škorpije je zajedničko da sada imaju dovoljno energije koju bi samo trebalo da kanališu u dobrom smeru. Pošto niste preterano konstruktivni, iskoristite trenutni elan za obavljanje svakodnevnih dužnosti i marljiv rad. Nije vam svejedno što mnoge stvari morate da odradite sami, što je teret kućnih i poslovnih obaveza pao na vaša leđa ali na taj način, univerzum vam zapravo pomaže. I dalje vas muče finansijske brige, ali ćete nakon 7. decembra lakše izaći na kraj sa tim problemima. Biće i nekog zaostalog priliva novca na koji možda niste ni računali. Ne zadužujte se preko vaših mogućnosti. Prve dve nedelje decembra biće povoljne za sve vrste dogovora. Možda ćete razmišljati o nekom dodatnom izvoru prihoda. Povedite računa o važnim papirima i dokumentima, naročito posle 12. decembra.

Ljubav

Nemate baš puno inicijative kada su emocije u pitanju, a takva situacija potrajaće do 7. decembra. Ipak, ako vam se neko dopada, pokažite mu da ste zainteresovani. Neki od pripadnika znaka mogu se upustiti u tajne romanse. Veza na daljinu ili sa osobom koju ćete upoznati na putu nema velike šanse za uspeh. Oni koji su u dužoj vezi, mogli bi da se suoče sa iznendanim problemima. Moguće je privremeno razdvajanje. Ako ste u braku teško ćete se uskladiti ako ne napravite kompromise, a partnerova preosteljivost vam može ići na živce. Moguće je takođe da na taj način samo želi da privuče pažnju. Bilo kako bilo, uvek imajte na umu da vi sami najviše utičete na odnose sa drugima. Ako ste sami, bićete u prilici da upoznate osobu koja će vas fatalno privući ali koja trenutno nije slobodna.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom. Povremene glavobolje možda su uzrok problema sa vratnim delom kičme. Obuzdajte apetit. Svaki vid preterivanja škodi zdravlju.

strelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao

Merkur u vašem znaku u konjunkciji sa Saturnom, osim nekog zaostalog novca doneće vam i finansijske probleme koje ćete početi da rešavate tek početkom decembra, kada možete da očekujete bitnije poboljšanje situacije. Do tada iskoristite povoljne aspekte Jupitera koji vam pruža mogućnost da uz pomoć prijatelja realizujete neke nove poslovne ideje. Kada Venera uđe u znak Vodolije i napravi povoljan aspekt sa Jupiterom, a obe planete formiraju sekstil sa vašim znakom, to je siguran znak da se stvari odvijaju povoljno po vas. Ako ste nezaposleni partner ili neka druga bliska osoba vam donosi glas o slobodnom radnom mestu, posle 30. novembra, od faze novog mladog Meseca. Taj period je povoljan i za pokretanje samostalnog biznisa. Moguće je, takođe, da dobijete ponudu za rad po projektu, što i nije loše u narednih par meseci kada imate potrebu da budete slobodniji i da istražujete sopstvene mogućnosti.

Ljubav

Dobri zvazdani aspekti pokrenuće i događanja na ljubavnom planu. Bićete raspoloženiji za izlaske, druženje i zabavu sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju mogli biste i da upoznate neku novu osobu koja će vas zaintrigirati već na prvi pogled. Ali, pošto vašim poljem partnerstva vlada Merkur, koji je do 2. decembra u vašem znaku, sve se odvija sporo, uz manje ili veće komplikacije. To znači da ćete imati dovoljno vremena da procenite koliko je ta osoba kompatibilna sa vama. Ako ste u dugoj vezi ili braku, iskoristite ovaj period za preispitivanje i poboljšanje odnosa. Dugo obostrano nezadovoljstvo može da se završi konfliktom ukoliko se problemi ne rešavaju. Ukoliko ste u svađi i želite da se pomirite, sačekajte povoljniji momenat. Pre nego što bilo šta preduzmete, preispitajte svoje želje. Bračnim partnerima ljubav i sklad kvariće finansijski problemi.

Zdravlje

Preosetljivi ste i sve vam smeta. Moguće glavobolje kao posledica promene vremena, ali i melanholije. Proverite krvnu sliku.

jaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao

Naporan period trajaće do 7. decembra, kada će stvari početi da se normalizuju. Do ovog perioda izbegavajte potpisivanje ugovora jer postoji mogućnost loše procene i preteranog rasipanja novca. Finansijska situacija se sređuje sa ulaskom Venere u Vodoliju. Istovremeno, stabilizuju se i odnosi sa saradnicima. U ovom periodu bićete skloni samoprecenjivanju. Potrudite se da svoje ideje sprovedete do kraja. Ukoliko ste nameravali da menjate posao, imaćete priliku za to krajem meseca, ali budite oprezni. Otvaraju vam se mogućnosti za dodatni ili honorarni posao, a samo od vas zavisi da li ćete ih iskoristiti. Ako ste nezaposleni, moguće je zaposlenje na određeno vreme, a najbolje šanse imaćete u poslovima vezanim za trgovinu, komercijalu ili bilo koju vrstu uslužnih delatnosti. Pazite na dokumente. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati da ponovite više puta pre nego što ih dovedete u red.

Ljubav

Očekuju vas brojni novi kontakti, ali vi kao da niste sigurni šta zapravo želite. Iz nekog razloga često sebi uskraćujete ljubavnu sreću. Bićete u dilemi između stare i nove veze, ali već posle 7. decembra biće vam jasnije do čega vam je više stalo. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji buran period. Naglašene strasti probudiće u vama želju za uživanjem, a u čijem krevetu ćete završiti, teško je predvideti. Sve manipulativne tehnike sada su otvorene, a ako idete u stan osobe koja vam se dopada, budite oprezni sa pićem. Ukoliko ste u tajnoj vezi, sada će sve izaći na videlo, bilo to vama drago ili ne. Ako želite da sačuvate trenutni status, budite oprezni. Oni koji su u dugoj vezi ili braku trebalo bi da smanje tenziju. Partner žudi za vašom pažnjom.

Zdravlje

Uskladite svoje poslovne i privatne aktivnosti. Ako se bavite sportom, vodite računa da se ne povredite. Mogući problemi sa kičmom i pritiskom.

vodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao

Iako imate zaštitu zvezda, ne bi trebalo da se mnogo pravite važni i da dižete nos. Osoba na položaju analiziraće svaki vaš gest i znanje kojim raspolažete, pa bi hvalisavost mogla skupo da vas košta. Pod uticajem Marsa postajete agresivniji u komunikaciji sa nadređenima, ali temperamentno istupanje samo će dodatno iskomplikovati vaš život. Budite istrajni na poslu. Ako ne stižete da sve obavite na vreme, potrudite se da bolje organizujete vreme i napravite listu prioriteta. Ukoliko teško podnosite ograničenja i pritisak nadređenih i kolega, razmislite o pokretanju samostalnog biznisa. Situacija se popravlja od 7. decembra, kada Venera ulazi u vaš znak. Ovo je lep period za napredak i verovatno ćete imati i nove poslovne ponude. Poslovanje sa strancima biće jedna od novih mogućnosti. Izbagavajte sklapanje novih partnerskih odnosa do kraja novembra. Sve važne odluke ostavite za kasnije, a sada završite nedovršene poslove. Vreme je za veliko unutrašnje i spoljašnje spremanje.

Ljubav

Da li je sada pravo vreme da razmišljate o nekoj novoj vezi ili avanturi uopšte nije bitno. Ako ste do sada bili sami, Mars i Venera u vašem znaku probudiće u vama želju za novim osvajačkim pohodima. Samim tim, više ćete izlaziti i gluvariti sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju, mogli biste da upoznate neku novu osobu koja će vam se svideti već na prvi pogled. Moguće je da imate više prilika, pa nećete znati koju da odaberete. Ako ste u dugoj vezi ili braku, iskoristite ovaj period za preispitivanje odnosa sa partnerom. Ukoliko imate utisak da nešto “ne štima”, ne donosite zaključke i odluke preko noći. Sačekajte povoljniji trenutak za rešenje problema i uspostavljanje boljih odnosa. Izbegavajte svađe i rasprave.

Zdravlje

Umorni ste, a potrebno vam je “resetovanje” energije. Ako ste neraspoloženi ili nervozni, ne tražite utehu u hrani. Bilo bi dobro da smanjite obroke.

ribeRibe (20. mart – 20. april)

Posao

Sve važne odluke odložite za period posle 30. novembra, kada ćete zahvaljujući mladom Mesecu u polju karijere imati potpuniju sliku o svemu. Neke ranije dogovore mogli biste da redefinišete posle 2. decembra. Kontakti sa osobama koje su na važnim funkcijama mogu vam doneti nove poslove, ali i proširenje saradnje. Vodite računa o dokumentaciji. Timski rad je vaš adut za uspeh, pa se potrudite da pravilno podelite poslove sa saradnicima. Razmislite o saradnji sa strancima, čak i sa onima iz najudaljenijih zemalja. Ako imate privatan biznis, vreme je za reorganizaciju poslovanja. Ukoliko to ne učinite, mogli biste da se suočite sa ozbiljnim problemima. Ukoliko ste pod stresom, odvojte malo vremena za odmor. Koncentracija vam je već oslabljena, nervozni ste i razdražljivi, što negativno utiče na opštu klimu na poslu i vaše saradnike.

Ljubav

Nove okolnosti samo jačaju vašu želju za promenama. Pred vama su razne mogućnosti, a od vas zavisi kako ćete da ih iskoristite. Ukoliko ste u vezi koja vas ne ispunjava, razmislite da li ste tu gde jeste samo zbog navike. Možda ste spremniji da se upustite u mnogo ozbiljniji odnos nego što vam sadašnji partner nudi, ili naprotiv, želite samo avanturu. Ovo je period kada ćete poželeti da se upustite u tajnu vezu ili flert sa mlađom osobom. Ako ste slobodni, moguća je romansa na daljinu sa nekom osobom koja će vas osvojiti više intelektualno nego emotivno. Venera u trenutnom tranzitu pojačava vašu harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude. Imate pojačanu potrebu za novim osvajanjima i jakim emocijama. Nisu isključeni ni susreti sa nekim bivšim partnerima posle 12. decembra kao i obnova komunikacije.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za ishranu. Kontrolišite apetit, obogatite jelovnik voćem i povrćem, smanjite unos masti. Redovno kontrolišite pritisak.

Izvor: Novosti.rs

23/11/2016 12:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments