Horoskop za sredu, 3. avgust 2016. godine

02/08/2016 21:00

Horoskop za sredu, 3. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 3. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: I sami znate šta znači rizik i mada niste skloni nesmotrenim i riskantnim potezima, svesni ste da ponekad bez rizika nema ni dobitka. Procenite sami koliko bi mogao da se isplati rizik koji planirate.

Ljubav: Zvezde Vam konačno daju priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Pripadnici znaka koji u srećnoj vezi imaju potrebu za nekom promenom koja će doneti još više ljubavi i sreće u njihovu vezu.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste nadoknadili potrošenu energiju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pred Vama je još jedan uspešan ili barem ispunjen dan. Obaveze koje ćete ispuniti otvoriće Vam nove prilike za dalji napredak i uspeh u poslu. Iskoristite sve što Vam se pruža.

Ljubav: Svesni ste da iz svađe ništa dobro ne može izaći – zato se zaustavite pre nego što krenete. Ako ste slobodni – vreme je da skupite hrabrost i pokažete svoja osećanja.

Zdravlje: Vodite više računa o svom zdravlju – uvedite neke zdrave navike i redovnu fizičku aktivnost.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nalazite se u odličnom periodu kada je posao, ali pre svega zarada u pitanju – pogotovo ako radite u sferi usluga ili posla vezanog za više ljudi. Ipak – potrebno je da uložite više truda kako bi Vam se sve to isplatilo.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neku avanturu, pogotovo ako su otputovali u inostranstvo. U vezi je sve u redu – prestanite da paranoišete i uživajte u mirnom periodu koji je pred Vama.

Zdravlje: Moguća osetljivost – pazite šta jedete.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Morate biti više skoncentrisani na svoj posao, nikad ne znate kada će ta jedna mala greška da Vas košta više nego što ste mislili. Uklonite sve smetnje i posvetite se svojim obavezama.

Ljubav: Trebalo bi da imate malo realnija očekivanja kada je ljubav u pitanju. Možda je to problem zbog koga ste još uvek sami. U vezi se osećate zapostavljeno – iako za to ne postoji razlog.

Zdravlje: Svoju nervozu “izlečite” opuštanjem u društvu ljudi koje volite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: U poslu nema mesta za određene lične stavove. Pokažite malo više profesionalizma ukoliko želite više angažovanja, a pre svega poštovanja od strane saradnika, kolega, pa i nadređenih.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka gaje određene iluzije – pazite da ne budete povređeni. U vezi dolazi do promena kojima ste se nadali i koje ste priželjkivali.

Zdravlje: Više se odmarajte i izbegavajte stresne situacije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U redu je ako ste samo oprezni i temeljni, ali pripazite da to ne pređe u tvrdoglavost ili egocentrizam. Uzmite u obzir i savete koje Vam daju bliski i iskusniji saradnici – i verujte da su oni dobronamerni.

Ljubav: Ako gajite određene emocije prema nekoj osobi – sada je odličan period za započinjanje veze. Pripadnici znaka koji nisu slobodni trebalo bi da porade na komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje: Hronična napetost i nervoza mogu Vam ozbiljno naškoditi. Naučite da se nosite sa stresom ili potražite pomoć.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako Vam finansije nisu prioritet i ne morate sada o tome da brinete – onda je vreme da počnete da radite na unapređenju svojih veština koje će Vam doneti napredak i u karijeri.

Ljubav: Za početak – potrebno je da budete iskreni prema sebi, a onda i prema osobi za koju ste zainteresovani. Ako ste u vezi – uživajte u harmoniji i skladu koji vlada među vama.

Zdravlje: Moguća prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Čak iako stvari ne idu onako kako ste se nadali i kako ste planirali – nemojte očajavati. Sagledajte širu sliku i videćete da se sve odvija onako kako treba – kako ni sami niste mogli da zamislite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da na situaciju u kojoj se nalaze gledaju malo pozitivnije. Ako ste slobodni – možete očekivati priliku da napravite prvi korak, a od Vas zavisi da li ćete to konačno i iskoristiti.

Zdravlje: Vodite računa o imunitetu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako se osećate kao da grcate u obavezama i ne stižete ništa na vreme – nemojte se libiti da zatražite pomoć od nekoga na koga se možete osloniti. Uostalom, napravite drugačiji plan – i odložite ono što nije hitno.

Ljubav: Bez obzira na to gde se nalazite i kakav je Vaš ljubavni status trenutno – Vama se dešava mnogo toga, upoznajete razne ljude – što Vam daje šansu da promenite svoje trenutno stanje.

Zdravlje: Jedan od načina da se oslobodite stresa jeste i bavljenje hobijima i drugim stvarima koje Vas opuštaju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Iskoristite svoje dobre osobine i u poslovnom svetu. Jedna od njih bi trebalo da bude strpljenje koje će Vam dobro doći ukoliko sada ne iskoristite sve prilike koje Vam se pružaju – jer će ih biti još, nemojte brinuti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se oslobode dvoumljenja i poslušaju svoje srce. Ako ste u vezi – nemojte naglo reagovati na sve što partner/partnerka kaže ili uradi.

Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako ste hronično nezadovoljni svojom pozicijom u poslu – ili se sa time konačno pomirite ili presecite – donesite neku odluku koja će prekinuti taj začarani krug Vašeg nezadovoljstva koji Vam ne donosi ništa dobro.

Ljubav: Na pomolu je nova veza – dajte priliku toj osobi da Vam se otvori, ali budite i Vi iskreni. Ako ste već u vezi – plovite mirnim vodama i konačno se osećate prijatno u potpunost.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica oslabljenog vida – proverite to.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte srljati i donositi odluke nepromišljeno. Iako imate sve povoljne aspekte za promene u poslu – ipak nemojte ništa zaključivati dok ne sakupite sve potrebne informacije.

Ljubav: Razgovarajte sa partnerom/partnerkom ako imate neki problem u vezi – možda se o on/ona oseća isto pa će rešenje biti očigledno. Ako ste slobodni – razmislite da li je ta osoba zaista dobra za Vas i da li vredi da se oko nje trudite.

Zdravlje: Poštedite sebe dodatnog umaranja, odložite nešto i za narednu nedelju.

02/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments