Horoskop za petak, 6. maj 2016. godine

05/05/2016 21:00

Horoskop za petak, 6. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 6. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu. Ako ste sami – nemojte odustajati od zamisli da postoji neko ko je savršen za Vas.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte srljati u novu vezu ili avanturu, posvetite sebi više vremena. Monotonija u vezi se može rešiti nekim zajedničkim planom – budite Vi inicijator toga.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav:  I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav:  Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Slobodni pripadnici znaka imaju moć da zavedu koga žele.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili glavobolja.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Dobijate savete koji Vam možda nisu sada od pomoći, ali ne zaboravite da Vi imate još puno toga da naučite. Svaki dan je prilika za napredovanje.

Ljubav: Uživate u samoći, ali Vas obuzima osećaj melanholije. Partner pokušava da Vas razume. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Čuvajte energiju za lepše stvari.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Prvo rešite sve svoje probleme, pa onda prihvatite da pomognete i drugima. U suprotnom, bićete u problemu jer ništa nećete stići na vreme da uradite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zbog nekih nepromišljenih odluka, sada ispašta Vaš posao. Još uvek imate vremena da ispravite greške, ali morate biti temeljni i efikasni.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ne dozvolite da Vam to pokvari veče ili vikend koji je pred Vama.

Zdravlje: Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne dozvolite da Vaše privatne stvari i problemi utiču na kvalitet Vašeg rada. Kada ste na poslu ostavite sve drugo po strani i skoncentrišite se na probleme koji su pred Vama.

Ljubav: Iako priželjkujete nešto novo, to će i danas izostati sa ljubavnog plana. Ali ne očajavajte – ko čeka taj dočeka! U vezi moguće nesuglasice sa partnerom.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pokušajte da se prilagodite novim uslovima rada. Biće Vam lakše ako prihvatite da ne može sve uvek biti onako kako ste planirali.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Stomačne tegobe su prolaznog tipa.

05/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments