Horoskop za utorak, 17. maj 2016. godine

16/05/2016 21:00

Horoskop za utorak, 17. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 17. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”. Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate. Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili!

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte paničiti ako ne stižete sve da uradite odjednom. Važno je da se opustite, ohladite glavu i krenete u rešavanje problema korak po korak.

Ljubav: Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja. Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Ponekad spoljni uticaji ili Vaše brige mogu uticati na odnos sa partnerom. Objasnite o čemu se radi kako ne bi došlo do nesuglasica. Ako ste slobodni – budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada ili kojoj se Vi dopadate.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan odmor – počnite već danas!


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Kada se skoncentrišete samo na posao – sve Vam ide od ruke. Ako osećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo – potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.

Ljubav: U vezi ste puni razumevanja za partnera, što on/ona može ponekad i da zloupotrebi. Slobodni pripadnici znaka deluju zavodljivo i poželjno za sve u svom okruženju.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje bi mogle da budu stresne za Vas.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ne dozvoite da nepromišljenost i brzopletost negativno utiče na Vaš posao. Ako ste već napravili neku grešku – potrudite se da je ispravite pre nego što bude kasno.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana. Pazite da ne budete Vi ta osoba koja je povređena.

Zdravlje: Nesanica je još jedan znak da ste pod stresom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše. Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju i odlučuju.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih. Pokušajte da se distancirate.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Iako osećate da Vam je potebna promena, pogledajte kakve su Vam realne šanse da će to doneti poboljšanje. Možda ovo nije pravo vreme za drastične promene.

Ljubav: Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili poznanstvo. Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju. Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Imajte više strpljenja.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe prolaznog tipa.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Zbog nekih nepromišljenih odluka, sada ispašta Vaš posao. Biće Vam lakše ako prihvatite da ne može sve uvek biti onako kako ste planirali.

Ljubav: U razgovoru sa partnerom morate biti realniji i objaktivniji i češće spremni na kompromisna rešenja. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.

16/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments