Horoskop za četvrtak, 13. oktobar 2016. godine

12/10/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 13. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 13. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Najvažnije je da ostanete skoncentrisani na svoj posao, svoje obaveze i prioritete koje ste postavili na vreme, jer sve drugo bi moglo da poremeti Vaš put ka uspehu na kom ste do sada tako vredno radili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu loše proceniti osobu za koju su se zainteresovali, ali ne bi trebalo da propuste šansu za bolje upoznavanje. Ako ste u vezi – pristanite ponekad i na kompromis zarad “mira u kući”.

Zdravlje: Jedino što Vam fali jeste pozitivan stav – i sve će biti u redu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako ste izgubili motivaciju za rad samo se prisetite krajnjeg cilja, ali i puta koji ste prešli da biste se našli u trenutnoj poziciji. Trud se uvek isplati, a pozitivno razmišljanje Vam samo može pomoći.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni – određene situacije iz Vašeg ljubavnog života će se odvijati u pozitivnom smeru i doneće Vam dobre vesti, potrebno je samo da se opustite.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Dodatne obaveze kojih ste se prihvatili ne bi trebalo da Vam padaju teško jer će Vam doneti mnogo koristi – kako poslovnih kontakata, tako i poslovnih mogućnosti koje će Vam doneti napredak u karijeri.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da otvoreno razgovaraju sa voljenom osobom o problemu koji ih muči. Ako ste slobodni – neko novo okruženje Vam može doneti zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Više se odmarajte i pazite na imunitet.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Do sada ste uvek uspevali da ostvarite svoje planove – zašto biste sada sumnjali u sebe? Ne dozvolite da Vas tuđe mišljenje sputa ili učini da izgubite samopouzdanje i dovedete u pitanje svoje sposobnosti.

Ljubav: Ponekad je potrebno “spustiti loptu” kako biste izbegli sukob sa partnerom/partnerkom. Srećom – to je samo prolazna faza. Ako ste slobodni – dajte još jednu priliku za bolje upoznavanje sa nekom osobom koja je zainteresovana za Vas.

Zdravlje: Možda bi trebalo da obnovite prijateljstvo sa nekim sa kim ste bili bliski ranije.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako želite da prevaziđete probleme sa kojima se susrećete u poslovnom okruženju potrebno je malo više napora, ali i želje za rešavanjem istih. Ako Vam je potrebna pomoć – tražite je od nekoga ko ima više iskustva.

Ljubav: Svi pripadnici znaka imaju potrebu za uspostavljanjem emotivne kontrole nad svih događajima na ljubavnom planu. Zapitajte se da li je to zaista nužno i zašto se tako osećate.

Zdravlje: Nesanica i pad imuniteta mogu biti posledica stresa.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kako biste doneli što bolju odluku vezanu za posao koji trenutno radite i kako biste usmerili svoju karijeru u boljem pravcu – potrebno je da situaciju u kojoj se nalazite sagledate iz više uglova.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nemaju prepreke, pa konačno mogu ispuniti svoje ljubavne namere. Ako ste u vezi – prepustite se uživanju i harmoniji koja vlada između Vas i voljene osobe.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Svoju profesionalnost i veštine uspevate da pokažete baš onda kada je potrebno, zbog čega Vas kolege i saradnici smatraju veoma značajnim delom tima. Samo tako nastavite i nemojte da se uobrazite!

Ljubav: Možda Vaša “srodna duša” nije baš iza ćoška, ali to ne znači da bi trebalo da prestanete da je tražite i pristanete na nešto manje. Ako ste u vezi – ne zaboravite da je za uspeh svake veze potrebna posvećenost i poštovanje.

Zdravlje: Slobodno vreme isplanirajte prema svojim željama i potrebama.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Iako imate potrebu za nekom promenom u poslovnoj sferi – to za sada možda i nije najbolja ideja. Uostalom, zbog trenutnog angažovanja niste ni u mogućnosti da nešto drugo započinjete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da iskoriste to što uspevaju da ostave “veliki utisak” na svoju okolinu. Ako ste u vezi – potrudite se da usrećite voljenu osobu nekim malim znakom pažnje.

Zdravlje: Moguća prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Imate odličnu ideju i viziju – ali ne uspevate da je realizujete. Ne zaboraavite da Vam je pored ideje potreban i dobar plan, ali i tim koji će Vam pomoći da postignete to što ste zacrtali.

Ljubav: Čak iako u vezi nije savršeno – to nije razlog da odustanete od toga odnosa. Ljubav je potrebno negovati. Ako ste slobodni – sada je vreme da izučete tog “keca iz rukava” koji ste čuvali za specijalnu priliku.

Zdravlje: Za zdravlje je važan redovan san i pravilna ishrana – nemojte to shvatati olako.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako Vam koncentracija nije jača strana – potrebno je da izbacite iz okruženja sve što Vam u tome još više odmaže, ali i da važno poslove ostavite za kasnije kako ne biste napravili kobnu grešku.

Ljubav: Svaki dan je prilika da se zaljubite – zato se opustite i nemojte ljubav shvatati tako ozbiljno. Ako ste u vezi – pokušajte da pronađete način da prevaziđete emotivni nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Iskren i otvoren razgovor sa prijeteljem je lek za Vašu dušu.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Iako možda kolegama i saradnicima ponekad delujete neskromno – nemojte da Vas to muči. U poslu nema mesta za lažnu skromnost, pogotovo ne ako imate rezultate koji pokazuju Vašu stručnost.

Ljubav: Pokušajte da rešite komlikacije u vezi pre nego što se stvari ne otrgnu kontroli. Slobodni pripadnici znaka uspešno privlače pažnju osobe za koju su zainteresovani, ali je sada vreme i za sledeći potez.

Zdravlje: Da biste se osećali bolje potrebno Vam je više fizičke aktivnsoti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Veoma Vam je važno da ostavite snažan utisak u poslovnom okruženju, što Vas tera da stalno dolazite do novih ideja i rešenja. Ipak – nemojte prekoračivati svoja ovlašćenja i poštujte ustanovljena pravila.

Ljubav: Sreća u ljubavi i harmonija koja vlada u Vašoj vezi reflektuje se na Vaše raspoloženje. Ako ste slobodni – imaćete priliku da promenite svoj status ukoliko budete “odigrali” kako treba.

Zdravlje: Svaki dan je prilika da naučite nešto novo i unapredite sebe.

12/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments