Horoskop za četvrtak, 17. novembar 2016. godine

17/11/2016 10:46

Horoskop za četvrtak, 17. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 17. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Postoji mogućnost da ćete obnoviti saradnju sa nekim partnerima ili kolegama sa kojima ste radili u prošlosti ili ćete samo od njih zatražiti pomoć – što može dovesti do nekih nepredviđenih, ali pozitivnih pomaka u Vašoj karijeri.

Ljubav: Proverite da li Vaši izlivi ljubomore imaju osnova ili ne – otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – uživajte u novim kontaktima i druženjima, nikad ne znate šta bi od toga moglo da nastane.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom ili zglobovima.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Stagnacija u Vašoj karijeri ne mora nužno biti loša stvar. Nemojte se brinuti bez potrebe – sve se odvija onako kako ste planirali – važno je da budete strpljivi i uporni!

Ljubav: Slobodnim pripadnicima znaka prija nečija pažnja iako (još uvek) nisu zainteresovani. Ako ste u vezi – sagledajte situaciju malo objektivnije i potrudite se da izgladite odnose, čak i ako ne mislite da je sve samo Vaša greška.

Zdravlje: Slobodno vreme provodite u društvu ljudi koji zrače pozitivnom energijom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Iako se možda nalazite u dobrom finansijskom periodu – to ne znači da bi trebalo da se rasipate, uostalom to nije nešto što biste inače uradili – šta je sada drugačije?!

Ljubav: Potrudite se da budete što otvoreniji u razgovoru sa voljenom osobom ukoliko želite da odnos bude kao i do sad kvalitetan. Ako ste slobodni – nemojte se baš previše zanositi novim poznanstvom.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte pristajati na neke nove poslove ili obaveze ako niste do sada sredili sve što Vam se gomila već duže vreme. To što želite da sve da postignete ne znači i da zaista možete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo više da se opuste i uživaju u životu, jer je to jedan od načina da upoznaju nove i zanimljive ljude. Ako ste u vezi – konačno se ispunjavaju planovi koje ste imali sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trebalo bi malo promišljenije da donosite poslovne odluke. Uostalom, nije sve onako kako Vam se na prvi pogled učini – to bi trebalo da ste do sada shvatili!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju ili pogrešno tumače signale koje dobijaju. Ako ste u vezi – razmislite u kom smeru se to odvija i ako niste u potpunosti zadovoljni – pokrenite promene.

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu – unosite više vitamina i zdravije se hranite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako Vam se čini da se nalazite u nekom začaranom krugu neuspeha iz kog ne znate kako da izađete – potrudite se da ne gubite koncentraciju i motivaciju tako lako i budite uporni dok ne postignete ono što ste hteli.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka će možda imati priliku za nešto više od avanture, ali ako na to nisu spremni – bolje da se u to ni ne upuštaju. Ako ste u vezi – ne zaboravite da je važno povremeno se prilagođavati voljenoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Čak iako Vam se čini da Vam sve ide od ruke, nemojte se previše opuštati i prerano pustiti da sve ide svojim tokom kako ne biste samo upropastili sav dosadašnji trud koji ste uložili.

Ljubav: Ako ste u vezi – konačno ćete uspeti lakše da se dogovorite sa voljenom osobom oko bilo čega. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odugovlače sa konkretnijim potezima ako žele da promene svoj status.

Zdravlje: Nemojte trošiti energiju na nevažne stvari.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Svoj posao shvatate ozbiljno i to je jedan od razloga zbog kog ste na poziciji na kojoj ste. Ako želite da nastavite sa razvijanjem i napredovanjem u karijeri – vreme je da napravite novi plan za budućnost.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su u centru pažnje gde god da se pojave, ali oni to ne koriste na pravi način. Ako ste u vezi – kontrolišite svoje napade ljubomore ili otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom o problemu.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam drugi pokvare raspoloženje ili dan.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Moguće su ponude za poslove koje do sada niste radili, što ne znači da bi trebalo automatski da ih odbijete. Dajte sebi malo vremena za razmišljanje i odlučivanje – napravite listu za i protiv!

Ljubav: Vaša veza bazira se na poštovanju i međusobnom razumevanju – pa ako želite popravite odnos, znate na čemu bi trebalo da radite. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu!

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke zdravije navike u svoju svakodnevicu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ponašajte se u skladu sa svojim ambicijama i željama. Ponekad je potrebno da žrtvujete vreme ili neke stvari u kojima uživate kako biste obezbedili sebi bolju budućnosti ili napredak.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su okruženi zabavnim ljudima, a među njima se možda nalazi i neko za koga bi mogli da se zainteresuju. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom i skladnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obezbedite sebi kvalitetan odmor.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nikad nije kasno za učenje novih stvari i usavršavanje, pogotovo ako će Vam to doneti neke bolje poslovne prilike i mogućnosti za bolju zaradu. Ako ste u potrazi za poslom – nadajte se dobroj prilici.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka traže samo priliku da se zabave i opuste – zato ne bi trebalo da nekome daju lažnu nadu. Ako ste u vezi – pokažite više tolerancije i razumevanja za voljenu osobu.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu – više se opuštajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako ste se nadali nekom unapređenju ili promeni radnog mesta – sada je sve izvesnije da će se nešto od toga i desiti. Naravno, to nije razlog za prerano slavlje – ipak sačekajte da se to zaista i desi.

Ljubav: Vreme je da prošlost ostavite iza sebe i date sebi priliku za neki novi ljubavni početak. Ako ste već u vezi – nemojte se ustručavati da voljenoj osobi predočite neke planove za zajedničku budućnost.

Zdravlje: Stres može veoma negativno uticati na Vaše zdravlje!

17/11/2016 10:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments