Ulazimo u period vladavine Jarca – šta nas to očekuje?

22/12/2016 22:22

Ulazimo u period vladavine Jarca – šta nas to očekuje?

U periodu od 22. decembra 2016. godine, pa sve do 20. januara 2017. godine astrološkim nebom vladaće Jarac.

Upravo zato pripadnici svih horoskopskih znakova mogu očekivati promene u svim sferama života – pa će tako za neke ovo biti period napretka u poslu, dobrog zdravlja ili sreće u ljubavi.


ovanOVAN (21. 3. – 20. 4.)

Posao

Ulazak Sunca u znak Jarca, kao i retrogradno kretanje Merkura, naglasiće vaše polje karijere i nateraće vas da se konačno pozabavite poslovima koje ste do sada iz nekog razloga odlagali. Osim dve navedene planete, i Mars, vladar Ovna, promenio je znak, pa se prelaskom u Ribe našao u aspektu sekstila sa pomenutim planetama. Ovakav spoj planeta iz desetog i dvanaestog polja nija najpovoljniji, stoga je neophodan oprez sa svim odlukama koje su na dnevnom redu narednih nekoliko nedelja. Retrogradan hod Merkura ukazuje na kolebanja i na neodlučnost zbog oprečnih informacija i neusaglašenih stavova. Iskoristite sve šanse za poboljšanje vašeg poslovnog ili društvenog statusa.

Ljubav

Spremni ste za nova ljubavna uzbuđenja i jedva čekate da se nešto dogodi na emotivnom planu. Na vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu kako biste privukli novog partera ili osobu koja vam se dopada. Slobodni pripadnici znaka imaju ispred sebe dinamičan period, predstoje im brojni susreti ili neobične avanture u kojima dolazi do interesantnih veza. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, pazite kako se ponašate, kako ne biste došli u situaciju da neki vaši gestovi budu pogrešno protumačeni. Postoji opasnost da neka neočekivana dešavanja ugroze vašu vezu.

Zdravlje

Trebalo bi da više vodite računa o zdravlju. Zbog oslabljenog imuniteta moguće su upale, infekcije, prehlade. Budite izuzetno oprezni u saobraćaju jer je to najosetljivije područje gde može doći i do povreda. Čuvajte se virusnih infekcija koje bi mogle da naškode vašem srcu. Pazite kuda i kako hodate.


bikBIK (21. 4. – 21. 5.)

Posao

Venera, vaš vladar, boraviće u znaku Vodolije, u vašem polju karijere sve do 3. januara, kada prelazi u znak Riba. Imajući u vidu da je to period Merkurove retrogradnosti, sve poslovne aktivnosti gube na brzini. Budite strpljivi i ne očekujte da se sve odvija onako kako biste vi želeli. Smetaju vam različiti vidovi taktiziranja, kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje, a sve to je simbolika navedenog tranzita. Tokom januara, u vreme retrogradnosti Merkura i Venerine promene znaka, odmah nakon praznika, očekuju vas različita dešavanja za koja morate imati spreman odgovor. Od 9. januara, Merkurovim okretom u direktan hod, situacija se vraća u normalu.

Ljubav

Već početkom januara, kada Venera uđe u znak Riba, u vašem ljubavnom životu počeće da se dešavaju promene nabolje. Vi tražite sigurnost, a potajno se nadate avanturi. Na kraju, ipak birate dobro isplanirane i unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom zanosu, ipak ćete se prepustiti emocijama i isključiti glas razuma, što je zapravo jedino moguće kad se Venera nađe u istom znaku sa Marsom, koji dodatno budi strasti. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika, nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni, ovaj period ukazuje na brojna dešavanja i nove susrete. Pazite kako se ponašate, poštujte tuđe emotivne potrebe ili osećanja.

Zdravlje

Na zdravlje mislite na vreme i ne čekajte da se razbolite. Pozicija Venere podržane dobrim aspektima superiornih planeta vam daje dozu vitalnosti i čuva vas. U dobroj ste kondiciji, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak.


blizanciBLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

Posao

Nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno, jer će vladar znaka Merkur biti retrogradan tokom većeg dela perioda, što znači da u najvećem broju situacija nećete imati adekvatna rešenja za tekuće probleme. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status. Ne dozvolite da zahvaljujući spletkama neko zuzme vašu poziciju. Pošto vam je Mars u desetom polju, budite spremni i za otvorene rasprave, ali i za pomirenja od 3. januara, kada i Venera ulazi u polje karijere. Ne ulazite u sukobe ako nemate sigurnu odstupnicu. Neki saradnici će vas iznenaditi podrškom, a neki okretanjem leđa. Sve se polako dovodi u red povratkom Merkura u direktno kretanje, nakon 10. januara.

Ljubav

Od 3. januara, Venera ulaskom u Ribe remeti vaše planove i preispituje trenutni status, odnosno kvalitet trenutne veze. Ovaj aspekt ukazuje i na izazove na radnom mestu, posebno ako neka nova osoba bude po meri vaših ideja kako treba da izgleda vaš idealni partner. Naglašena je mogućnost da svojim nesmotrenim ponašanjem ugrozite postojeći odnos. Moguće je, takođe, da se nakon kratkog vremena razočarate u “novu priliku” koju ste sami isfantazirali. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. U nastupajućem periodu ne očekujte previše, pustite da stvari teku svojim tokom. Vodite računa da poruke ili mejlovi ne stignu na pogrešnu adresu.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju, moguć je gubitak kontrole zbog šljunka na putu. Čuvajte se povreda, napada i tuča zbog reakcija u afektu. Moguća nervna iscrpljenost, upala žučne kese, išijas. Infekcije grla mogu nastati od nelečene prehlade, zato ne zanemarujte simptome.


rakRAK (22. 6. – 22. 7.)

Posao

Period počinje spajanjem Meseca, vladara znaka, sa Jupiterom, velikim “dobrotvorom”, što u startu daje dobru poziciju. Ono što vas čini zabrinutim jeste Merkur koji se okreće retrogradno u vašem sedmom polju, te gledajući iz ugla poslovnih dešavanja, moguće je da neko na loš način protumači vaše poslovno zalaganje ili da neće adekvatno vrednovati vaše rezultate rada. U periodu od 3. januara, pozabavite se poljem nasledstva, odnosno onim što Venera donosi u tom polju, kako biste pravilno rešili neka zaostala imovinska, pravna ili statusna pitanja. Ukoliko imate dilemu kako da se postavite u nekoj poslovnoj “kombinaciji”, najbolje rešenje je da primenite staru uspešnu formulu, kao dodatnu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Nove ideje možete primenjujte samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše dosadašnje iskustvo. Ne preuzimajte nove odgovornosti do 10. januara.

Ljubav

Zbog retrogradnog Merkura u polju emocija, osećate se kao na klackalici. Ushićenje se brzo pretvori u klonulost, a vi nikako da se opredelite šta vam valja činiti. Povremeno imate utisak kao da vam je sve dozvoljeno ili moguće, da biste se odmah nakon toga povukli i promenili percepciju situacije. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno, posebno ako dolaze od osoba koje žive u inostranstvu. Želite da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu, sa osobom sa kojom se duže vreme poznajete. Ukoliko ste započeli neku tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate postojeće stanje, kao i osobu do koje vam je zaista stalo.

Zdravlje

Problemi sa kašljem i grlom podstiče virus koji bi mogao duže da vas muči. Ni odlažite odlazak kod lekara. Ojačajte imunitet, pazite na ishranu. Pažljivo u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji. Infekcije su moguće na površinskim ranama ili ogrebotinama. Izbegavajte javna mesta.


lavLAV (23. 7 – 23. 8.)

Posao

Povoljni aspekti Jupitera i Saturna u odnosu na vaš znak podstiču vas da krenete u akciju i učinite sve što možete kako biste poboljšali svoj poslovni status ili položaj. Puni ste pozitivne energije i želje za uspehom, ali to nije dovoljno. Ipak, zahvaljujući iskustvu i znanju, ostvarićete svoje profesionalne ciljeve. Budite oprezni, jer Venera koja prolazi vaše sedmo polje direktno ukazuje na otvorenu konkurenciju i nedostatak naklonosti osoba koje su vam nadređene. Tek nakon 3. januara, kad Venera napusti sedmo polje, postaćete “vidljivi” svojim pretpostavljenima koji će moći pravilno da procene sve vaše kvalitete. Mars u znaku Riba tokom celog perioda donosi mogućnost finansijskih problema, ili gubitaka, pa bi bilo dobro da budete oprezniji kada su troškovi u pitanju, kako na poslu tako i privatno.

Ljubav

Dobri aspekti Venere u odnosu na vaš znak donose mnogo novih šansi za upoznavanje zanimljivih osoba i bogatiji društveni život, a takva situacija potrajaće sve do 3. januara. Ipak, uprkos naklonosti planete ljubavi, u vašem emotivnom životu neprekidno se smenjuju topli i hladni talasi, uzrokovani odvajanjem Sunca, vašeg vladara od Saturna. Preterana brižnost nikome nije donela naročitu sreću u ljubavi, naprotiv. Promenite način razmišljanja, zaboravite na brige i prepustite se uživanju i relaksaciji. Ako ste u dugoj vezi, ne budite suviše provokativni i nemojte flertovati, jer vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. U periodu od 10. januara mogući su problemi u komunikaciji, stoga vodite računa o tome kako se ponašate i šta govorite. Odgovorite na izazove u skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, ali budite oprezni.

Zdravlje

Nestabilno zdravlje prati vas već duže, pa je moguće da su akutni problemi postali hronični. Ukoliko ne nalazite lek u klasičnoj medicini, probajte alternativne metode lečenja. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba, sa sve Ahilovom tetivom.


devicaDEVICA (23. 8 – 22. 9.)

Posao

Merkur, vaš vladar, kreće retrogradno, što znači da se svi planovi komplikuju i da svaki posao morate da odradite po dva ili više puta kako biste dobili željeni rezultat. Sa druge strane, Mars ulaskom u sedmo polje opterećuje sve poslovne dogovore nepredviđenim dešavanjima za koja u prvi mah nećete imati adekvatan odgovor. Loši aspekti retrogradnog Merkura i Marsa u odnosu na vaš znak ukazuju na nepovoljan ishod poslova koje ste započeli, pa bi bilo dobro da sve aktivnosti usporite i sačekate sa izborom finalnih rešenja. Nepovoljan period potrajaće sve do 10. januara, kada se Merkur počinje da se kreće direktnim hodom. U isto vreme, Venera je već uveliko u znaku Riba, što ublažava štetu koju je Mars načinio. Novčani dobici mogući su sredinom januara.

Ljubav

Sa Marsom u sedmom polju emotivna situacija se dodatno komplikuje. Ništa nije predvidivo ni trajno. Novi događaji unose nemir u vaš porodični ili ljubavni život. Emotivnost je naglašena, pa sve vidite i doživljavate na izmenjen način. Bilo bi dobro da u ovom periodu ne donosite odluke preko noći. Poslušajte savet osobe u koju imate poverenje. Mars dodatno ubrzava sva dešavanja i jača vaše samopouzdanje, pa imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju, ili su vam jednostavno trenutno interesantne. Ukoliko ste mladi ili slobodni, situacija je kao poručena za nove ljubavne avanture. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom i ljubavnom životu. Bilo kako bilo, očekujte brojna dešavanja na emotivnom planu. Sredinom meseca moguća nova ljubav kao iz bajke.

Zdravlje

Smanjite apetit, jer ukoliko ne kontrolišete unetu količinu hrane brzo ćete se zaobliti, a “jastučići” na raznim mestima postaće uočljivi. Preterano konzumiranje masne hrane i slatkiša moglo bi da ugrozi vaše srce. Kontrolišite pritisak i šećer u krvi. Ne zanemarujte znake za uzbunu.


vagaVAGA (23. 9 – 22. 10.)

Posao

Period počinje sa Mesecom u vašem znaku koji se spaja sa Jupiterom i time najavljuje uspešan i dobar period. Uz trigon sa Venerom, vladarem vašeg znaka iz Vodolije, potrudite se da iskoristite poslovne šanse za preliminarne dogovore. Odluke donosite tek posle 10. januara, kada Merkur krene direktnim hodom. U međuvremenu, Venera, vladar znaka, ulazi u Ribe, znak svoje egzaltacije i naglašava sve kavlitetne promene koje se mogu desiti pod uslovom da se ne zaletite i jasno definišete svoje zahteve. U periodu od 10. januara očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite, ali nemojte brzati. Pred vama je povoljan period za promenu posla. Dobro proučite sve ponude i tek nakon toga odlučite koja opcija vam najviše odgovara. Promene su neminovne, pa nema razloga da im se suprotstavljate. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav

Očekujte velike preokrete u partnerskim odnosima. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće jer su Mars i Venera na početku perioda u lošem aspektu. Tek nakon 3. januara, kada Venera promeni znak, imaćete priliku da harmonizujete odnos sa voljenom osobom. Do tada aspekti Venere u Vodoliji u sekstilu sa Saturnom i trigonu sa Jupiterom naglašavaju nemogućnost da ostvarite svoje zamisli i prioritete. Ukoliko imate nesuglasice, neophodno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Pokažite voljenoj osobi da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Upornošću svi planovi mogu da se ostvare. Ako ste sami, fatalna ljubav moguća je oko 11. januara.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Ukoliko ste stalno izloženi stresnim situacijama na poslu, neophodno je da pronađete neki “izduvni ventil”. Krvna slika, jetra i žuč su merilo iscrpljenosti organizma i posledica prethodnih napora. Pronađite vreme za opuštanje.


skorpijaŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11.)

Posao

Naglašeno dvanaesto polje govori o tajnim planovima vezanim za promene poslovnog statusa, ali, čini se da vaše ideje nisu realne. Iako imate veliku želju za promenom i teško podnosite to što manje sposobni od vas imaju bolju poziciju, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Pre nego što bilo šta preduzmete, važno je da se pravilno informišete, jer tokom perioda retrogradnog Merkura lako možete pogrešno razumeti mnoge stvari. Saturn u polju finansija čini da poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Vaš vladar Mars u ovom periodu prolazi kroz znak Riba, kojim on upravlja kao vladar vodenog tripliciteta, a to ukazuje na brojne promene, kada su poslovni i finansijski planovi u pitanju. Sredinom meseca moguće napredovanje.

Ljubav

Venera u vama kvadratnom znaku Vodolije nikako ne prija vašim idejama i planovima u vezi sa emotivnim statusom. Sve do 3. januara imaćete utisak kao da ne upravljate svim događajima, tako da je najbolje da se ne upinjete previše da rešite stvari koje su potpuno van kontrole. Čini vam se da partner nema dovoljno interesa za vaše potrebe, da je previše okrenut sebi, pa česti konflikti negativno utiču na vaše raspoloženje. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama i da ne iskušavate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi u iščekivanju raspleta. Slobodni pripadnici znaka ulaze u vrlo dinamičan period po pitanju emotivnih odnosa. Moguće je i da ćete upoznati jednu izuzetno atraktivnu osobu, koja će ispuniti sve vaše kriterijume i očekivanja. Sreća na pomolu.

Zdravlje

Vaš mozak radi velikom brzinom i stvara napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i bolove u vratu i kičmi. Bakterije u mokraći i problemi sa bubrezima jesu prolazna stvar, ali se moraju medicinski tretirati kako ne bi ostavile posledice. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.


strelacSTRELAC (23. 11. – 21. 12.)

Posao

Situacija na poslu postaje pomalo haotična, a vi se ne snalazite baš najbolje. Za sve je kriva konjunkcija vašeg vladara Jupitera sa Mesecom, koja vas navodi da sarađujete sa čitavim nizom različitih ljudi sa kojima ne nalazite uvek zajednički jezik. Silom prilika bićete angažovani na različitim stranama, što i nije tako loše, ali morate da prihvatite činjenicu da se vaše poslovne aktivnosti neće odvijati onako kako ste zamislili. Retrogradni Merkur vam “kvari posao” i dovodi do nerazumevanja sa sagovornicima. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim “kombinacijama”, pa u tom smislu proveravajte svaku vest. Pažljivo proučite nove ponude, a važne odluke vezane za karijeru dobro izvagajte i odložite za period nakon 10. januara. Oslonite se na iskustvo, dobru organizaciju i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika.

Ljubav

Merkur, vladar vašeg polja partnerstva u retrogradnom kretanju označava da se premišljate oko trenutnog odnosa i da analizirate stvari vrlo subjektivno. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Veoma ste sujetni, prija vam saznanje da ste u centru pažnje suprotnog pola, okruženi radoznalim pogledima. Umete da prepoznate emotivne signale iz neposredne okoline i uživate u naklonosti obožavalaca. Ipak, Saturn u prvom polju donosi neku vrstu izolovanosti i udaljavanja od realnih događaja. Pazite da ne izgubite tlo pod nogama. Oni koji su skoro završili vezu biće u prilici da je obnove. Slobodni pripadnici znaka će se dvoumiti oko nekoliko prilika. Moguće je da nijedna ne zaživi kao veza, već da sve ostanu na pokušajima.

Zdravlje

Ovo je vreme za opuštanje, planiranje i pripremu novih dešavanja. Izvegavajte stresne situacije. Moguće su glavobolje, povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa, kao i problemi sa donjim stomakom kod ženskih pripadnika znaka. Starije osobe trebalo bi da češće kontrolišu pritisak.


jaracJARAC (22. 12. – 20. 1.)

Posao

Očekujte neočekivano, ali sačuvajte prisebnost i promišljenost kako biste na najbolji način mogli da rešite različite dileme, naročito u vreme dok kroz vaš znak tranzitira retrogradni Merkur, do 10. januara. Period je veoma “nezgodan” jer se vaš vladar Saturn nalazi u averziji sa sopstvenim sedištem, pa su mogućnosti, što subjektivno, što objektivno umanjene i ne možete do kraja računati na prethodno napravljene dogovore. Tek posle 10. januara, kada Merkur krene direktnim hodom, pozabavite se revizijama svih ranijih planova. Jupiter iz polja karijere povoljno aspektuje Saturn, pa posle raznih komplikacija možete da očekujete iznenadnu pozitivnu promenu situacije. Pomoć će vam pružiti neka osoba iz senke od koje to niste ni očekivali.

Ljubav

Konjunkcija Meseca, vladara vašeg polja emocija, sa Jupiterom deluje više nego povoljno po vaš ljubavni život, barem na prvi pogled. Mana ovog aspekta je to što se odvija u desetom polju karijere, zato dobro razmislite koliko je pametno da mešate ljubav i posao. Najveći problem trenutno je sama procena jer zbog već pomenutog Merkura u retrogradnom kretanju, ono što sad procenite kao ispravno, nakon 10. januara moglo bi da izgleda potpuno drugačije. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Čini se da ni sami ne znate šta zapravo tražite i šta očekujete od eventualne veze. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima. Neka uporna Škorpija vam neće dati mira dok vas ne osvoji.

Zdravlje

Neophodan vam je odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa. Mogući problemi sa povredama, glavom ali i sa stomakom, jetrom i krvnom slikom. Creva i digestivni trakt su posebno ugroženi i to ne samo tokom ovog meseca. Nervoza će uzeti danak, ukoliko ne shvatite da stvari na koje ne možete uticati ne smeju da utiču na vas.


vodolijaVODOLIJA (21. 1. – 19. 2.)

Posao

Od početka ovog perioda do 3. januara, vašim znakom dominira Venera, planeta koja osim na ljubav, na suptilan način utiče i na karijeru, posebno za poslove u kojima je potreban takt, tolerancija i dobar nastup, a sve u svrhu dogovora i pregovora. To praktično znači da tokom ovog perioda možete da napredujete ili da dobijete bolje uslove za rad. Budući da ste vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Ipak, imajte na umu da će svi dogovori i poslovi biti obeleženi Merkurovom retrogradnošću, za vaš znak gledano iz dvanestog polja, koje dodatno pojačava efekte retrogradnog kretanja. U periodu od 10. januara, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve.

Ljubav

Venera u vašem znaku, sve do 3. januara pomaže vam da budete znatno otvoreniji za emotivne kontakte nego inače. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja, ali je to pretežak zadatak, u trenutnoj situaciji. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje vaš partner unose osećanje bliskosti u vaš zajednički život, a vi se potrudite da idiličan odnos ne ugrozite preteranim zahtevima. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojim očekivanjima. U periodu od 10. januara, očekuju vas novi emotivni kontakti. Postoji mogućnost da ponovo uspostavite kontakt sa nekom neobičnom osobom u koju ste nekada bili zaljubljeni. U svakom slučaju, očekuju vas brojna prijatna iznenađenja.

Zdravlje

Napetost i stres vaši su najveći neprijatelji. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde spavate i koliko spavate. Budite umereni u jelu i piću. Ako je potrebno, kontrolišite debelo crevo, i nemojte olako shvatati probleme sa varenjem i stomakom uopšte.


ribeRIBE (20. 2. – 20. 3.)

Posao

Jupiter, vaš vladar, u odličnim aspektima sa Saturnom i Venerom ukazuje na širok spektar poslovnih dešavanja koja su pred vama. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali, ali pre nego što se upustite u nove poduhvate, posevetujte se sa pouzdanim saradnicima i dobro procenite situaciju. Mars ubrzava sva dešavanja, i daje vam potrebnu energiju da izađete na kraj sa svim izazovima, ali i određenu dozu agresivnosti i grubosti, posebno dok Venera ne uđe u vaš znak 3. januara. Od tog momenta uspešno ćete balansirati između problema i rešenja. Nakon 10. januara, zahvaljujući Merkurovom zaokretu u direktan hod, rešavate sve probleme koji su vas mučili neko vreme. Budite realni prilikom sagledavanja problema i uporni u traženju izlaza. Finansijska situacija se polako popravlja.

Ljubav

Mars u vašem znaku i Venera u vašem dvanestom polju ukazuju na nesklad između želja i mogućnosti. Imate prevelika očekivanja, a objektivne okolnosti vam ne idu u prilog. Do 3. januara budite strpljivi, i odložite sve odluke koje mogu sa sačekaju. U međuvremenu, potrudite se da razjasnite ljubavne nedoumice. Ponekad nije lako ostvariti ravnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme, jer i nakon ulaska Venere u vaš znak ostaje “visok napon” sa Marsom. Blizak kontakt planeta ljubavi i strasti ukazuje na to da je potrebno rashladiti sitaciju kako bi se uvideli stvarni kvaliteti i realne mogućnosti. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte brojne ljubavne susrete i kontakte “kao sa filma”. Iskoristite ovaj izuzetno povoljan period za ostvarenje ljubavnih maštarija.

Zdravlje

Mars u vašem znaku donosi mogućnost naglih dešavanja, povreda, temperatura, virusa i iznenadnih preokreta u zdravlju. Ojačajte imunitet i ne preterujte sa hranom i pićem u vreme praznika.

Izvor: Novosti.rs

22/12/2016 22:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments