Horoskop za subotu, 4. jun 2016. godine

03/06/2016 21:00

Horoskop za subotu, 4. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 4. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Imajte više vere u sebe, bar koliko drugi imaju. Ako Vaši saradnici smatraju da ste dorasli novoj poziciji – nemojte ni Vi da sumnjate u svoje sposobnosti.

Ljubav: Iskoristite svaku priliku da pokažete partneru kako se osećate. Ako ste sami – razmislite još jednom o pomirenju sa nekom osobom koja Vas, uprkos svemu, privlači.

Zdravlje: Potrebno Vam je vreme koje ćete posvetiti samo sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zadali ste sebi previše različitih zadataka. Iako Vas to sve zanima, nemojte se udaljavati od svog primarnog cilja.

Ljubav: Željni ste partnerove pažnje i podrške, ali je ne dobijate. Budite otvoreni i razgovarajte sa partnerom. Ako ste sami – preispitajte svoj trenutni izbor.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta. Unosite više vitamina.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Brine Vas obim posla koji se pred Vama nalazi. Saberite se i krenite. Ubrzo ćete shvatiti da imate odličan tim oko sebe zahvaljujući kom će sve biti u redu.

Ljubav: Vaša upornost i previše zahteva samo će oterati partnera. Ako ste sami – ne polažite previše nade u to što sada osećate prema nekome. Uvek postoji druga prilika.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i relaksacije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Teško Vam je da pronađete način na koji ćete obaviti sve poslovne obaveze na vreme. Deluje kao da im nema kraja. Postavite sebi više manjih ciljeva i krenite polako.

Ljubav: Ponekad bi trebalo da prihvatite i partnerovu ideju – pogotovo ako će Vas to poštedeti nepotrebne svađe. Ako ste sami – nemojte pristajati na kompromise.

Zdravlje: Ne prisiljavajte se na stvari koje ne želite da radite, udovoljite sebi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako želite da napredujete u poslu, popravite odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je i nova strategija, koja uključuje saradnju sa drugima.

Ljubav: Ne razumete parntera i njegovo ponašanje, ali potrudite se i da ne osuđujete. Ukoliko niste u vezi – nemojte se poigravati sa tuđim osećanjima.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Imate problema u komunikaciji sa saradnicima – kao da ne pričate istim jezikom. Potrudite se da to promenite pre nego što loša komunijacije počne negativno da utiče na posao.

Ljubav: Parnter Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete. Same pripadnike znaka očekuje promena statusa.

Zdravlje: Čuvajte energiju za ono što Vam je zaista važno.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Oprezno sa obećanjima – budite realniji kada procenjujete svoje mogućnosti. Izbegavajte sukobe i konflikte na poslu, jer će se razrešiti na Vašu štetu.

Ljubav: Nađite se na pola puta u dogovoru sa partnerom. Ne može uvek jedna osoba u vezi da donosi sve odluke. Ako ste sami – ne odustajte od potrage za savršenim partnerom.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u vikendu!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas – preispitajte svoje emocije.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu sa ljudima koje volite!


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Čak i kada Vam je koncentracija malo slabija i savršeno obavljate svakodnevne poslovne obaveze. Ipak, nemojte se previše oslanjati na svoj “auto-pilot” jer može doći do greške koja bi mogla da Vas skupo košta.

Ljubav: Ako želite novu vezu – budite potpuno sigurni da ste raščistili svoju prošlost. Pripadnici znaka koji su u vezi rade sve da usreće partnera – što je ponekad malo teži zadatak.

Zdravlje: Neraspoloženje može biti posledica umora. Više se odmarajte.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Češće se oslanjajte na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera. Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani.

Zdravlje: Okružite se ljudima sa kojima uživate i sa kojima ste opušteni.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već polovinom meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni parnter neko koga već duže vreme znaju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.

03/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments