Horoskop za nedelju, 12. februar 2017. godine

11/02/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 12. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 12. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Izazovi pred kojima se nalazite ne bi trebalo da Vas uplaše. Da je to previše za Vas i Vaše znanje ne biste se tu ni našli – shvatite to kao prepreku koja će Vas dovesti do nekih novih veština.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo opuštenije i spontanije. Ako ste u vezi – sada je odličan period za pravljenje nekih značajnijih planova za budućnost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slobodno vreme iskoristite na što kvalitetniji način.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebalo bi da ste do sada već naučili da je dobar plan gotovo pola odrađenog posla i da upravo dobra organizacija rada može da Vam donese mnogo više nego što to možda možete i da zamislite.

Ljubav: Ako ste u vezi – nemojte biti toliko strogi prema voljenoj osobi, a ako imate neka drugačija očekivanja – otvoreno to recite. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se potrude ako žele da osvoje neku osobu.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zaboravite na multitasking ako želite da zaista kvalitetno i na vreme završite neke poslove koji su Vam zaista važni. Upravo je fokus ono što Vam je sada potrebno ako želite da sve bude kako treba.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da paranoišu i da brinu unapred – sve je u redu, a možda čudno ponašanje voljene osobe – samo je prolaznog tipa. Ako niste u vezi – razmislite u čemu je zaista problem.

Zdravlje: Moguća prehleda.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: S obzirom na to da Vaša karijera i napredak zavise isključivo od Vas, što Vam i odgovara, potrebno je više da se potrudite. Međutim, osim truda biće Vam potrebno i strpljenje, ali i pozitivan stav.

Ljubav: Poradite na boljoj komunikaciji i lakšem razumevanju sa voljenom osobom ako želite da Vaša veza napreduje. Ako ste slobodni – vreme je da uzmete stvar u svoje ruke i vidite čemu vodi neko nedavno poznanstvo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Da biste uspeli u svojoj nameri i postigli željene uspehe u karijeri – važno je da ostanete smireni i skoncentrisani na posao, ali i strpljivi jer uspeh ne dolazi preko noći.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poznanstvo. Ako ste u vezi – budite češće Vi inicijator nekih zanimljivijih zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Zdravlje: Obratite dodatnu pažnju na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Veoma je važno da naučite kako da usmerite energiju na stvari i obaveze koje su Vam zaista važne kako ne biste rasipali svoju energiju i samo gubili vreme koje bi trebalo da Vam bude dragoceno.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je odličan period da priznate svoja osećanja osobi koja Vam se dopada. Pripadnici znaka koji su u vezi – trebalo bi da otvoreno kažu voljenoj osobi šta je to što joj/mu smeta u vezi.

Zdravlje: Odvojite više vremena za sebe ili svoje hobije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Svaki dan je nova prilika za sticanje novih znanja i veština, a upravo je to ono što Vam je potrebno ako želite da napredujete ili da promenite poslovnu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Ako ste u vezi – zapamtite da je potrebno svakodnevan trud kako bi veza bila kvalitetna i kako bi ljubav opstajala. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da srljaju u nešto novo.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Profesionalno ponašanje na poslu i u poslovnom okruženju podrazumeva da pokažete svoje stavove i mišljenje, ali ne i da se namećete i ubeđujete druge u ono što Vi smatrate ispravnim.

Ljubav: Ako ste slobodni – najbolje bi bilo da dobro promislite da li ste zaista spremni za nešto ozbiljnije ili ne. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukolliko imate priliku za napredak ili promenu posla – razmislite dva puta da li je to smer u kom bi trebalo da krenete i kako će se to odraziti na nastavak Vašeg poslovanja. Ne donosite ishritrene odluke.

Ljubav: Voljena osoba se oseća zapostavljeno – pogotovo ako ste preokupirani nekim poslom ili drugim obavezama. Ako ste slobodni – možda vreme je da date priliku nekoj osobi koja Vam poklanja dosta pažnje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako Vam se čini da je sve protiv Vas, da Vam ništa ne ide i da grešite u svemu – potrebno je da sagledate širu sliku, da spustite loptu i hladne glave razmislite o trenutnoj situaciji. Nije sve baš tako kako se Vama čini!

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu od voljene osobe očekivati podršku u svakom smislu – o tome ne bi trebalo da brinu. Ako ste slobodni – možda propuštate neke “male signale” koje Vam šalje osoba koju smatrate samo prijateljem.

Zdravlje: Vreme je da uvedete neke zdravije navike u svakodnevne aktivnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako želite da se pokažete u najboljem svetlu u poslovnom okruženju ili pred nadređenima i kolegama – potrebno je da zaista budete pripremljeni za svoj posao. Ako ste u potrazi za poslom – očekujte lepe vesti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pokušaju da srede svoje misli i osećanja pre nego što urade nešto što bi moglo da ih povredi ili osobu za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – priredite voljenoj osobi neko iznenađenje.

Zdravlje: Moguća nesanica uzrokovana stresom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte misliti da Vaš trud neće biti nagrađen. Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da za svaki posao date svoj maksimum. Uostalom – sve je to prilika da unapredite svoja znanja.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi više vremena da posvete voljenoj osobi. Ako ste slobodni – nemojte dozvoliti da neko manipuliše Vama i Vašim emocijama.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite.

11/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments