Horoskop za nedelju, 12. jun 2016. godine

11/06/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 12. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 12. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Posao Vam ne predstavlja izazov jer ste u potpunosti sigurni u svoje umeće i veštine. Dobra organizacija i samopouzdanje su ključ uspeha.

Ljubav: Pravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte se toliko opterećivati – niko nije savršen i uvek postoji prostora za greške. Važno je samo da se to ne događa prečesto i da uvek naučite nešto i iz svojih grešaka.

Ljubav: Nemojte se truditi da utičete na partnerovu odluku, jer svakako nećete uspeti da je promenite. Izbegavajte konflikte. Ako niste u vezi – to se uskoro može promeniti, ali sve zavisi od Vas.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vaš napredak je očigledan. Osvrnite se i budite objektivniji prema svojim uspesima i zalaganjima, videćete da ste zaista na pravom putu da postignete ono o čemu sanjate!

Ljubav: Harmonija u Vašoj vezi je rezltat ljubavi, međusobnog poštovanja i razumevanja – održavajte sve to! Ako ste slobodni – blistate i privlačite pažnju mnogi, neka to bude Vaša prednost u odnosu na druge.

Zdravlje: Uživajte u današnjem danu i posvetite se sebi i ljudima koje volite!


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Budite pripremljeni za trenutak kada ćete morati konačno da donesete tu odluku ili da preuzmete kontrolu nad nekim poslovima. Imajte više vere u sebe.

Ljubav: Partner Vas u potpunosti podržava i pokušava da Vam pomogne – nemojte mu to otežavati. Ako ste slobodni – razmislite još jednom o ponudi koju ste nedavno dobili.

Zdravlje: Promenite ishranu, potrebno Vam je više vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemate dovoljno izazova na poslovnom planu, što u Vama izaziva osećaj stagnacije. Ne dozvolite da Vas to omete na putu ka uspehu za koji ste toliko vredno radili.

Ljubav: Morate kontrolisati svoje povremene porive za dominacijom. Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe.

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Pokušavate da sa saradnicima sporne situacije rešite na razuman način, ali to ne ide baš tako lako. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: U vezi se osećate sigurno i zadovoljno. Ako ste slobodni, pokušajte da malo više pokazujete svoje emocije određenoj osobi ako želite da se nešto promeni.

Zdravlje: Imate dovoljno energije za sve što ste naumili, ne sumnjajte u sebe.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Ako ste slobodni – može Vas iznenaditi nečiji poziv ili susret sa nekom osobom, koji ste tajno priželjkivali. Osećate da ste sa partnerom još bliži.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Srećom pa ste dobro organizovani, jer Vam je koncentracija u značajnom padu. Držite se plana i usporite tempo – bitnije je da posao bude dobro, a ne brzo odrađen.

Ljubav: Razmislite da li je ta neobavezna-veza prerasla u nešto ozbiljnije ili to samo Vi mislite. Ako ste u vezi – poradite na boljem odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje hobije ili nedeljne rituale sa ljudima koje volite.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nalazite se pred nekim novim poslovnim izazovima. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć od nekoga ko ima više iskustva – na taj način ćete najbolje i najbrže naučiti.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz svog okruženja koja želi da Vam skrene pažnju. Pripadnike znaka koji su u vezi očekuje period apsolutne harmonije sa partnerom.

Zdravlje: Nemojte odbijati poziv nekoga koga dugo niste videli – ko zna kakvo se iznenađenje krije iza toga!


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju od partnera previše ili barem postavljaju neke nedostižne ciljeve u vezi. Ako ste slobodni – nemojte dozvoliti da Vas emocije prevare.

Zdravlje: Maksimalno iskoristite slobodno vreme za odmor i uživanje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već polovinom meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često donose ishitrene odluke. Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pristanete na kompromis kada su u pitanju neke zajedničke odluke.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima – posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti.

11/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments