Šta nas očekuje u vladavini Lava? Ljubavni horoskop za avgust mesec!

31/07/2016 09:01

Šta nas očekuje u vladavini Lava? Ljubavni horoskop za avgust mesec!

Sada kada se nalazimo u periodu vladavine horoskopskog znaka Lava – možemo očekivati mnoge promene kako na polju posla, zdravlja, ali pre svega – u ljubavi.

Pogledajte šta zvezde predviđaju za svaki horoskopski znak za naredni period – kada je ljubav u pitanju

ovanOvan (21. mart – 20. april)

Venera u znaku Lava, u polju ljubavnog i svakog drugog partnerstva pravi povoljan aspekt sa Saturnom, a posle 2. avgusta i sa Marsom, što obećava brojne događaje vezane za polje emocija. Ovaj aspekt imaće izuzetno povoljan uticaj na slobodne pripadnike znaka, kao i na one koji se nalaze na početku veze koja bi mogla da preraste u ozbiljniji odnos.

Što se tiče zauzetih pripadnika znaka, osim što poboljšava kvalitet odnosa, ovakav raspored planeta ukazuje i na povremena iskušenja, posebno kod onih kojima natalni horoskop ukazuje na takve mogućnosti, pa je neophodno pojačati samokontrolu kako se brak ili veza koja već traje ne bi doveli u pitanje. Već 5. avgusta, prelaskom Venere u znak Device, stvari se smiruju, pa i oni koji vole da flertuju imaju malo šansi da ozbiljno ugroze svoj postojeći status.


bikBik (21. april – 20. maj)

Do 2. avgusta Mars će naglašavati polje partnerstva, zbog čega će svaka situacija biti komplikovanija. Napetost koju već osećate biće pojačana i imaće veliki uticaj na vaš emotivni život. Nakon tog datuma, stvari se polako dovode u red, ali novi aspekti i dalje stimulativno deluju na vašu buntovnu prirodu, pa vodite računa kako se ponašate prema partneru i kako on postupa prema vama, odnosno kako se postavlja u neuobičajenim situacijama kada je neophodna uzajamna podrška.

Odmerite kvalitet veze u odnosu na to koliko podržavate jedno drugo i koliko ste spremni na razne ustupke. Ukoliko su razlike među vama nepremostive, razmislite ima li smisla ulagati u nešto što na duži rok nema perspektivu.

Slobodnim pripadnicima znaka smeše se nove prilike za ljubav. Pazite samo da se ne zaljubite u osobu koja je već zauzeta.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

U kući emocije i partnerstva već duže vreme najveći uticaj ima Saturn, koji nije mnogo velikodušan ni na poslovnom ni na ljubavnom planu. Posle 2. avgusta ovde će mu se pridružiti i Mars, pa će sve što može biti komplikovano – još više da se zakomplikuje, ako je to ikako moguće.

Tokom ovog perioda ne pokrećite bilo kakve promene, ni dogovore kojima biste uredili postojeći odnos. Pustite da se stvari odvijaju ustaljenim tokom, jer je to trenutno najbolja odluka. Ukoliko dođe do krize u odnosima, ne bi trebalo ni da pokušavate da popravljate situaciju. Bolje je da pustite da dođe do prekida jer će u tom slučaju kasnije lakše doći do pomirenja i nastavka veze. U suprotnom, samo ćete uzalud trošiti energiju, jer zbog loših aspekata nećete moći da postignete ono što želite.

Slobodni pripadnici znaka u svakom pokušaju da započnu harmoničnu vezu nailaze na problem u lepom pakovanju, stoga oprez.


rakRak (21. jun – 22. jul)

Brojne su prilike za nove emotivne veze, ali čini se da je svaki novi odnos komplikovaniji od prethodnog. Privlačite problematične osobe koje ni same ne znaju šta hoće, ali veruju da vi možete da im pomognete da lakše reše svoje probleme. To je naravno u startu pogrešno, jer će se problemi samo nagomilavati, a emotivna situacija će, razume se, biti sve zamršenija.

Nakon ulaska Venere u znak Device, posle 5. avgusta, vaše emotivno nebo počinje da se razvedrava, a odnosi postaju harmoničniji. Rastu šanse za bolje razumevanje, a problemi polako nestaju. Ovaj period biće naročito povoljan za slobodne pripadnike znaka. Ako ste sami, bićete u prilici da započnete novu vezu, dok onima koji su u braku ili vanbračnoj zajednici predstoji stabilizacija odnosa. Sve postaje lakše i jednostavnije.


lavLav (23. jul – 22. avgust)

Venera u vašem znaku pojačava vašu želju za novim emotivnim doživljajima, ali i šanse da se vaše sanjarije pretvore u konkretna dešavanja. Ali, koliko god aspekti bili povoljni ili izazovni, ništa se neće dogoditi ukoliko ne promenite svoje ponašanje. Ako nastavite da i dalje svoje potrebe stavljate u prvi plan, nećete moći da uspostavite harmoničnu vezu i ispunite očekivanja.

Saturn, vladar vašeg sedmog polja, ulaskom Marsa u isti znak ukazuje na sklonost komplikovanja odnosa, sukoba u vezi ili komunikaciji sa prijateljima. Sve partnerske odnose do kraja perioda oslikavaće ovaj aspekt, pa bi zato bilo najbolje da ne pokušavate da ispravljate krivu Drinu, ni druge krivine, nego da pustite stvari da teku bez opterećenja. To posebno važi za 18. avgust kada se pun Mesec nalazi u vašem polju partnerstva.


devicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Sve do ulaska Venere u znak Device, 5. avgusta, emotivni problemi biće potisnuti, a moguće je da se upustite u tajnu vezu. Zbog ovog aspekta ne treba insistirati na javnosti odnosa, do navedenog datuma, a ni nakon toga jer pozicija Venere je takva da se njene slabosti mogu iskoristiti kao prednosti ako sve ostane daleko od očiju javnosti.

Sve veze i odnosi tokom perioda kretanja Venere kroz Devicu biće na testu, posebno kada se nađe u konjunkciji sa mesečevim čvorom, 15. avgusta. U tom periodu dosta pripadnika znaka prekinuće veze koje im ne odgovaraju ili im donose više problema nego radosti. Bilo bi dobro da iskoristite ovo vreme za preispitivanje i raščišćavanje svih odnosa koji komplikuju emotivni život i ne donose povoljna rešenja.


vagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Mnogi pripadnici ovog znaka već duže vreme osećaju potrebu da se na neki način stabilizuju, ali moraće da se strpe još malo, jer se trenutno pruža prilika samo za letnje ludorije. Boravak Venere, vladara znaka u dvanestom polju, pogodan je za raznoliku ljubavnu kombinatoriku, za prolazne i tajne veze. Sve je moguće, ali ne očekujte da se tokom ovog perioda bilo koja veza “dovede u red” i pretvori u kvalitetan odnos.

Mnogobrojni izazovi se umnožavaju jer osim Venere u dvanestom polju je i Merkur te su svi oblici komunikacije rizični, u smislu da je moguće da neke izjave budu naopako protumačene, kao i da neke poruke koje bi trebalo da ostanu tajne nepažnjom odu na pogrešnu adresu i da izazovu skandal. Napetost je osnovna osobina nastupajućeg perioda, a pojačana samokontrola jedini način da period protekne mirno.


skorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Tokom ovog perioda, planeta Venera koja upravlja vašim poljem partnerstva, tranzitira iz Lava u znak Device, što u prevodu znači da posle filmskih ljubavnih avantura možete da očekujete monotonu svakodnevicu i sasvim “obične” veze. Morate da se pomirite sa tim. Vreme je da prestanete da idealizujete ljubav, da se spustite na zemlju i budete realniji.

Ipak, ne bi bilo dobro da odmah počnete da preispitujete svoje veze i odnose sa suprotnim polom, jer u ovom periodu niste dovoljno objektivni pa ni vaši zaključci neće odražavati pravo stanje stvari. Nije vreme za radikalne rezove, zato sve važne odluke odložite za kasnije kako biste imali bolji uvid u kvalitet veze i svrhu dugog ili kratkog trajanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu iz okruženja koju već poznaju, a koju do sada nisu primećivali.


strelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Planeta Merkur, vladar vašeg sedmog polja, tokom avgusta zajedno sa Venerom u polju posla skreće pažnju sa radnih obaveza u pravcu neke osobe koja vam je interesantna već duže vreme. Pazite samo da ne pomešate poslovnu ljubaznost sa nekim signalima koje očekujete. Situacija bi mogla da bude veoma komplikovana ukoliko je u pitanju neko sa kim radite zajedno ili u istoj ustanovi.

Venera u znaku Devici je u padu, pa dobro otvorite oči i ne zalećite se na prvu loptu. Ne mešajte posao i emocije radi avanture da se ne biste posle gorko kajali. Mislite na svoju reputaciju. Ako se ipak upustite u vezu i ubrzo shvatite da to nije ono što ste očekivali, bolje je da na vreme prekinete nego da forsirate stvari na svoju štetu.


jaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Uvek kada je naglašen znak Lava, kao što je sada slučaj, možete da očekujete velike emotivne promene, nezavisno od toga da li ih priželjkujete ili ne. Sa izlaskom Merkura, a potom i Venere i njihovim prelaskom u znak Device, doći će do smirivanja uzburkanih osećanja i stvari će se polako vratiti u normalu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, potrudite se da uprkos brojnim izazovima sačuvate stabilnost. Ne dozvolite da na vaš emotivni život bitno utiču spoljne okolnosti i uznemirujući planetarni uticaji.

Pripadnici znaka koji su u vezama koje duže traju “preživeće” ovaj period bez većih trzavica, dok oni skloni avanturama moraju da računaju na svakojake probleme. Bilo bi poželjno da nakon ljubavnog uragana izvuku određene pouke i ubuduće pripaze kako se ponašaju i šta kome obećavaju u trenucima slabosti.


vodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Stelijum planeta u vašem u sedmom polju obeležiće ovaj period kao jedan od bitnijih tokom ove godine, pa je nephodno da ono o čemu razmišljate kada je ljubav u pitanju, sprovedete u delo što pre, jer su rokovi kratki. Ukoliko to ne počnete na samom startu perioda, šanse za promenu se smanjuju proporcionalno protoku vremena.

Prvi deo ciklusa od 22. jula do 5. avgusta je pogodan period za rešavanje svih neraščišćenih problema i situacija, dok je period nakon toga idealan za sumiranje rezultata ili, ako ne iskoristite povoljnu priliku, za filozofiranje o propuštenoj šansi. Od vas zavisi koji od ova dva scenarija će biti aktuelan. Dakle, budite spremni za važne odluke.

Ukoliko ste slobodni, uživaćete u novim poznanstvima i prijateljskim vezama, a moguće je da u gomili novih lica naletite i na osobu kao stvorenu za vas.


ribeRibe (20. februar – 20. mart)

Iako početak ovog perioda ne nagoveštava burna događanja na ljubavnom planu, takva situacija neće još dugo potrajati. Ustaljenu monotoniju remeti Merkurov ulazak u znak Device, a dodatno uzbuđenje doneće 5. avgusta i Venera u polju partnerstva. U tom periodu moglo bi da dođe do potpunog preuređenja odnosa.

Sve vrste veza, bilo da su kratkotrajne, duge ili bračne, biće na na nekoj vrsti testa u narednim nedeljama. Stelijum, koji u znaku Device formiraju Merkur, Venera i Jupiter, uneće suštinske kvalitativne promene vašeg odnosa sa partnerom na duže staze. Veze i brakovi koji su već duže u krizi okončaće se u ovom periodu. Slobodni pripadnici znaka imaće proširen izbor, što nekad i nije prednost jer će teže izabrati pravu osobu, pa je neophodno da osim emocija i srca, prilikom izbora uključe i razum.

31/07/2016 09:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments