Horoskop za petak, 13. maj 2016. godine

12/05/2016 21:00

Horoskop za petak, 13. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 13. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Bilo bi bolje za Vas da poslu prilazite malo objektivnije. Na taj način nećete se osećati povređeno ako neko kritikuje Vaš rad. Nije to ništa lično, to je samo posao.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Kraj nedelje je odlično vreme da sumirate svoj dosadašnji rad i napravite plan za narednu nedelju. Dobra organizacija može da Vam uštedi vreme i poštedi stresa od neočekivanih obaveza.

Ljubav: Ako ste duže van veze – svesni ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte čekati više. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: Stres može da Vam se odrazi i na zdravlje. Budite oprezniji.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemate poverenja u svoje saradnike. Najbolje bi bilo da sa njim otvoreno porazgovarate i ustanovite u čemu je zaista problem. Posao zbog toga ispašta.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka zaintrigirani su nekom osobom koja im se nedavno pojavila u životu. Pružite više pažnje partneru.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Pokušajte da iskontrolišete svoje emocije. U vezi Vam to može doneti probleme, a ako ste sami – to Vam neće pomoći da privučete pažnju željene osobe.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Možete očekivati pomoć od nekoga sa kim sarađujete, a vremenom bi takva saradnja mogla da preraste i u partnerstvo.

Ljubav: Partner čini da se osećate posebno, zbog čega uvek uživate u zajedničkom vremenu. Slobodne pripadnike znaka očekuje novo poznanstvo.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije – zadržite je i preko vikenda!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Oslonite se na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Sa partnerom ste sve bliži. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije ili prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Skladan odnos sa partnerom je ono što Vam pomaže da održite ravnotežu u životu. Ako ste sami – vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme i vikend koji je pred Vama na najbolji mogući način.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako imate prepreka na putu ka uspehu – potrebna Vam je bolja taktika. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama ili prijateljima u koje imate poverenja.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Naredne dane provodite sa ljudima koje volite. Možda neko od prijatelja očekuje Vaš poziv.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko se nađete u situaciji da Vam motivacija za rad opadne, setite se planova i ciljeva koje ste sebi zadali. Ako želite da napredujete morate raditi više i vrednije – jedino tako možete očekivati zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim. : To što ne dobijate pažnju od određene osobe ne znači da niste dovoljno dobri. Nemojte sumnjati u sebe.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Osećate da ste konačno spremni za vezu, sada je potrebno da date pravi signal određenoj osobi. U vezi budite otvoreni ukoliko imate neki problem.

Zdravlje: Moguća nesanica izazvana stresom. Pokušajte da se opustite.

12/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments