Horoskop za utorak, 16. avgust 2016. godine

15/08/2016 21:00

Horoskop za utorak, 16. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 16. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Zadovoljni ste svojim dosadašnjim napretkom, ali nemojte prestati da planirate i veće stvari za sebe. Postavljajte ciljeve koji će Vam predstavljati izazov.

Ljubav: Ako ste u vezi – češće pružajte podršku partneru/partnerki bez obzira na to da li se slažete sa njegovim/njenim odlukama. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prvo definišu svoja osećanja, a onda da razmišljaju o budućnosti.

Zdravlje: Niste jedini kojima ponedeljak teško pada – isplanirajte neko druženje za kraj dana kako biste se opustili.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pad radne motivacije možda je uzrokovan hroničnim umorom. Napravite više prostora za odmor kako biste izgurali još jednu radnu nedelju koja nagoveštava sve više posla.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka gaje određene iluzije o osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – uključite i partnera/partnerku u svoje planove i posvetite mu/joj više vremena.

Zdravlje: Kvalitetnije iskoristite slobodno vreme.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Posvetite se svakom aspektu svog posla podjednako, a vremenom će se iskristalisati ono što je najvažnije i čemu bi trebalo da posvetite više pažnje i vremena.

Ljubav: Sa partnerom imate odličnu komunikaciju i zajedno činite savršen tim – bez obzira šta je u pitanju. Ako ste sami – pronađite više vremena za društveni život i izlaženje.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pronađite namirnice koje će Vam više prijati.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko ste trenutno zadovoljni svojom pozicijom, statusom u poslovnom svetu ili napretkom karijere – zapitajte se da li će Vam to biti dovoljno i za pet godina.

Ljubav: Uzajmna podrška i inspiracija je ono što Vašu vezu održava. Ako ste slobodni – najbolje bi bilo da se konačno otrgnete uticaja iz prošlosti i krenete dalje.

Zdravlje: Nemojte se previše izlagati suncu i pijte više tečnosti (vode).


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Zauzmite stav i ne dozvolite da drugi utiču na Vaše mišljenje. Ako ste zaista profesionalac u svom poslu – tako bi trebalo i da se postavite i branite svoja znanja i veštine.

Ljubav: Sitnice mogu svaki dan učiniti posebnim – napravite neko iznenađenje za voljenu osobu ili isplanirajte kraći put zajedno. Ako ste slobodni – imajte više hrabrosti i samopouzdanja ako želite da napravite taj prvi korak konačno.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije ili stvari u kojima zaista uživate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako ste nešto započeli nemojte se zaustavljati. Uostalom uvek možete da se oslonite na saradnike – ako dođe do nekih problema ili Vam zatreba pomoć.

Ljubav: U vezi ne bi trebalo da bude mesta za nepoverenje, ljubomoru ili inat. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati uzbudljivo leto ili putovanje koje će obeležiti ljubavna avantura.

Zdravlje: Moguća glavobolja – ukoliko se ponavlja, trebalo bi da proverite vid.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko Vam finansije trenutno nisu problem – pravo je vreme da razmislite o nekom ulaganju – bez obzira da li je to na ličnom ili poslovnom nivou.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka privlače pažnju gde god da se pojave – što im naravno izuzetno prija. Ako ste u vezi – nemojte nametati svoje mišljenje partneru, nego pokušajte u razgovoru da izložite svoje ideje.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i više sna.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Jedno je zdrava konkurencija, a drugo nadmetanje i pobeda po svaku cenu. Nemojte ni pokušavati da izbegavate pravila i mislite da ćete sa tim proći – kad-tad će Vam se obiti o glavu.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi uživaju u svom statusu i odlično se osećaju u svojoj koži – tako i treba! Ako ste u vezi – sada je pravi trenutak da odignete odnos sa voljenom osobom na neki viši nivo.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom Pripazite na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vredan rad i napor koji ste do sada ulagali u posao i svoju karijeru uskoro će pokazati rezultate koje ste očekivali. Do tada – budite strpljivi i nastavite u istom tempu!

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi češće Vi da inicirate neke aktivnosti i budete iskreni u tome šta Vas zabavlja i u čemu uživate. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiva poznanstva u narednom periodu.

Zdravlje: Pozitivne misli su sve što Vam je sada potrebno.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko Vam se dešava da posla imate “u talasima” bolje bi bilo da se na to naviknete i u međuvremenu “sporije” dane iskoristite za svoje usavršavanje i napredovanje u drugim stvarima za koje inače nemate vremena.

Ljubav: Veza sa voljenom osobom za Vas predstavlja neku vrstu oaze u kojoj se osećate srećno, sigurno, zadovoljno. Ako ste slobodni – nemojte se ustručavati i budite iskreniji prema osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Važno je da znate koji su Vaši prioriteti i da se tome posvetite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Krug saradnika i kolega se polako širi što Vam vremenom može doneti odlične poslovne ponude, a samim tim i značajniji napredak u karijeri.

Ljubav: Uživate u idiličnoj atmosferi u vezi. Slobodni pripadnici znaka daju nejasne signale osobi za koju su zainteresovani i kojoj se i oni dopadaju. Otklonite smetnje u komunikaciji!

Zdravlje: Slobodno vreme provodite sa voljenim ljudima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Niste do sada imali priliku kakvu smatrate da bi trebalo da dobijete kako biste napredovali u karijeri. Držite oči širom otvorene i budite spremni da iskoristite sve što Vam se bude nudilo u narednom periodu.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom uživate u vremenu koje provodite zajedno, a ljubav cveta kao na početku veze. Ako ste slobodni – nemojte srljati u nešto za šta možda još niste spremni.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan odmor.

15/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments