Horoskop za nedelju, 18. decembar 2016. godine

17/12/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 18. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 18. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko je ambicioznost Vaše “drugo ime”, onda bi trebalo da se ponašate u skladu sa tim, a ne da kukate ili svaljujete krivicu ili svoje dodatne obaveze na ljude oko sebe.

Ljubav: Trebalo bi da probleme u vezi sagledate malo realnije i objaktivnije – jer možda ništa nije tako strašno kao što se Vama čini. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa stomakom.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte na drugima da ispoljavate svoje nezadovoljstvo – sem ako to nije usko povezano sa poslom koji obavljate – u tom slučaju istražite izvor problema i potrudite se da ga rešite što pre.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da voljenu osobu uključujete u neke svoje planove za budućnost.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako želite da uspešno završite neke poslovne dogovore – trebalo bi da se bolje isplanirate i budete taktičniji u svojim namerama. Veoma je važno da budete skoncentrisani i svesni svojih ciljeva.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su možda zainteresovani za pogrešnu osobu. Ako ste u dužoj vezi ili braku pronađite više vremena za voljenu osobu i zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Svoj posao uvek radite pošteno, predano i najbolje što možete. Ako mislite da neko to ne vrednuje na pravi način – vreme je da se zauzmete za sebe i ne dozvolite takvo ponašanje.

Ljubav: Ako imate nekih nerazjašnjenih situacija u vezi – sada je vreme da se tome posvetite i pokušate da pronađete najbolji izlaz iz toga. Ako ste slobodni – nemojte zbog straha od odbijanja da uopšte ne pokušate ništa.

Zdravlje: Prijalo bi Vam više fizičke aktivnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Veoma je važno da poznajete svoj granice kad je u pitanju bilo šta vezano za posao. U narednom periodu možete očekivati poboljšanje finansijske situacije ili unapređenje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neku zanimljivu ponudu. Ako ste u vezi – trudite se da ne izgubite poverenje voljene osobe, jer je to najteže povratiti. U svakom slučaju – budite iskreni uvek.

Zdravlje: Trebalo bi da ojačate imunitet.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko ste se u poslednje vreme suočavali sa nekim odbijanjima ili večim brojem prepraka u ostvarivanju svojih ciljeva i ideja – to ne znači da bi trebalo da odustanete od svega – naprotiv!

Ljubav: Ako želite da postignete ravnotežu i balans u vezi potrebno je da iskreno razgovarate sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odluke u ljubavi donose naprasno.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Pronađite način da sebi olakšate posao ili barem zatražite pomoć ili savet od nekoga ko je iskusniji u poslu kojim se bavite. Ovo posebno važi za one poslove koji su manje bitni – a moraju biti urađeni.

Ljubav: Pripazite da u afektu, usled neke rasprave sa voljenom osobom, ne kažete nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati i očekivati previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pokušajte da budete manje napeti i da izbegavate stres tako što ćete se dobro isplanirati i voditi se prioritetima kako u životu, tako i u poslu. Veoma je važno i da budete skoncentrisani na rad.

Ljubav: Ako mislite da je Vaš odnos sa voljenom osobom trenutno komplikovaniji nego što bi trebalo da bude – pojednostavite stvari i iskreno razgovarajte. Ako ste slobodni – obratite pažnju na nekoga iz svog bliskog okruženja.

Zdravlje: Dobro se osećate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Morate ukloniti sve što Vam odvraća pažnju i kvari koncentraciju, pogotovo ako imate problema sa motivacijom ili entuzijazmom. Svesni ste da posao mora biti urađen – zato pomozite sebi!

Ljubav: U vašem ljubavnom životu možda bi moglo da se promeni nešto ukoliko ste zaista spremni na to. bez obzira na to da li ste u vezi ili ne – trebalo bi da preispitate svoje emocije.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako do sada niste imali posao koji je na bilo koji način vezan za inostranstvo – moguće da će Vam se sada ponuditi neka poslovna pozicija upravo u ovakvoj kompaniji. Dobro razmislite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da puste prošlost i da se okrenu budućnosti i pruže šansu nekom novom poznanstvu. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da pokazujete svoja osećanja voljenoj osobi.

Zdravlje: Slobodni vreme provedite u društvu voljenih osoba i dragih prijatelja.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako ste do sada nekad razmišljali o pokretanju nekog sopstvenog biznisa – možda bi trebalo sada da se konačno pokrenete i pronađete rešenje za sve probleme koji su Vas u tome sputavali do sad.

Ljubav: Sa voljenom osobom konačno možete da isplanirate nešto zajedno. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo da se opuste i da uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša i drugih nezdravih namirnica – kako zbog zdravlja, tako i zbog izgleda.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pozitivan stav i pozitivno razmišljanje popraviće Vaš odnos sa saradnicima, ali što je još važnije – njihovo viđenje Vas, pogotovo ako ste od nedavno na poziciji na kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Možda bi trebalo da češće inicirate neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – pokažite svoje interesovanje jer izgleda da ta osoba ne može to samostalno da zaključi iz Vašeg dosadašnjeg ponašanja.

Zdravlje: Ugodite sebi i slobodno vreme provedite onako kako Vi želite.

17/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments