Horoskop za utorak, 27. decembar 2016. godine

26/12/2016 21:00

Horoskop za utorak, 27. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 27. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako želite da napredujete u karijeri potrebno je da napravite bolji plan, ali i da ga se kasnije pridržavate. Na taj način možete ispratiti napredak iz dana u dan, ukoliko budete uporni.

Ljubav: Period napetosti i nesporazuma sa voljenom osobom je iza Vas, ali nemojte dozvoliti da se ponovi. Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje nečega što bi moglo da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Pazite na pad imuniteta.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko mislite da Vam je potreban dodatni izvor prihoda morate biti spremni i na dodatne obaveze, ali i odgovornosti. Ako ste zaista spremni na sve to – onda nemojte odustajati od namere da zaradite dodatno.

Ljubav: Sa voljenom osobom osećate posebnu konekciju u poslednje vreme – što je odličan znak da se stvari odvijaju onako kako ste želeli. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da sumnjaju u svoje kvalitete.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora – nemojte za to čekati vikend.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Možda neko zaista čeka na Vašu grešku, a možda ste samo paranoični. U svakom slučaju trebalo bi da svoj posao obavljate što je odgovornije moguće i sa što manje grešaka.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi ljubav mogli da pronađu u krugu prijatelja ili poznanika. Ako ste u vezi – trebalo bi da poradite na komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom ako želite da Vam veza bude još čvršća.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da neko negativno utiče na Vaše raspoloženje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pred Vama mogu biti dve opcije, kada je posao u pitanju: ili ćete se zaista zauzeti za sebe i nastaviti svoj posao onako kako mislite da bi trebalo ili ćete poslušati sugestije – i promeniti način rada.

Ljubav: Ukoliko imate potrebu za nekim promenama ili stabilnošću u vezi – trebalo bi o tome otvoreno da razgovarate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi da prema sebi budete iskreni i rešite emotivne probleme koje imate.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije ili aktivnosti koje Vas opuštaju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trebalo bi da prevaziđete svoje probleme sa autoritetima i nametnutim pravilima, jer je u poslu ponekad potrebno poviovati se pravilima zarad višeg cilja. Važno je da znate zbog čega to radite.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne – ne bi trebalo da dopustite da Vas ljubomora zaslepi i dovede u nezgodnu situaciju. Budite iskreni prema sebi, a onda i prema drugima.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Trebalo bi malo više da se aktivirate na polju karijere ukoliko želite da ostanete “na pravom putu” ka cilju koji ste sebi zacrtali. Nemojte se ustručavati da tražite pomoć ukoliko smatrate da Vam je potrebna.

Ljubav: Ljubavna veza je nešto na čemu bi trebalo raditi svakodnevno i što podrazumeva zalaganje sa obe strane. Ako ste slobodni – nemojte spuštati kriterijume samo zato što još uvek niste našli “srodnu dušu”.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trudite se i radite bez obzira na to što možda ne vidite rezultate koje ste do sada očekivali. Imajte više samopouzdanja i vere u sebe i svoje sposobnosti i željeni rezultati će se pokazati.

Ljubav: Ako se nalazite u ozbiljnijoj vezi – nemojte nasedati na sitne prookacije ili negativne komentare drugih koji možda samo žele da Vam pokvare sreću. Ako ste slobodni – vreme je da uzmete stvar u svoje ruke i promenite nešto.

Zdravlje: Moguća prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Sve što ste do sada radili nije bilo uzalud – a rezultati će se pokazati na više načina. U svakom slučaju – pred Vama je period u kom ćete moći malo da se opustite ili barem da predahnete.

Ljubav: Sa voljenom osobom konačno uspevate da napravite neke planove od kojih ne bi trebalo da odustanete – šta god da se desi. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Izbegavajte stresne i napete situacije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte se zaletati u neke nove obaveze i poslove ukoliko niste završili sve što je do sada trebalo da uradite. Gomilanjem poslova ništa nećete dobiti, a vreme i rokovi prolaze.

Ljubav: Nemojte svoje negativnosti “istresati” na voljenu osobu. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da srljaju u nešto ozbiljnije, pogotovo ako su nedavno izašli iz neke veze koja je trajala duže.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više vitamina.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako nemate dovoljno koncentracije – pokušajte da odložite sve važnije poslove kako ne biste napravili greške koje će kasnije biti teško ispraviti. Napravite pauzu kako biste se sabrali i nastavite dalje.

Ljubav: Ako ste u vezi nemojte se ustručavati i odlagati razgovor sa voljenom osobom za koji smatrate da bi mogao da promeni nešto u vezi – na bolje. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da “rasipaju” emocije.

Zdravlje: Pravilna ishrana i redovan san su više od pola zdravlja.


VodolijaVodolija (20. janaur – 19. februar)

Posao: Ukoliko se trenutno nalazite u poziciji koja nije baš zavidna – nemojte gubiti veru i strpljenje, stvari će se promeniti na bolje, čak i ako to ne bude na prvi pogled očigledno, ali Vi ćete sigurno primetiti.

Ljubav: Nemojte idealizovati osobu za koju ste zainteresovani – pogotovo ako je poznajete kratko. Ako ste u vezi – imajte više poverenja u voljenu osobu i nemojte je isključivati iz svojih planova za budućnost.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke fizičke aktivnosti u svakodnevne “obaveze”.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Napredovanje u poslu može podrazumevati i unapređivanje određenih veština, ali i crta ličnost, zbog čega bi trebalo da poradite na lakšem i bržem navikavanju na promene i nove situacije.

Ljubav: Uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom i konačno ispunjenim planovima koje ste imali. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od ideala u ljubavi.

Zdravlje: Mogući prolazni stomačni problemi.

26/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments