Horoskop za utorak, 12. jul 2016. godine

11/07/2016 21:00

Horoskop za utorak, 12. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 12. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iskoristite sve prilike koje Vam se budu pružale u narednom periodu. Ne zaboravite – sreća prati hrabre, a Vama je još samo malo sreće potrebno kako biste postigli svoje ciljeve.

Ljubav: Sa partnerom imate odličnu komunikaciju – gotovo da telepatski razmenjujete misli. Ovo je period za pravljenje planova za budućnost! Ukoliko niste u vezi – ne očajavajte, nova ljubav Vas čeka “iza ćoška”.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i izbegavajte teže fizičke radove tokom dana.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Osećate da ste konačno na dobrom putu i da sve što ste do sada radili – donosi očekivane i željene rezultate. Samo tako nastavite – još veći uspesi su pred Vama.

Ljubav: Sitnice su ono što održava vašu vezu savršenom i Vi uživate u svakom trenutku. Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu očekivati zanimljivo poznanstvo u narednom periodu.

Zdravlje: Leto nije vreme za tešku hranu, jedite više voća i povrća.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Do sada ste radili i planirali, a sada dolazi period realizacije svih ideja i poslova, a postoji mogućnost i za kratak predah. Potrudite se da maksimalno iskoristite i radno i poslovne vreme.

Ljubav: Od partnera dobijate apsolutnu podršku i pažnju – što Vam je sad više nego potrebno. Ako ste slobodni – preispitajte neke svoje odluke iz bliže prošlosti.

Zdravlje: Više se odmarajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Tačno znate šta bi trebalo u narednom periodu da radite kako biste realizovali sve svoje planove. Sav dosadašnji trud će se isplatiti – samo ako nastavite istim tempom.

Ljubav: Romantična atmosfera u Vašoj vezi ne jenjava. Osećate se ispunjeno i uživate u društvu partnera. Ako ste slobodni – iskoristite letnje dane za upoznavanje novih, zanimljivih ljudi.

Zdravlje: Ako ste izgubili neke zdrave navike – razmislite kako biste ih najbolje uklopili u sadašnji raspored obaveza.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako ste do sada obavili sve što je trebalo – na vreme, nemojte se previše opuštati, možda je to samo zatišje pred buru i novi nalet obaveza. Ipak, nemojte unapred paničiti – sve ćete postići.

Ljubav: Moguće nesuglasice sa partnerom – ali to slobodno možete prepisati trenutnom neraspoloženju. Budite popustljiviji i tolerantniji. Ako ste slobodni – zapitajte se da li pogrešili u proceni neke osobe.

Zdravlje: Malaksalost je posledica vrućina, pijte više tečnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postoje dani kada jednostavno niste motivisani za rad – što je u potpunosti u redu. Međutim, to ne bi smelo da poremeti Vaše planove za budućnost.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka možda imaju previsoko mišljenje o nekoj osobi. Ako ste u vezi – sa partnerom bi trebalo da budete iskreniji, samo na taj način će vaš odnos napredovati.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nevažnim stvarima – nađite način da uživate u svakom danu!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vaša snalažljivost sve češće dolazi do izražaja. Upravo su neke nepredvidive situacije kao stvorene za Vas – kako biste pokazali sve svoje sposobnosti, znanja i umeće.

Ljubav: Od partnera/partnerke uvek imate podršku, ali ne zaboravite da i Vi imate istu ulogu i pokušajte da budete podrška kakvu dobijate. Slobodni pripadnici znaka imaju poteškoće u komuniciranju sa nekom osobom – budite iskreniji i slobodni da kažete šta mislite/osećate.

Zdravlje: Hroničan umor. Popodnevna dremka će Vam vratiti energiju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Angažovanje u različitim projektima i obavezama Vam izuzetno prija – i to ne samo zbog finansija. Trudite se da ostavite što bolji utisak na saradnike i ostvarite što više kontakata.

Ljubav: Malo zajedničkog vremena sa partnerom je trenutno najveći problem u vezi. Strpite se još malo – dolazi period kada ćete moći da planirate više sa partnerom/partnerokom. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Moguće promene poslovnog statusa, okruženja, pozicije ili nešto tome slično. To je upravo ono što Vam je bilo potrebno kako biste “osvežili” motivaciju.

Ljubav: Sa partnerom prolazite kroz period apsolutne harmonije. Slobodni pripadnici znaka možda ne primećuju nečiju pažnju.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Preokupiranost poslom može biti samo još jedan izvor stresa. Potrudite se da bolje isplanirate svoje vreme kako biste stigli sve – bez dodatnog napora ili nerviranja.

Ljubav: Kako vreme prolazi u vezi se osećate sve bolje i srećnije. Ako niste u vezi – sada je pravo vreme da se otvorite prema nekoj osobi i konačno kažete kako se osećate – to je rizik koji morate podneti ukoliko želite da se nešto promeni.

Zdravlje: Promenite način ishrane i pronađite namirnice koje bi Vam sad više prijale.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Iako Vam se možda čini da ste trenutno u zastoju i da nema pomaka u Vašoj karijeri – to je samo iluzija. Vaš svakodnevni rad i zalaganje uskoro će doneti rezultate kakve želite, a uspeh je neminovan.

Ljubav: Partner Vam se u potpunosti otvorio – što očekuje i od Vas. Potrudite se da budete što iskreniji jer je to jedini način da budete u zdravoj vezi. Ako ste sami – period koji je pred Vama može Vam doneti neko zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Ne gubite vreme na nebitne stvari i ljude.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Obratite više pažnje prilikom donošenja nekih važnih poslovnih odluka. Ako ulazite u saradnju sa nekim novim ljudima – čitajte i “sitna slova” na ugovorima.

Ljubav: Ukoliko primetite neku promenu u ponašanju partnera/partnerke – pokažite interesovanje ili pokušajte sami da otkrijete zbog čega je tako. Slobodni pripadnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači.

Zdravlje: Trebalo bi da izbacite sve loše navike – pogotovo one koje su vezane za ishanu.

11/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments