Horoskop za ponedeljak, 21. mart

21/03/2016 09:00

Horoskop za ponedeljak, 21. mart

OvanOVAN

Imate određena očekivanja na poslovnom planu, ali neko ih ne ispunjava. Nemojte ignorisati ovaj problem, nego ga rešite svojim izvanrednim profesionalnim izražavanjem.

Nemojte dozvoliti sebi da se emotivno samokažnjavate. Oprostite sami sebi i nemojte se udaljavati od voljene osobe.

Vaša ishrana bi mogla da bude i malo zdravija, sa više vitamina i tečnosti.


Bik znakBIK

Želite da se istaknete svojim radom i zalaganjem. Potrudite se da pronađete odgovarajući tim koji će biti sastavljen od saradnika koji će se međusobno podržavati. Timski rad i plan su sve što vam je potrebno.

Sve se dešava kao što ste i želeli, a to bas emotivno uzbuđuje. Partner zna kako da održi Vaše lepo raspoloženje i da Vas usreći.

Više se opuštajte.


blizanciBLIZANCI

Kako vam se ne bi ponovile neprijatne situacije na poslu – izbegavajte ishitrene odluke i nepromišljene poteze. Bez obzira na sve, dobro poslovno rešenje je pred Vama.

Ukoliko želite da budete srećni – usrećite ljude koje volite i koji su vam bliski, videćete da je to najbolji način da se osećate odlično. Pokažite empatiju i velikodušnost.

Boravak u prirodi, lagana šetnja i rekreacija je ono što će Vam prijati.


RakRAK

Postoje nesporazumi i nesuglasice na poslu, a Vi iz toga izvlačite pogrešne zaključke. Nečije reči hvale i podrške potpuno su bezvredne.

Pokušajte da ne inicirate svađu i raspravu sa partnerom, izbegavajte problematičke teme i uživajte u zajedničkom vremenu.

Opustite se i prepustite maštanju.


LavLAV

To što imate osećaj da ste od svih korak ispred u Vama budi dodatnu motivaciju za napredak i uspeh. Imate jasne namere i ciljeve na poslu.

Potrebno je ipak malo da se potrudite oko partnera i da ga prijatno iznenadite nekim lepim gestom.

U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

 


DevicaDEVICA

Osetili ste potrebu da Vi budete inicijator daljih poslovnih akcija. To što ste prihvatili ulogu organizatora veoma pozitivno utiče na Vaše saradnike.

Da prihvatate ne kao odgovor, a od partnera očekujete da Vam ipak kaže svoje tajne namere. Upornost se ne isplati baš uvak.

Dodatna aktivnost i više angažovanja vam prijaju.


VagaVAGA

Nalazite se u takmičarskom duhu, kao i vaši saradnici. Upravo je to ono što Vam je bilo potrebno kako biste se pokrenuli na akciju. Ne zaboravite – neko mora i da izgubi, ne može svako stići do svog cilja uvek.

Različita interesovanja dovode do toga da sa partnerom ne možete da napravite zajednički plan. Kompromisi su stub svake veze.

Opustite se, ne morate uvek baš Vi biti u pripravnosti.


SkorpijaŠKORPIJA

Izbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Emotivno ste neinspirisani, za šta prećutno krivite parntera. Bolje razgovarajte na tu temu, umesto što prebacujete krivicu jedno na drugo.

Ne razbacujte se svojom energijom i vremenom.


StrelacSTRELAC

Realno procenite svoje sposobnosti kako biste bili iskreni prema sebi. Drugi ne moraju sve da znaju, ali nemojte vi da se iznenadite kada se nađete pred nerešivom situacijom.

Preispitajte svoje izbore. Da li je ipak postojao neko ko je bio spreman da Vam pruži punu pažnju, ali Vi ste to ignorisali? Nadajte se da još nije kasno!

Uvek postoji izbor, važno je da toga budete svesni.


JaracJARAC

Ne krijete svoje nezadovoljstvo nečijim ponašanjem, čak iako je u pitanju stariji ili iskusniji saradnik. Biće Vam potrebno više snage ukoliko želite da krenete u borbu za pravdu.

Obratite pažnju na to kako tretirate partnera. Da li je on to zaista zaslužio? Poslušajte
savet prijatelja koji Vam želi samo dobro.

Smirite impulsivnost. Za neke odluke je ipak potrebo vreme.


VodolijaVODOLIJA

Nemojte da Vas zaslepi ponos. Ukoliko ne gledate širu sliku i situaciju iz više uglova, to Vas može koštati, jer neke pogrešne odluke ne mogu biti povučene.

Budite otvoreni prema partneru. To je najbolji način da se sa svojim partnerom ponovo povežete nakon perioda udaljavanja.

Ne izlažite se preteranom naporu.


RibaRIBE

Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Potrudite se da definišete osećanja. Ponekad delujete zbunjeno i šaljete pomešane signale ljudima u svojoj okolini.

Stavite zdravlje na prvo mesto.

 

21/03/2016 09:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments