Horoskop za utorak, 22. mart

22/03/2016 09:00

Horoskop za utorak, 22. mart

OvanOvan

Ukoliko uspete da pronađete prave saradnike i pravi način za realizaciju – danas ćete ćete moći da uradite sve što zamislite. Uspeh Vam je na dohat ruke.

Nova ljubav može da Vam se desi i na poslu, nemojte da Vas iznenadi. Ukoliko već imate parntera – veza je sve stabilnija i ozbiljnija, čemu ste i težili.

Netabilan krvni pritisak. Pazite šta jedete.


Bik znak

Bik

Obratite pažnju na novac, pogoto ako nije Vaš. Nemojte biti lakomisleni, novac možete lako izgubiti, a nakon toga će se samo nizati neuspesi. Ne bacajte u vodu sve što ste do sada postigli.

Ljubomora u vezi neće doneti ništa novo. Ako ste Vi ljubomorni razgovarajte sa partnerom, a ako je partner ljubomoran – uverite ga da greši.

Dan završite nečim što Vas opušta.


blizanciBlizanci

To što možete ne znači da morate. Budite slobodni da odbijete dodatne obaveze, jer neko samo pokušava da Vas iskoristi. Držite do sebe.

Emocije Vam prave problem, jer ne možete da odredite kako se osećate. Budite otvoreni, pre svega prema sebi.

Napravite odmor od buke i gužve.


Rak

Rak

Pad energije i entuzijazma na poslu dovode Vas u nezgodnu situaciju jer je posla sve više. Zatražite pomoć kako Vam se ne bi ponovila neka greška iz prošlosti.

Konačno osećate kao da ste emotivno stabilniji i spremni za vezu. Obratite pažnju na nekoga iz Vašeg bliskog okruženja.

Stres i naporad posao odražavaju se i na zdravlje. Budite oprezniji.


Lav

Lav

Prvo rešite sve svoje probleme, pa onda prihvatite da pomognete i drugima. U suprotnom, bićete u problemu jer ništa nećete stići na vreme da uradite.

Nemir koji osećate u potpunosti je neosnovan i Vi to sami znate. Međutim, partner Vam ipak ne potvrđuje da grešite.

Hroničan umor se leči urednim snom ili popodnevnom dremnkom.


Devica

Devica

Imate prebu da promenite posao, ali niste sigurni u tu odluku. Svaki novi početak može biti težak i zastrašujući jer ne znate šta možete očekivati. Skupite hrabrost.

U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno. Ispitajte teren prvo i ne zaleći te se u novu ljubav.

Unosite više tečnosti i vitamina kako biste sačuvali imunitet.


Vaga

Vaga

Posle napordnog rada – konačno možete malo da odahnete, ali nemojte se opuštati jer će ovaj period trajati kratko. Pred Vama su nove odgovornosti kojima ste itekako dorasli.

Iako priželjkujete nešto novo, to će i danas izostati sa ljubavnog plana. Ali ne očajavajte – ko čeka taj dočeka!

Lagana šetnja u prijatnom društvu će vam sigurno prijati.


Skorpija

Škorpija

Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Dobrog ste zdravlja – potrudite se da tako i ostane.


Strelac

Strelac

Posao teče sporo. Trenutno ste u periodu kada Vas to jako zamara jer ste očekivali do sada već neke rezultate i konkretne “plovode” svog dosadašnjeg rada. Imajte strpljenja.

Ako ste slobodni – gubite vreme maštajući i razmišljajući o nekome ko Vam je nedostupan. U vezi ne napredujete jer se ograničavate pogrešnim stvarima.

Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


Jarac

Jarac

Ne dozvolite da Vaše privatne stvari i problemi utiču na kvalitet Vašeg rada. Kada ste na poslu ostavite sve drugo po strani i skoncentrišite se na probleme koji su pred Vama.

Vodi Vas strast i pored partnera se osećate odlično. Pred slobodnim je i tajna veza na pomolu. Razmislite kuda to može da odvede.

Danas su Vam stopala slaba tačka.


Vodolija

Vodolija

Nemojte da Vas plaši trenutna situacija na poslu – to je samo period koji će uskoro proći. Ostanite pozitivni i radite svoj posao kako treba.

Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ne dozvolite da Vam to pokvari veče.

Bavljenje hobijem će Vas opustiti i zabaviti, pa ćete zaboraviti na sve probleme.


Riba

Ribe

Iako ste dovoljno samostalni i sposobni da sami rešavate poslobne probleme, ne dozvolite da Vam to pokvari odnos sa saradnicima. Budite kolegijalni.

Zapitajte se da li je na mestu to što kritikujete partnera. Ukoliko imate zamerke – razgovarajte i iznesite svoje viđenje tog problema bez nametanja mišljenja.

Anksioznost može biti povezana i samo sa promenom vremena.

 

22/03/2016 09:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments