Horoskop za utorak, 24. maj 2016. godine

23/05/2016 21:00

Horoskop za utorak, 24. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 24. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Slabija koncentracija može biti uzrokovana umorom ili nedostatkom sna. Ako imate cilj pred sobom potrebno je da sve tome podredite ukoliko želite povoljne rezultate i uspeh u poslu.

Ljubav: Ako ste u vezi pokušajte da pokažete više razumevanja za partnera i njegove obaveze, kao i svoju spremnost na kompromise – kada je to potrebno. Slobodni pripadnici znaka imaju poteškoća u pokazivanju svojih osećanja.

Zdravlje: Iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor i uživanje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Bliži se kraj meseca – možda bi trebalo da podvučete crtu i pogledate dokle ste stigli u svojim planovima i koliko ste bliži cilju i željenom uspehu. Na taj način imaćete plan i za naredni period, a bićete i usmereni u pravom smeru.

Ljubav: Ako tražite partnera za sebe nemojte spuštati kriterijume. Vi zaslužujete najbolje i to ne smete zaboraviti! Pripadnici znaka koji su u vezi svoje slobodno vreme podređuju partneru.

Zdravlje: Okružite se ljudima koje volite i koji zrače pozitivnom energijom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vas ništa ne može da odvrati od cilja ka kom ste krenuli, zbog čeg Vam je uspeh zagarantovan. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas to učini arogantnom i egoistočnom osobom!

Ljubav: Sa partnerom imate prećutni dogovor oko nekih problema, ali bi ipak trebalo povremeno da razgovarate o određenim stvarima. Ako ste slobodni – neko očajno želi da privuče Vašu pažnju.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako imate neke dogovorene rokove na poslu – vreme je da što pre počnete sa radom, ako želite da sve bude gotovo na vreme i onako kako ste želeli. Otaljavanjem posla samo štetite sebi i svom ugledu.

Ljubav: Ako imate ne raščišćena posla sa nekim – sada je vreme za jedan ozbiljan i otvoren razgovor. U vezi ste Vi ta osoba koja se uvek trudi i daje sve od sebe, ali verujte da partner to zna da ceni.

Zdravlje: Nepovoljan period za osobe sa osetljivom kožom ili očima. Ako uočite neke probleme ili promene – obratite se lekaru.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: U poslovnom okruženju ste Vi najčešće dominantna ličnost, što može biti veoma zamorno. Pronađite ljude od poverenja i prepustite im deo obaveza, kako biste rasteretili malo svoj raspored.

Ljubav: Konačno uspevate da realizujete neke planove sa partnerom o kojima zajedno maštate već duže vreme. Ako ste sami – ne ustručavajte se da pokažete svoje iskrene emocije.

Zdravlje: Više se odmarajte i spavajte kako biste tokom dana mogli da funkcionišete na pravi način.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U zavisnosti od toga kakve ste sebi ciljeve postavili – sada morate i da se ponašate i radite tako da biste ih ostvarili. Ne zaboravite – sve je stvar ambicije, ali i realnih mogućnosti.

Ljubav: Kroz razgovor sa partnerom saznajte da li ste na “istoj talasnoj dužini” i da li vaša veza ide u pravom i željenom smeru. Ako ste sami – nemojte se zaletati i nepromišljeno donositi ljubavne odluke.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Odgovornost je nešto što dolazi sa poslom i šta ne možete nikako izbeći – pogotovo ako želite da napredujete u svom poslu. Zato je najbolje da to tako prihvatite i “odrastete”. Uostalom, na taj način ćete dobiti i više poštovanja od saradnika i kolega.

Ljubav: Ako ste u vezi – uživate u pažnji koju Vam pruža partner i u zajedničkom planiranju budućnost. Slobodni pripadnici znaka žele da se skrase – ali sada nije najpogodniji period za to.

Zdravlje: Čuvajte svoju energiju za stvari koje volite da radite i u kojima uživate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako ste u ovom periodu previše angažovani – ne gubite živce i strpljenje, dugoočekivani i zasluženi odmor se bliži – mogli biste već da počnete sa planovima.

Ljubav: Uživate u društvu partnera i svim zajedničkim aktivnostima koju već postali ritual. Ako ste slobodni – možda je poslovno okruženje mesto gde ćete naći svoju novu ljubav.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu što više!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nalazite se pred nekim novim poslovnim izazovima. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć od nekoga ko ima više iskustva – na taj način ćete najbolje i najbrže naučiti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka povedeni lepim vremenom – ne mogu svoju pažnju da usmere na samo jednu osobu – što ne mora biti loše. Ako ste u vezi – pokušajte da sa partnerom pronađete zajedničko rešenje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i pravilne ishrane ako želite da održite energiju na “radnom” nivou.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Vaša posvećenost i vredan rad daju konkretne i rezultate kakvim ste se nadali. Sada je potrebno samo da nastavite u tom tempu i održavate kvalitet rada kao i do sada.

Ljubav: U vezi se smenjuju periodi nesuglasica i apsolutne harmonije. Ako je do Vas – potrudite da prelaz bude manje turbolentan. Slobodni pripadnici znaka maštaju o (za sada) nedostižnoj osobi.

Zdravlje: Unosite više vitamina.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Potrebno je da se malo opustite i ne shvatate sve baš tako tragično. Problemi sa kojima se susrećete na radnom mestu nisu nerešivi – i biće ih uvek. Zato poštedite sebe nerviranja i potražite pomoć kada Vam je potrebna.

Ljubav: Partner je možda malo napet, ali to ne bi trebalo da utiče na vaš odnost. Pokušajte da napravite prijatnu atmosferu za oboje – i problemi će nestati. Ako ste slobodni – prihvatite poziv osobe koja je zainteresovana za Vas i budite otvoreni za novo poznanstvo.

Zdravlje: Stres može veoma negativno da se odrazi na Vaše zdravlje. Više se opuštajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Posvećeni ste poslu, što sigurno neće proći nezapaženo od strane nadređenih ili kolega. Vremenom bi to moglo da Vam donese unapređenje ili novu funkciju za koju su potrebni ljudi kao što ste Vi.

Ljubav: Sa partnerom je sve onako kako ste zamislili! Uživajte u periodu koji je pred Vama, a koji Vam može doneti neke velike promene. Ako ste sami – najbolje bi bilo da prvo sa sobom raščistite šta želite – pre nego što se upustite u (još jednu) vezu.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima ili zglobovima.

23/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments