Horoskop za sredu, 1. jun 2016. godine

31/05/2016 21:00

Horoskop za sredu, 1. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 1. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Odlično se snalazite u svim poslovnim obavezama. Trenutno ste u periodu kada Vam se mnoga vrata otvaraju. Ne propuštajte ni jednu priliku za napredovanje!

Ljubav: Emotivno ste iscrpljeni, ali ne dozvolite da Vam to narušava odnos sa partnerom. Ako ste sami – nemate šta da izgubite ako probate da uspostavite kontakt ili nešto više sa nekim ko Vas je zaintrigirao.

Zdravlje: Ako ste osetljivijeg zdravlja – pripazite se tokom toplih dana!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postoji mogućnost da Vam se konačno otvore neke nove mogućnosti kada je posao u pitanju. Nemojte se predugo da razmišljate o narednom koraku – poslušajte intuiciju.

Ljubav: Iako ne možete da razumete baš sve parnterove odluke – nemojte da ih shvatate lično i da se ljutite. Ako ste sami – pokušajte da zaboravite prošlost i nastavite dalje.

Zdravlje: Potrudite se da steknete zdravije navike.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Počeli ste da preispitujete neke odluke koje ste nedavno doneli vezano za posao. Pre nego što nastavite – pokušajte da rešite sve te probleme koji Vas muče.

Ljubav: Mogli biste češće da inicirate neke zajedničke aktivnosti sa partnerom, jer on/ona to neće uraditi. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu i neobavezno flertuju.

Zdravlje: Pijte više tečnosti i jedite više svežeg voća – to je najbolji spas za vrućinu!


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: To što možete – ne znači da bi trebalo da pomažete baš svima. Neko konstantno koristi to što ste dobre volje i spremni da pripomognete – nemojte to dozvoliti.

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte paničiti ako ne stižete sve da uradite odjednom. Važno je da se opustite, ohladite glavu i krenete u rešavanje problema korak po korak.

Ljubav: Partneru se Vaša preokupiranost poslom može učiniti kao nezainteresovanost. Najbolje bi bilo da posao ostavite u kancelariji! Ako ste slobodni – očekuje Vas susret sa nekim koga ste nadavno upoznali.

Zdravlje: Osećate se malaksalo – pojačajte unos vitamina i voća i više se odmarajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Osećate se odgovornim, kako za svoj posao, tako i za ono što rade Vaši saradnici. Ukoliko zaista ne odgovarate za njih – nemojte se bez potrebe nervirati! Gledajte svoja posla.

Ljubav: Parnter Vas podržava u potpunosti, ali bi bilo dobro da ga/je češće uključujete u svoje planove. Ako ste slobodni – možete upoznati zanimljivu osobu na nekom putovanju ili u izlasku.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako već želite da postavite primer svojim kolegama i saradnicima – onda je potrebno više da se potrudite i radite vrednije. Rezultati rada su ono što će se pamtiti!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često donose ishitrene odluke. Ako ste u vezi – pokušajte da češće pristanete na kompromis kada su u pitanju neke zajedničke odluke.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Početak meseca bi mogao da bude veoma uspešan za Vas – ukoliko iskoristite sve prilike i mogućnosti za napredak. Morate budno posmatrati i biti aktivni u svom poslovnom okruženju.

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete malo otvoreniji. Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Slobodno vreme najradnije provodite sa partnerom – pokušajte da napravite neki plan i promenite svakodnevicu. Ako niste u vezi – pokušaj da osvojite nekoga Vam daluje uzaludno – ali nemojte posustajati.

Zdravlje: Obratite viže pažnje na ishranu, unosite više vitamina.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Možda biste trebali da određene ideje i zamisli koje su vezane za Vaš posao – zadržite za sebe. U suprotnom – neko bi to znanje mogao da iskoristi protiv Vas.

Ljubav: Potrudite se da više vremena posvetite partneru, kako se ne osećao zapostavljenim. Ako ste slobodni – prijatelji Vas mogu upoznati sa nekim ko bi mogao i da Vam se svidi.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: Ponekad lako planete – što partneru može zasmetati, čak i ako je već navikao/la. Pokušajte da se kontrolišete. Ako ste slobodni – ne pokušavajte nikakve strateške planove – spontanost je ključ!

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Izbegavanje i odlaganje obaveza će Vam samo povećati obim posla i Vi ste toga svesni. Zato prestanite da se zavaravate i malo se uozbiljite – dok još nije kasno!

Ljubav: Partner je često u Vašoj senci – što uglavnom nije problem, ali nemojte preterivati sa iskorišćavanjem dobrote voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte se igrati tuđim osećanjima.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora. Nemojte čekati vikend za to.

31/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments