Horoskop za četvrtak, 23. mart 2017. godine

22/03/2017 21:00

Horoskop za četvrtak, 23. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 23. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Trebalo bi da ponekad pripazite sa kim i o čemu pričate, pogotovo ako su u pitanju poslovi, planovi ili neke druge teme vezane za posao. Ne mora da znači da će Vam neko napraviti problem – ali nema potrebe da rizikujete.

Ljubav: Trebalo bi da češće budete podrška voljenoj osobi – čak i kada se možda ne slažete sa njenim/njegovim odlukama. Ako ste slobodni – potrudite se da više uživate u svom statusu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko smatrate da ste u prednosti u odnosu na svoje kolege ili u odnosu na svoju konkurenciju u poslu – potrudite se da tu situaciju maksimalno iskoristite jer ne možete znati kad ćete opet imati priliku za to.

Ljubav: Ukoliko imate neke napade ljubomore ili mislite da partner nešto krije ili prećutkuje – uvek je najbolje da jednostavno pitate i rešite dilemu. Ako ste slobodni – trebalo bi da se ponašate malo spontanije.

Zdravlje: Bolje isplanirajte svoje slobodno vreme.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako imate probleme u poslovanju, a pogotovo ako se oni ponavljaju – trebalo bi da pronađete neko novo i efikasnije rešenje koje će biti trajno kako biste izbegli dodatni stres i brigu.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da zapostavljaju potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni – nove i zanimljive osobe možete upoznati samo ukoliko promenite neke ustaljene navike.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati neke zdravstvene probleme koji se ponavljaju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako Vam je zaista stalo da uspete u poslu kojim se bavite nemojte zaboraviti da je svaki dan nova prilika da savladate nešto novo i da naučite neke nove veštine koje Vam mogu doneti napredak.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se vraćaju u prošlost i nekim osoba sa kojima imaju “istoriju”. Ako ste u vezi – češće organizujte neke zajedničke aktivnosti u kojima zaista uživate.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da neko negativno utiče na Vas i Vaše raspoloženje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Bolja organizacija i bolji plan rada i obaveza koje imate svakog dana jedini je način da maksimalno iskoristite vreme koje imate na raspolaganju. Takođe – koncentracija je nešto na čemu bi trebalo da poradite.

Ljubav: Uživajte u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom i pokušajte da ga iskoristite na najbolji način. Ako ste slobodni – trebalo bi da se prepustite svojim osećanjima i pustite da Vas “srce vodi”.

Zdravlje: Kako biste izbegli stres – pokušajte da uskladite svoje mogućnosti sa željama.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako želite da ostavite dobar utisak na ljude iz svog poslovnog okruženja, bez obzira na to da li su Vam to kolege, partneri ili nadređeni – važno je da budete dosledni u svojim odlukama i ponašanju.

Ljubav: Pre nego što (negativno) odreagujete na neke odluke koje je voljena osoba donela – budite sigurni da ste razumeli šta se zapravo desilo. Ako ste slobodni – trebalo bi češće da izlazite i upoznajete ljude.

Zdravlje: Izbegavajte sve stresne situacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ponekad je mnogo bolje da “igrate na sigurno” nego da smišljate neke alternativne načine da završite svoje obaveze vezane za posao, a tako ćete i uštedeti vremena za neke druge obaveze (ili odmor).

Ljubav: Pokuašajte da svoje frustracije ili preosetljivost usled hroničnog umora ne prebacujete na voljenu osobu. Ako ste slobodni – nemojte prestati da tražite nekoga sa kim ćete se lako razumeti.

Zdravlje: Prijala bi Vam neka lakša fizička aktivnost ili boravak u prirodi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U poslu i karijeri nema mesta sujeti, ukoliko želite da napredujete. Zato bi trebalo da budete srećni kada neko želi da sa Vama podeli svoje iskustvo ili da Vam da neki savet – jer Vam to sve može samo pomoći.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da izbegavaju razgovor sa voljenom osobom o nekim ozbiljnim temama. Slobodni pripadnici znaka možda propuštaju nečiju pažnju.

Zdravlje: Dobro se osećate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Probleme ili dileme u poslu pokušajte da rešite što pre kako biste nastavili dalje putem uspeha. Ako mislite da ne možete sami da dođete do rešenja – potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenja.

Ljubav: Ako ste slobodni – možda bi najpre trebalo da se malo bolje upoznate sa osobom za koju ste zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi bi mogli da budu otvoreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Za Vas pomoć može biti i podrška od strane saradnika ili prijatelja. Imajte više samopouzdanja i vere u svoje mogućnosti, jer da zaista niste sposobni – ne biste postigli sve što ste do sada uradili.

Ljubav: Imajte više poverenja prema voljenoj osobi i svojim primerom pokažite kakvu atmosferu u vezi želite. Ako ste slobodni – možda bi trebalo da date priliku poznanstvu sa osobom koju Vam “nameštaju” prijatelji ili kolege.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi češće da se oslanjate na svoje iskustvo i znanje kada je u pitanju rešavanje nekih poslovnih problema. Uostalom – ko bi bolje od Vas mogao da zna šta je za Vas dobro i šta Vam odgovara.

Ljubav: Trebalo bi da se više potrudite da osvežite vezu u kojoj se nalazite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću i očekuju previše od nekog nedavog poznanstva.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte nove prilike ili mogućnost unapređenja/napredka u karijeri olako shvatati – Vi ste morali vredno da radite da biste to dobili, a ko zna kada ćete opet biti u takvoj situaciji – trebalo bi bar da pokušate.

Ljubav: Možda biste mogli češće da poklanjate neke male znake pažnje voljenoj osobi, ali i da više cenite njen/njegov trud. Ako ste slobodni – nemojte trošiti previše energije i vremena na nekoga ko to ne zaslužuje.

Zdravlje: Budite racionalniji u potrošnji svoje energije i svog (slobodnog) vremena.

22/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments