Horoskop za subotu, 11. jun 2016. godine

10/06/2016 21:00

Horoskop za subotu, 11. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 11. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već u drugoj polovini meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera. Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu sa ljudima koje volite!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Češće se oslanjajte na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni parnter neko koga već duže vreme znaju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u vikendu!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Konačno ste neke poslovne obaveze doveli do kraja. Presrećni ste i dodatno motivisani da radite na sebi i na svom razvoju kako biste bili još uspešniji u naprednom periodu.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti. Blizanci u vezi uživaju u zajedničkim aktivnostima i planovima sa partnerom.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Osećate nedostatak energije i volje za posao, ali to je samo prolazno. Kad stignu nove obaveze – opet ćete biti puni entuzijazma i želje da uradite sve najbolje što možete.

Ljubav: mate potrebu da nešto u vezi promenite. Razgovarajte sa partnerom. Ako ste slobodni – uskoro je moguća promena Vašeg statusa.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Uvek je bolje obratiti se nekome u koga imate poverenja – i prepustiti deo posla ili zatražiti pomoć.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Hronično ste umorni. Spustite loptu i posvetite se sebi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se konačno isplatiti sve što ste do sada radili. Neka Vam to bude motiv da radite još vrednije.

Ljubav: Razmišljate o ozbiljnijoj vezi, iako niste sigurni u svoja osećanja. Partner se trudi da Vam ispuni svaku želju.

Zdravlje: Pokušajte da usmerite svoju energiju na nešto konkretnije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnog saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za partnera i dajte mu više podrške.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako Vas posao prethodnog meseca nije previše zamarao – to je zato što ste unapredili svoje veštine. Nemojte prestajati da se usavršavate ako želite još bolje poslovne prilike.

Ljubav: Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite. Druga polovina ili kraj meseca Vam može doneti nove obaveze, ali i dodatni izvor zarade.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari i više obaveza. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne – ili barem tražite pomoć.

Ljubav: Potpuno međusobno poverenje u Vašoj vezi je ono što Vas čini posebno srećnim. Ako ste slobodni – zapitajte se šta bi ta letnja avantura mogla da Vam znači.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Iako imate kapacitet da budete baš Vi ta osoba koja će pokrenuti sve i držati konce, ipak to ne želite da uradite. Svesni ste da će Vas to previše iscrpeti, a to Vam sada ne treba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se prepuste svojim željama i pokušaju da ih ostvare. Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemate dovoljno vremena za sve što ste sebi postavili kao obavezu. Važno je da znate šta su Vam prioriteti i da se njih pridržavate.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Promenite način ishrane i jedite više voća.

10/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments