Horoskop za sredu, 25. januar 2017. godine

24/01/2017 21:00

Horoskop za sredu, 25. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – sreda, 25. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Dobar start u poslu ili nekim drugim obavezama je gotovo pola obavljenog posla, zato je veoma važno pripremiti se na pravi način i obezbediti dobre uslove za rad i napredak.

Ljubav: Trebalo bi da se prema voljenoj osobi ponašate sa malo više razumevanja i tolerancije. Ako ste slobodni – nemojte da se zalećete i očekujete previše od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Veći broj obaveza sa sobom nosi ne samo više zarade – već i više odgovornosti, na šta ne bi trebalo da zaboravite. Ukoliko ne možete sve sami da uradite – možda je vreme da zatražite pomoć od nekoga ko ima više iskustva.

Ljubav: Sa voljenom osobom uspevate lako da se dogovorite o nekim značajnih stvarima, dok Vam sitnice još uvek predstavljaju problem – možda bi to trebalo da zanemarite. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ukoliko osećate neku nesigurnost vezanu za saradnju sa nekim osobama – možda bi trebalo još jednom da razmislite o nastavku zajedničkih poslova. Uostalom – sve je to samo posao, ništa lično.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam neki poslovni ili drugi problemi kvare harmoniju u vezi. Ako ste slobodni – sada je pravo vreme da odlučite da li ste spremni za neku ozbiljniju vezu ili ne.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako želite da napredujete u poslu, nije dovoljno samo to što se trudite i pokušavate da postignete sve na vreme – već je potrebno i da pozitivno razmišljate i živite u skladu sa svojim željama.

Ljubav: Trebalo bi da sa voljenom osobom provodite više vremena uživajući u zajedničkim aktivnostima. Ako ste slobodni – budite iskreni i otvoreni o svojim emocijama prvo prema sebi, a onda i prema osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Uvedite više zdravih navika u svoje svakodnevne aktivnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Potrudite se da budete što profesionalniji, što znači da ćete ispuniti sva svoja poslovna obećanja i uraditi svoj posao na vreme i kako treba. Tako ćete sigurno zadoboti više poverenja i pohvala od saradnika.

Ljubav: Ako želite da održite prijatnu atmosferu u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko partnera/partnerke. Pripadnici znaka koji su slobodni – mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Posvetite se svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kako biste maksimalno iskoristili poslovnu situaciju u kojoj se trenutno nalazite – trebalo bi da odvojite malo vremena kako biste napravili plan koji ćete korak po korak ispunjavati u narednom periodu.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u potrazi za novom ljubavi u svom životu – ne bi trebalo da spuštaju kriterijume. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom i budite otvoreniji ukoliko imate neki problem.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko Vam se ne dopada trenutna situacija na poslu – pokušajte da promenite nešto, ako smatrate da ima smisla da se trudite. Dobre vesti očekuju one koji su u potrazi za zaposlenjem.

Ljubav: Ako postoje neka nerešena pitanja između vas i partnera/partnerke – potrudite se da to što pre rešite, dok je još do rešenja moguće doći. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju.

Zdravlje: Glavobolje mogu biti posledica nerviranja ili stresa – nađite način da se opustite.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Trenutno zadovoljstvo poslom i poslovnim prilikama samo je rezultat vrednog i napornog rada, zbog čega je važno da nastavite istim temprom i sa istim entuzijazmom ukoliko želite da napredujete.

Ljubav: Sa voljenom osobom bi trebalo da pokrenete neka pitanja ili rešite probleme koji su Vas do sad sputavali da vezu podignete na neki viši nivo. Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom uspevaju da osvoje svakoga.

Zdravlje: Pronađite način da uspostavite psihološku ravnotežu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako postoji neko ko nadgleda Vaš posao i napredak – potrudite se da ne pravite greške. Uostalom – niste na trkama, zato usporite tempo kako biste bili sigurni da ste sve uradili kako treba.

Ljubav: Voljena osoba je tu da Vas podrži – a Vi bi trebalo da “vratite uslugu” kada je to potrebno. Ako ste slobodni – nemojte se previše truditi oko osobe za koju niste sigurni da je zainteresovana za Vas.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana najbolji su način da sačuvate zdravlje.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte svoje vreme olako shvatati i trošiti energiju na nevažne stvari. Svaki dan bi trebalo da maksimalno iskoristite – kako u radu, tako i u pokušaju da unapredite svoje veštine i znanje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prošlost ostave iza sebe i potrudite se da krenu dalje. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu i romantičnoj atmosferi koja vlada u vezi.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vaše samopouzdanje je uglavnom uslovljeno uspehom, ali ne bi trebalo da se brinete previše i ako ne uspete da sve postignete što ste zamislili – dajte sebi više vremena i prilika za uspeh i sve će biti u redu.

Ljubav: Ukoliko voljena osoba ima ljubomorne ispade – pokušajte da razgovarate o tome i rešite to pre nego što eskalira. Slobodni pripadnici znaka uživaju u nečijem društvu – zapitajte se šta to zapravo znači.

Zdravlje: Moguća prehlada.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte gubiti vreme na stvarima koje Vam sada nisu prioritet. Podsetite se šta je Vaš krajnji cilj i koliko ste daleko od njega, kao i šta je potrebno da uradite kako biste bili zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da olako shvataju ljubav osobe sa kojom su. Ako ste slobodni – trebalo bi više da se potrudite oko osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.

24/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments