Šta nam donosi povratak Marsa u znak Strelca?

02/08/2016 12:49

Šta nam donosi povratak Marsa u znak Strelca?

S obzirom na to da se Mars vraća u znak Strelca, dolazi do nekih značajnih promena u odnosu na prethodni period, dok sekstil između Marsa i Jupitera u Devici sportistima donosi uspeh.

Mars – planeta poznata po akciji i energiji koju sa sobom nosi, nakon dva meseca ponovo se vraća u znak Strelca – znak kontakata sa strancima.

Međutim, upravo u ovom položaju Mars obrazuje napete aspekte sa Plutonom u Jarcu i Uranom u Ovnu, što znači da bi trebalo da pripazimo sa finansijama, odnosno – da izbegavamo nepotrebne troškove ili podizanje kredita. Najbolje bi bilo da štedite i manje trošite.

Druga polovina nedelje, nakon problema sa finansijama, biće obeležena sporim tempom i odlaganjem raznih obaveza ili sastanaka, jer kako se Mars približava Saturnu – gubi svoju energiju, pa možete imati osećaj kao da tapkate u mestu.

Ovako će Mars u narednom periodu uticati na predstavnike svih horoskopskih znaka:

Ovan (21. mart – 20. april)

Vaš vladalac Mars koji upravlja i vašom kućom strasti i novca, blizu Saturna, nagoveštava mogućnost poznanstva na nekom putu sa harizmatičnom, ali ljubomornom osobom. Izbegavajte konflikte sa Ovnovima i Jarčevima.

Bik (21. april – 20. maj)

Konjunkcija planete seksualnosti, Marsa i Saturna u vašem astrološkom polju strasti i novca, podstiče partnerovu posesivnost koja može da dovede do rasprava. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

“Spoj” Marsa i Saturna u kući ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja nosi uniformu na poslu. Rastu vaše šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Rak (21. jun – 22. jul)

Zbog pozicije Marsa i Saturna, vladalaca astroloških polja karijere i ljubavi, dominirate u poslu, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Oslonite se na jednog Strelca ili Jarca.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mars u vašoj petoj astrološkoj kući, pod uticajem Jupitera, donosi uspeh umetnicima i sportistima, naročito na inostransim turnirima i utakmicima. Na putovanju moguća romansa s nekim Ovnom ili Strelcem.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Pozicija Marsa i Saturna upozorava da izbegavate sukobe sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Moguć priliv novca preko kuporpodaje nekretnina.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Na nekom kraćem putu u inostranstvu možete da upoznate šarmantnu osobu. Uspeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili studiraju.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Vaš vladalac Mars blizu Saturna, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom čije zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem ili medicinom. Uspeh preko kupoprodaje nekretnina.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Zbog simbola akcije, ambicije i upornosti u vašem znaku, više ste fokusirani na pronalaženje mogućnosti za uvećanje prihoda i učvršćivanje poziciju na poslu, nego za odnos sa partnerom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Vladalac vašeg znaka, Saturn, blizu Marsa u polju tajnih neprijatelja može da vam napravi haos na emotivnom planu, a razlog može da bude neko s kim ste nekada bili vrlo bliski.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Jedan od vaših vladalaca, Saturn, blizu Marsa, najavljuje borbu sa konkurencijom na profesionalnom planu. Na ličnom planu, moguće je razdvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Planete akcije i stagnacije u vašem polju karijere najavljuju mogućnost odlaganja poslova, dogovora i poslovnih sastanaka. Istovremeno, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

Izvor: Novosti

02/08/2016 12:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments