Horoskop za sredu, 18. maj 2016. godine

17/05/2016 21:00

Horoskop za sredu, 18. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 18. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Osećate se odgovornim, kako za svoj posao, tako i za ono što rade Vaši saradnici. Ukoliko zaista ne odgovarate za njih – nemojte se bez potrebe nervirati! Gledajte svoja posla.

Ljubav: Ponekad lako planete – što partneru može zasmetati, čak i ako je već navikao/la. Pokušajte da se kontrolišete. Ako ste slobodni – ne pokušavajte nikakve strateške planove – spontanost je ključ!

Zdravlje: Osećate se malaksalo – pojačajte unos vitamina i voća.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za sada ste zadovoljni poslom, ali se ipak potajno nadate nekoj boljoj ponudi. Bitno je da ne prestanete da radite na sebi i svojim poslovnim kontaktima – to je najbolji način da sebi obezbedite napredak.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu imati uspeha kod osobe koja im se dopada – samo ako se odluče za taj prvi korak uskoro! Ako ste u vezi – sa partnerom imate skladan i harmoničan odnos.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke zdravije navike i rituale.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zbog posla ste već neko vreme pod stresom – ali morate biti svesni da će i tom periodu doći kraj. Sve što ste do sada radili imaće odlične rezultate, bitno je da izdržite taj tempo još neko vreme.

Ljubav: Parnter Vas podržava u potpunosti, ali bi bilo dobro da ga/je češće uključujete u svoje planove. Ako ste slobodni – možete upoznati zanimljivu osobu na nekom putovanju ili u izlasku.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Izbegavanje i odlaganje obaveza će Vam samo povećati obim posla i Vi ste toga svesni. Zato prestanite da se zavaravate i malo se uozbiljite – dok još nije kasno!

Ljubav: Komplikovan ljubavni život slobodnih rakova može se regulisati u narednom periodu – do kraja meseca. U vezi su rakovi posebno romantični, što partner itekako zna da ceni.

Zdravlje: Moguća prehlada ili pad imuniteta.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako već želite da postavite primer svojim kolegama i saradnicima – onda je potrebno više da se potrudite i radite vrednije. Rezultati rada su ono što će se pamtiti!

Ljubav: Partner je često u Vašoj senci – što uglavnom nije problem, ali nemojte preterivati sa iskorišćavanjem dobrote voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte se igrati tuđim osećanjima.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte mislite da niko ne ceni Vaš rad i zalaganje na poslu. Sve dođe na svoje – pa će tako i Vaš rad biti vrednovan na pravi način. Samo ostanite pozitivni i nemojte posustajati.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često donose ishitrene odluke. Ako ste u vezi – pokušajte da češće pristanete na kompromis kada su u pitanju neke zajedničke odluke.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora – nemojte čekati vikend za to.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Druga polovina meseca bi mogla da bude veoma uspešan period za Vas – ukoliko iskoristite prilike koje Vam se pružaju. Ponekad vredi i malo rizikovati.

Ljubav: Slobodne vage mogu očekivati povratak nekoga iz prošlosti – zato bi bilo dobro da ne urade ništa nepromišljeno. U vezi sve ide po planu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Uspevate da “isterate” pravdu i ispunite sve svoje planove – bez obzira na to koliko je delovalo nemoguće i koliko su svi mislili da nećete uspeti.

Ljubav: Slobodno vreme najradnije provodite sa partnerom – pokušajte da napravite neki plan i promenite svakodnevicu. Ako niste u vezi – pokušaj da osvojite nekoga Vam daluje uzaludno – ali nemojte posustajati.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako ste nedavno započeli neki posao – sada je odlično vreme za sabiranje dosadašnjih uspeha i pravljenje planova za naredni period.

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete malo otvoreniji. Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Čuvajte energiju za lepše stvari.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Do sada ste pokazali da možete da postignete sve što se naumili. U narednom periodu možete malo odahnuti i pripremati se za nove radne pobede!

Ljubav: Ako ste zainteresovani za osobu koja je zauzeta – preispitajte svoje svoje emocije i nemojte srljati. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Započeli ste period mirne atmosfere na poslu. Sve teče po planu, što Vam uliva dodatno samopouzdanje i mir kako biste bili još bolji u tome što radite.

Ljubav: Slobodne ribe očekuje zanimljivo poznanstvo – budite slobodniji i otvoreniji. Sa partnerom konačno uspevate da rešite neki konflikt ili da se dogovorite oko nečega.

Zdravlje: Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe i ne zapostavljajte svoje hobije.

17/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments