Horoskop za petak, 22. april 2016. godine

21/04/2016 21:00

Horoskop za petak, 22. april 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 22. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko želite da postignete sve što ste sebi zacrtali za naredni period – moraćete malo da ubrzate tempo ili da potražite pomoć od saradnika. Od velike pomoći Vam može biti i samo dobar savet.

Ljubav: Ako ste sami i razmišljate o ozbiljnoj vezi – prvo dajte sebi iskren odgovor na pitanje: Šta zaista osećate prema toj osobi? U vezi Vam partner ispunjava svaku želju.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pokušavate da svojim sposobnostima i veštinama zadivite nekoga. Naravno, uspevate u tome jer ste svesni svojih kvaliteta – a u poslu ponekad nema mesta za lažnu skromnost.

Ljubav: Ako želite malo više vremena samo za sebe – recite to partneru, pre nego što on/ona pomisli da gubite interesovanje. Slobodni pripadnici znaka pokušavaju da sakriju osećanja prema nekome ko nije za njih ili je u vezi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora – srećnom vikend je tu!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Potrudite se da radnu nedelju završite ne odlažući ništa za ponedeljak. Ako želite miran i spokojan vikend – potrebno je da sve zadatke obavite danas.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite dobro raspoloženje za odlazak na neku zabavu ili druženje sa većim brojem ljudi – ko zna koga biste mogli upoznati. U vezi od partnera očekujete češće potvrde ljubavi – nemojte preterivati u tome.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Danas ste nešto posebno zagrejani da posao bude što pre i što bolje obavljen – jer je vikend pred Vama. Ako Vaši saradnici nisu motivisani, probajte to da promenite!

Ljubav: Ako nešto krijete od partnera – pazite da on to ne sazna od drugih. Slobodni predstavnici znaka teže ka nekoj promeni na emotivnom planu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, mogući problemi sa stomakom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Sve ide baš po planu. Nemojte dozvoliti da Vas neko iz poslovnog okruženja iznervira. Izbegavajte konflikte i gledajte svoja posla.

Ljubav: Vaša veza stagnira već neko vreme, ali Vama to odgovara jer niste spremni za sledeći korak. Slobodni pripadnici znaka maštaju o nekoj nedostupnoj osobi.

Zdravlje: Vikend iskoristite za uživanje i odmor.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako radite posao u kom možete da pokažete svu svoju kreativnost i veštine – pred Vama je odličan dan. Lošija komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Nalazite se u nekoj emotivnoj nedoumici – pokušajte to prvo sa sobom da rešite, pa onda sa osobom prema kojoj gajite osećanja.

Zdravlje: Priuštite sebi malo više relaksacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vrlo često preozbiljno shvatate i svoj posao i svoj status. Ništa nije crno-belo, zato se opustite i pokušajte da usporite tempo rada.

Ljubav: Nešto Vas muči, ali ne znate kako da to kažete partneru. Budite iskreni i imajte poverenja da će Vas razumeti. Ako ste sami – uživate u svojoj slobodi.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte pred svima da pričate o svojim planovima i principima rada. Neko to može iskoristiti protiv Vas ili na neki drugi način zloupotrebiti te informacije.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na nekoga iz Vašeg okruženja. Da li ste sigurni da ste samo prijatelji? Sa partnerom uživate u ljubavi.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pruža Vam se prilika za dodatan posao, a samim tim i dodatnu zaradu. Ako ste spremni da “žrtvujete” svoje slobodno vreme – nećete se pokajati.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu sresti neku značajnu osobu iz njihove prošlosti. Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nebitne stvari.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Zbog nekoga ste, potpuno neosnovano, počeli da sumnjate u svaku svoju odluku i potez. Nemojte dozvoliti da neko na taj način manipuliše Vama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom. U vezi su mogući izazovi koje ćete razgovorom rešiti sa partnerom.

Zdravlje: Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe i ne zapostavljajte svoje hobije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Radna energija i motivacija su Vam u blagom opadu – što je i za očekivati na kraju radne nedelje. Ipak – nemojte se prepuštati takvom raspoloženju!

Ljubav: Nalazite se pred nekim izazovom i na Vama je da odlučite kakav će biti ishod. Imajte više poverenja u sebe i svoja osećanja.

Zdravlje: Poslušajte znake koje Vam daje Vaše telo.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Niste zadovoljni svojim trenutnim statusom i obavezama koje morate da obavljate, ali sada nemate izbora, pomirite se sa tim i radite na sebi i poboljšanju svojih sposobnosti.

Ljubav: U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva – spustite se na zemlju.

Zdravlje: Hronično ste umorni.

21/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments