Horoskop za nedelju, 22. januar 2017. godine

21/01/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 22. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 22. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko Vam je potrebna dodatna zarada – trebalo bi da znate da to podrazumeva i dodatnu obavezu, ali i odgovornost. Preuzmite na sebe samo ono što možete sami da uradite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi možda trebalo da promene taktiku prilikom osvajanja osobe koja im se dopada. Ako ste u vezi – poradite na boljem razumevanju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste održali imunitet jakim.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Veoma je važno da zadržite hladnu glavu i prisebnost ukoliko dođe do nekih nezgodnih situacija na poslu. Nemojte dozvoliti da Vaš nivo profesionalizma opadne, bez obzira na sve.

Ljubav: Ako ste slobodni – možda bi trebalo konačno da napravite prvi korak dok još uvek imate šanse kod osobe za koju ste zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da raščiste neke sitne probleme koje imaju u vezi.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam drugi kvare raspoloženje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ponekad Vam se čini da uvek Vi morate da radite napornije od drugih kako biste postigli ono što ste zamislili ili dobili “nagradu” kakvu zaslužujete. Nemojte se baviti nepravdom – sve što radite sigurno će Vam se isplatiti.

Ljubav: Ako želite da Vaša veza zaista napreduje – potrebno je da budete iskreni sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se fokusiraju na svoje emocije i prate svoj osećaj.

Zdravlje: Trebalo bi da promenite više loših navika (nego što Vam se možda dopada).


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ne zaboravite da svaka Vaša odluka ili potez, pa čak i namera u poslovnom svetu mora imati neku posledicu, zbog čega bi trebalo da pripazite i uvek gledate jedan korak unapred.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pripaze da se ne budu uhvaćeni u svojoj ljubavnoj igri. Ako ste u vezi – trebalo bi više pažnje i vremena da posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica nervoze i stresa, ali i nečiste savesti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Napredovanje na poslu uslovljeno je Vašim trenutnim, ali i dosadašnjim trudom, dok odnos sa saradnicima, partnerima ili poslodavcem može biti samo samo dodatni plus (ili minus).

Ljubav: Ako postoji osoba sa kojom se već duže vreme nešto dešava – trebalo bi što pre da konkretizujete stvari. Pripadnici znaka koji su u dužoj vezi trebalo bi da izbegavaju razmirice i nepotrebne rasprave.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima – uvedite neke lagane vežbe u svakodnevicu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Samo zato što ste sposobni da uradite nešto – ne znači da ste u obavezi to i da radite, pogotovo ako to nema veze sa Vašim zaduženjima i obavezama koje inače obavaljate na svom radnom mestu.

Ljubav: Možda bi trebalo da prestanete da sputavate svoje emocije i priznate ih osobi za koju ste zainteresovani. Ako ste u vezi – ne zaboravite da partneru možete da se obratite za sve što Vas muči.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Koliko god da ste sposobni i vešti u svom poslu, jednostavno ne možete raditi odjednom na više strana. Napravite listu prioriteta i započnite da obaveze završavate nekim redom.

Ljubav: Ljubav se ne može planirati zato je najbolje da se opustite i budete spontani. Ako ste već u vezi – budite malo tolerantniji prema voljenoj osobi i pokažite više razumevanja kada je to potrebno.

Zdravlje: Promenljivo – čuvajte se.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko Vam se desi nagli pad motivacije i enzutijazma za rad – samo se prisetite koji Vam je krajnji cilj i zbog čega radite sve što radite. Uostalom, ne bi trebalo da bacite sav trud koji ste do sada uložili.

Ljubav: Izbegavajte svađe i rasprave sa voljenom osobom i pokušajte da održite prijatnu atmosferu u vezi. Slobodni pripadnici znaka se možda previše trude oko neke osobe koja nije za njih.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21- decembar)

Posao: Važno je da pošteno uradite svoj posao, ali to ne bi trebalo da znači da ćete uraditi sve što se od Vas očekuje – pogotovo ako Vam to može samo naštetiti. Izborite se za svoja prava i ne dozolite da Vas “gaze”.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neke promene na ljubavnom planu – ali to ipak najviše zavisi od njih samih. Ako ste u vezi – trebalo bi da više pažnje posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Dobro se osećate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Svesni ste da se neki poslovi jednostavno ne isplate i zato bi trebalo pametnije i pažljivije da birate na šta pristajete – bez obzira na to koliko su Vam posao ili dodatna zarada potrebni.

Ljubav: Budite sigurni da osoba za koju ste se zainteresovali nije pogrešna za Vas kako na kraju ne biste bili povređeni. Ako ste u vezi – partneru/partnerki možete delovati udaljeno i hladno.

Zdravlje: Moguć pad energije – što može biti posledica hroničnog umora.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Poslovne prilike su neizvesne, ali samo na kratko. Važno je da budete strpljiviji i da ne pravite neke nagle odluke koje bi mogle da budu loše za Vašu karijeru. Do sada je sve išlokako treba – zato ne treba da brinete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da se više angažuju ukoliko žele da bolje upoznaju osobu za koju su zainteresovani i potencijalno nešto pokrenu. Ako ste u vezi – najvažnije je da negujete međusobno poverenje i poštovanje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora kako biste sačuvali zdravlje, ali i elan za rad.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte očekivati da će se neke stvari rešiti same od sebe, čak iako mogu delovati tako – iza svih rezultata stoji naporan rad i trud, pogotovo ukoliko želite da to potraje i bude dobra osnova za dalje.

Ljubav: Partner/partnerka se osećaju zapostavljeno – a Vi ne bi trebalo da mislite da li je to sa razlogom ili bez, već da promenite to. Ako ste slobodni – moguće je da ne primećujete nečiju pažnju.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima u kojima uživate.

21/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments