Horoskop za utorak, 19. april 2016. godine

18/04/2016 21:00

Horoskop za utorak, 19. april 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 19. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Stomačne tegobe su prolaznog tipa.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: To što na posao krećete sa pozitivnim stavom u velikoj meri Vam može pomoći da rešite probleme koji su se nagomilali. Prihvatite pomoć saradnika.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Čuvajte energiju za lepše stvari.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dobijate savete koji Vam možda nisu sada od pomoći, ali ne zaboravite da Vi imate još puno toga da naučite. Svaki dan je prilika za napredovanje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju moć da zavedu koga žele. Ako ste u vezi – poradite na zajedničkim dogovorima i ponekad pristanite na kompromis.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili glavoboljom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Ako ste u vezi -uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Očekujete nove poslovne izazove, na šta ste odavno spremni. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom rascepu. Uživate u samoći, ali Vas obuzima osećaj melanholije. Partner pokušava da Vas razume.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako želite da nametnete neka svoja pravila – znajte da sa tim idu i dodatne odgovornosti. Budite spremni na kompromisna rešenja kada za to bude bilo potrebe.

Ljubav: Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete. U vezi ste previše impuslivni zbog čega može doći do svađe ili rasprave sa partnerom.

Zdravlje: Ne dozvolite da promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Podsetite se koji su Vaši prioriteti i nemojte ih zapostavljati. Dobar plan je gotovo pola urađenog posla – ako ga se i pridržavate.

Ljubav: Imate potrebu za samoćom, što bi partner mogao loše da protumači. Nemojte sakrivati osećanja iza lažnih izgovora.

Zdravlje: Hronično ste umorni – potrebno Vam je više sna.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Svojim veštinama i samopouzdanjem vodite ceo tim do uspeha. Važno je da ste okruženi ljudima sa kojima imate dobru komunikaciju i u koje imate poverenja.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati svoje jutarnje rituale.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se previše obazirati na tuđe kritike ili mišljenje. Držite se svog plana i svakodnevno sebe podsećajte na prioritete koje se postavili.

Ljubav: U narednom periodu će Vam se iskristalisati osećanja prema nekoj osobi. Ako ste u vezi – pružajte više pažnje partneru.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Očekujete nove poslovne izazove, na šta ste odavno spremni. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate.

Ljubav: Nemate razlooga za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: U skorijoj budućnosti očekujete poboljšanje na finansijskom planu. Ipak, nemojte se previše oslanjati na to – uvek može u poslednji momenat da se nešto promeni.

Ljubav: Voljena osoba nema previše razumevanja za Vaše loše raspoloženje. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svojoj samoći.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.

18/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments