Horoskop za nedelju, 3. april 2016. godine

02/04/2016 21:11

Horoskop za nedelju, 3. april 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 3. april 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pokušavate da sa saradnicima sporne situacije rešite na razuman način, ali to ne ide baš tako lako. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: Morate kontrolisati svoje povremene porive za dominacijom. Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemate dovoljno izazova na poslovnom planu, što u Vama izaziva osećaj stagnacije. Ne dozvolite da Vas to omete na putu ka uspehu za koji ste toliko vredno radili.

Ljubav: U vezi se osećate sigurno i zadovoljno. Ako ste slobodni, pokušajte da malo više pokazujete svoje emocije određenoj osobi ako želite da se nešto promeni.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Stanite na trenutak i dobro razmislite. Potrebno je da donesete mudru, a ne ishitrenu odluku. Imate dovoljno vremena za sve, nemojte paničiti.

Ljubav: Posebno ste se zainteresovali za jednu osobu, čije namere ne možete da “provalite”. Budite otvoreniji.Partner Vam daje svu pažnju koja Vam je potrebna, uživate u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Imate dovoljno energije za sve što ste naumili.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Osećate ljubomoru zbog toga što Vas partner isključuje iz nekih svojih planove. Otvoreno recite šta Vam smeta – niko ne može da Vam čita misli.

Zdravlje: Moguć pad imunitet.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Trenutno ste veoma inspirisani i motivisani da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam inače teško padaju.

Ljubav: Ako ste slobodni – može Vas iznenaditi nečiji poziv ili susret sa nekom osobom, koji ste tajno priželjkivali. Osećate da ste sa partnerom još bliži.

Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili lagana šetnja.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Srećom pa ste dobro organizovani, jer Vam je koncentracija u značajnom padu. Držite se plana i usporite tempo – bitnije je da posao bude dobro, a ne brzo odrađen.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Promenite ishranu, potrebno Vam je više vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom.

Ljubav: Nemojte vršiti previše pritiska na voljenu osobu, nego pokušajte da zajedno dođete do rešenja. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu i nemaju potrebu za vezivanjem.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Budite pripremljeni za trenutak kada ćete morati konačno da donesete tu odluku ili da preuzmete kontrolu nad nekim poslovima. Imajte više vere u sebe.

Ljubav: Partner Vas u potpunosti podržava i pokušava da Vam pomogne – nemojte mu to otežavati. Ako ste slobodni – razmislite još jednom o ponudi koju ste nedavno dobili.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte se toliko opterećivati – niko nije savršen i uvek postoji prostora za greške. Važno je samo da se to ne događa prečesto i da uvek naučite nešto i iz svojih grešaka.

Ljubav: Pravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Posao Vam ne predstavlja izazov jer ste u potpunosti sigurni u svoje umeće i veštine. Dobra organizacija i samopouzdanje su ključ uspeha.

Ljubav: Nemojte se truditi da utičete na partnerovu odluku, jer svakako nećete uspeti da je promenite. Izbegavajte konflikte. Ako niste u vezi – to se uskoro može promeniti, ali sve zavisi od Vas.

Zdravlje: Odvojite više vremena za ljude koje volite i uživajte.

 

02/04/2016 21:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments