Horoskop za petak, 11. novembar 2016. godine

10/11/2016 21:00

Horoskop za petak, 11. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 11. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako želite da smanjite stres kom se izlažete svakodnevno na poslu – potrebno je da se bolje pripremate za sve obaveze koje su pred Vama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Potreban Vam je predah.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: Nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje partneru. Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete otvoreni.

Zdravlje: Dan završite uživanjem u društvu ljudi koje volite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav: Između Vas i partnera postoje ogromne razlike koje tek sada postaju problem. Pokušajte da situaciju rešite razgovorom.

Zdravlje: Prosto zračite pozitivnošću. Zadržite taj stavi i posle vikenda.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Imate želju da pokrenete neki plan koji već duže vreme osmišljavate. Zapitajte se šta Vam je sve za to potrebno i da li je baš sad pravo vreme za nešto novo.

Ljubav: Neodlučni ste i premišljate se – pazite samo da ne bude kasno. Ključni faktor stabilne veze je međusobno poverenje – poradite na tome.

Zdravlje: Imate dovoljno energije za sve što ste naumili.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Svesni ste da postoji neko ko Vas sabotira, ali Vi tu ništa ne možete da uradite. Ostanite skoncentrisani na svoj posao i trudite se da ne pravite greške.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka ne mogu da prestanu da misle na osobu koju su nedavno upoznali. Ako ste u vezi – ne uzimajte partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, pazite na ishranu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemate konkretne ciljeve, ali znate šta morate da radite. Vremenom će se iskristalitati da li ste bili u pravu ili ne, a sada je potrebno samo da radite i posvetite se poslu.

Ljubav: Sa partnerom ste sve bliži. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite.

Zdravlje: Više se krećite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Posao Vas opterećuje i samo razmišljate o odmoru. Svesni ste da ste dali sve od sebe, ali izdržite još malo – zaluženi predah je pred Vama.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite neku osobu, kako ne biste bili povređeni. U vezi je sve u redu, uživate u harmoniji sa partnerom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se finansije popraviti, ali znate šta to znači – više obaveza i više odgovornosti. Ako pristajete na to – biće i napretka u Vašoj karijeri.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nakon kraćeg predaha, vraćate se svojim poslovnim obavezama sa više entuzijazma nego ikad. Sve što ste planirali – sada će se realizovati.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.

10/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments