Horoskop za četvrtak, 19. maj 2016. godine

18/05/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 19. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 19. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Tolerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Čak i ako radite u timu ili sa saradnicima, ponekad bi bilo bolje da svoje planove i principe rada zadržite za sebe, kako Vas konkurencija ne bi “pojela”.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju dovoljno samopouzdanja da šarmiraju koga požele. Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Na poslovnom planu sve ide po planu, zato nemojte preterano da brinete. Kako biste nastavili tako – važno je da budete dobro organizovani.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Skladan odnos sa partnerom je ono što Vam pomaže da održite ravnotežu u životu. Ako ste sami – vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Izbegavajte sve potencijalno stresne situacije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko se nađete u situaciji da Vam motivacija za rad opadne, setite se planova i ciljeva koje ste sebi zadali. Ako želite da napredujete morate raditi više i vrednije – jedino tako možete očekivati zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Turbolentan period na ljubavnom planu očekuje sve rakove koji nisu sigurni u svoja osećanja, bez obzira da li su u vezi ili ne. Dajte sebi vremena da shvatite kako se zaista osećate pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: Više odmarajte i posvetite više vremena sebi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko ste do sada ispunili sve zadatke, vreme je da napravite plan za nastavak, ako želite da imate uspeha i napredujete u poslu.

Ljubav: Kada želite – Vi zaista možete da zablistate, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Napetost na poslu i stres kom ste izloženi rezultat je prevelikih očekivanja kako Vas, tako i osoba u Vašem okruženju. Nemojte popuštati pod pritiskom i imajte više samopouzdanja i vere u sebe i svoje veštine.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite situaciju u kojoj se nalazite ili osobu koja Vam se dopala. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima kako biste izbegli stres.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Dan završite uživanjem u društvu ljudi koje volite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i kraći odmor – nemojte čekati vikend za to.

18/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments