Horoskop za subotu, 10. decembar 2016. godine

09/12/2016 21:00

Horoskop za subotu, 10. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 10. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pozicija u kojoj se trenutno nalazite možda nije idealna, ali ako se podsetite svog prvobitno plana – videćete da sve teče kako treba. Potrebno je da budete strpljiviji i uporni – i uspeh će doći!

Ljubav: Sa voljenom osobom imate poteškoća u komunikaciji jer dolazi do nerazumevanja – pokušajte sa nekim drugačijim pristupom. Slobodni pripadnici znaka bi mogli malo da se opuste.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Veoma je važno da sebi definišete ciljeve, ali i da se kasnije pridržavate istih kako biste uspeli da ispratite napredak koji je očigledan. Osim toga, pozitivan stav je ono što ne smete izgubiti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi sada bi trebalo da razmisle da li je pametno da se upuste u nešto ozbiljnije ili ne. Ako ste već u vezi posvetite više vremena voljenoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ukoliko imate sve više obaveza na poslu – potrudite se da napravite odgovarajući plan kako biste postigli sve što ste zamislili. Uostalom, uvek možete zatražiti pomoć od nekoga ko ima više iskustva.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da u novom partneru pronađu ono što im je falilo kod prethodnog ukoliko žele uspešnu vezu. Ako ste u vezi – potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na to kako usmeravate svoju energiju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: U poslu je veoma važno da budete profesionalni – da na taj način obravljate svoj posao, ali i da se tako ponašate prema svojim kolegama i poslovnim partnerima – jer je to ono što se zaista ceni.

Ljubav: U vezi bi trebalo da imate doboljno slobode da ispoljavate svoju ličnost, u suprotnom – to nije zdrav odnos. Slobodni pripadnici znaka previše očekuju od nekog nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da neko kvari Vaše raspoloženje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko smatrate da je potrebno – uspostavite neka nova pravila u poslovnom okruženju kako bi sve funkcionisalo kako treba i donosilo željene i zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom bi trebalo da češće pravite neke zajedničke planove koji bi ojačali vašu vezu. Slobodni pripadnici znaka svoju pažnju usmeravaju osobi koju ne poznaju baš najbolje.

Zdravlje: Trebalo bi da vodite malo uredniji i zdraviji način života kako biste se osećali bolje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kako biste osigurali sebi uspeh u karijeri i poslu kojim se bavite veoma je važno da na vreme naučite kako da u poslovnom okruženju na najbolji način zaštitite svoje interese.

Ljubav: Trebalo bi češće da se prepustite svojim osećanjima i da pustite da Vas ponekad vodi srce umesto razuma. Ovo važi za sve pripadnike znaka, bez obzira na to kog su statusa u ljubavi.

Zdravlje: Uvedite neku fizičku aktivnost u kojoj ćete uživati, a koja će biti dobra za Vaše zdravlje.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: S vremena na vreme bi trebalo da svedete račune i realnije sagledate situaciju u kojoj se nalazite – Da li je to ono što ste planirali? Da li sve ide kako ste zamislili? Šta možete da uradite drugačije u budućnosti?

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da spuštaju svoje kriterijume. Ako ste u vezi – budite otvoreni u razgovoru oko nekih problema koji se “vuku” već duže vreme.

Zdravlje: Potrebno Vam je nešto što će Vam vratiti psihičku ravnotežu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da postignete više uspeha u svom poslu ili da dobijete priliku da se pokažete – vreme je da iskoristite svoje diplomatske veštine i pregovaračke sposobnosti koje Vas nikad nisu izdale.

Ljubav: Potrudite se da voljenoj osobi pokažete češće kako se osećate. Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje nečeg novog, uzbudljivog, ali i ozbiljnog, ukoliko smatrate da ste spremni.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Potrudite se da iz svog okruženja odstranite sve moguće “ometače” koncentracije kako biste mogli da svoj posao radite kako treba. Uostalom, lakše je da sad uradite sve kako treba nego da se vraćate da ispravljate greške.

Ljubav: Veliki planovi ili značajne promene u zajedničkom životu sa voljenom osobom. Ukoliko niste u vezi – nemojte se više ustručavati da pokažete svoje emocije prema nekoj osobi.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica nesređenih misli.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pažljiva analiza i nepodeljena pažnja i koncentracija su ono što Vam je potrebno sada ukoliko želite da unapredite svoj rad i konačno doživite uspeh za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Prepustite se uživanjima sa voljenom osobom. Ako te slobodni – obratite više pažnje na neku osobu iz svog bliskog okruženja – možda propuštate neke signale koje Vam šalje.

Zdravlje: Važno je da sačuvate samokontrolu i prisebnost u nekim situacijama.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: U poslu nije važno kome ćete udovoljiti nego ko će misliti da je posao koji ste Vi uradili – dobro urađen posao, zbog čega bi to trebao da Vam i bude fokus u budućnosti.

Ljubav: Voljena osoba Vam pruža podršku koja Vam je trenutno potrebna – u pravo vreme uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da se više potrude ukoliko žele da osvoje osobu za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Moguća glavobolja prolaznog tipa.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko i dođe do nekih prepreka i poteškoća u radu – setite se da to nije prvo put i da ćete sve uspešno prebroditi ukoliko ostanete smireni i fokusirani na svoj krajnji cilj.

Ljubav: Organizujte svoje slobodno vreme naspram potreba voljene osobe i uživajte zajedno u nekim aktivnostima. Ako ste slobodni – moguće zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Prijaće Vam više sna u toku noći.

09/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments