Horoskop za ponedeljak, 23. maj 2016. godine

22/05/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 23. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 23. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vas ponedeljak deprimira.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom. Poštedite sebe nepotrebnog stresa.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da se odluče za taj naredni korak i da imaju više hrabrosti. U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ne dozvoite da nepromišljenost i brzopletost negativno utiče na Vaš posao. Ako ste već napravili neku grešku – potrudite se da je ispravite pre nego što bude kasno.

Ljubav: U partneru imate bezuslovnog prijatelja i to je osoba na koju uvek možete da se oslonite – ne zaboravite to! Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta možda niste navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: ostajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Kada želite – Vi zaista možete da zablistate, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ako ste sami – ne dozvolite nikome da manipuliše Vama.

Zdravlje: Danas su Vam stopala slaba tačka.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Ljubav: Partneru se Vaša preokupiranost poslom može učiniti kao nezainteresovanost. Najbolje bi bilo da posao ostavite u kancelariji! Ako ste slobodni – očekuje Vas susret sa nekim koga ste nadavno upoznali.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ponedeljak je odličan za pravljenje planova za ostatak nedelje, ali i za vredan rad – kako biste ostavili što manje posla za naredne dane.

Ljubav: Primećujete pažnju nekoga kome se dopadate već neko vreme. Razmislite koji je Vaš sledeći korak. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste sačuvali imunitet.

22/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments