Horoskop za ponedeljak, 5. decembar 2016. godine

05/12/2016 09:10

Horoskop za ponedeljak, 5. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 5. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako ste spremni na još naporniji rad i još obaveza – prihvatite neki novi posao ili honorarno angažovanje koje će Vam doneti i dodatni izvor prihoda, što Vam sigurno neće biti višak.

Ljubav: Neka osoba iz prošlosti pokušava da Vam se vrati u život. Bez obzira na to da li ste slobodni i ili u ozbiljnoj vezi – razmislite da li je dobra ideja da obnovite kontakt sa tom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije ili pronađite bolji način da se sa stresom izborite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Čak iako Vas niz nekih dešavanja natera da preispitate neke svoje odluke – nemojte se kolebati. Šta god da odlučite – stanite iza toga, jer je to jedna od osobina poslobnih ljudi koja se u tom svetu zaista ceni.

Ljubav: Voljena osoba je trenutno jedina osoba na koju se možete osloniti – budite srećni što je to tako i nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Ako ste slobodni – možda bi trebalo da prihvatite taj poziv i odete na sastanak.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Bez obzira na to šta je u pitanju – budite konkretniji u pregovorima ili dogovrima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Niko ne može da Vam čita misli zato slobodni izgovorite sve što mislite da bi trebalo da se menja ili koriguje.

Ljubav: Vreme je da se suočite sa nekim problemima koje imate u vezi već duže vreme. Ako ste slobodni – pripazite da zbog nesporazuma Vaše emocije ne budu povređene.

Zdravlje: Ne dozvolite da neko utiče na Vaše dobro raspoloženje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Kako vreme prolazi i Vi stičete više znanja i iskustva – tako lakše prepoznajete prilike za napredak u karijeri. Budite sigurni da će tih prilika biti sve više – ukoliko nastavite na isti način.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu se naći pred nekim izazovima, ali ne bi trebalo ni unapred da paniče. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i nemojte pristajati na manje samo da ne biste bili sami.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Veoma je važno da budete skoncentrisani na svoj posao jer sa padom koncentracije može doći i do nekih grešaka koje će Vam kasnije biti teško da ispravite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su spremni za flert ili neko neobavezno upoznavanje. Ako ste u vezi – sada je period za pripremanje ili planiranje nekih značajnijih stvari u zajedničkom životu sa partnerom.

Zdravlje: Možda bi trebalo da promenite način ishrane.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Vreme je da predahnete i smanjite tenziju – situacija na poslu se poboljšava i postepeno će doći do rešavanja nekih većih problema ili prepreka koje ste do sada imali.

Ljubav: Ako osećate ljubomoru – možda bi trebalo o tome da porazgovarate sa partnerom/partnerkom i rešite problem. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznanstvo preko posla.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imajte više samopouzdanja i verujte u svoje sposobnosti ukoliko želite da sve svoje ideje i želje konačno pretvorite u dela. Ako Vam je potrebna pomoć – nemojte se ustručavati da je i zatražite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto novo ukoliko nisu u potpunosti sigurni u svoja osećanja. Ako ste u vezi – pordite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nemojte gubiti vreme na nevažne stvari u životu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako Vam je cilj da proširite krug poznanika i poslovnih saradnika – ovo je odličan period za to, ali je potrebno da imate dobru ideju, ali i plan kako biste realizovali sve što ste zamislili.

Ljubav: Ako ste slobodni – na Vama je da odlučite šta će se izroditi iz tog za sada neobaveznog flerta. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da češće prave zajedničke planove sa voljenom osobom.

Zdravlje: Možda bi trebalo da malo pripazite na liniju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Novi susreti mogu predstavljati nove poslovne mogućnosti. Budite optimistični i otvoreni za nova saznanja i napredak će Vam se sigurno desiti – pod uslovom da ste do sada uradili sve što je bilo do Vas.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razmisle šta bi za njih moglo da znači obnavljanje kontakta sa nekom osobom iz prošlosti. Ako ste u vezi – nemojte isključivati voljene osobe iz svojih planova.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Možete očekivati neke bolje finansijske uslove, što ne znači da bi trebalo da se opustite i prestanete da brinete i planirate – baš naprotiv. Iskoristite povoljnije finansijske uslove za dobro ulaganje.

Ljubav: Ukoliko ste na početku ljubavne veze – nemojte zaboraviti da zaljubljenost i ljubav ipak nisu isto. Ako ste u nekoj dužoj vezi – pokušajte da je osvežite povratite strast i zabavu sa početka!

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste sačuvali imunitet jakim.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. febraur)

Posao: Ukoliko se već duže vreme premišljate oko nekih stvari – sada je pravi trenutak da “presečete” i prevagnete na jednu stranu. Nemojte se brinuti unapred – šta god da odlučite nećete pogrešiti.

Ljubav: Ako ste spremni za nešto novo – trebalo bi da poradite na tome; skupite hrabrost i imajte više samopouzdanja. Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju previše od partnera/partnerke.

Zdravlje: Organizujte svoje slobodno vreme onako kako Vama najviše odgovara.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Trebalo bi da pred sebe postavite neke malo realnije ciljeve i planove ako ne želite da se razočarate ili doživite još jedan neuspeh. Dobar plan je skoro pola odrađenog posla, a i siguran način da izbegnete nepotreban stres.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da sačekaju neke konkretne poteze od osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – provodite više vremena sa voljenom osobom.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevicu.

05/12/2016 09:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments