Horoskop za utorak, 7. mart 2017. godine

07/03/2017 10:01

Horoskop za utorak, 7. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – utorak, 7. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte zapostavljati svoje organizatorske sposobnosti koje možete iskazivati i na dnevnom nivou – bez obzira na to kojim se poslom bavite. Možda baš to bude ključno za neki značajniji pomak u Vašoj karijeri.

Ljubav: Postoji mogućnost da će u vezi doći do nekih problema, ali je najvažnije da na to ne gledate kao na nešto nerešivo – bitno je da postoji komunikacija. Ako ste slobodni – trebalo bi da budete malo spontaniji u društvu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više kvalitetnog sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako Vam fali motivacije i entuzijazma za rad – nemojte gubiti nadu. Potrebno je samo da se prisetite svojih planova i krajnjeg cilja, ali i napora koji ste do sada uložili kako biste stigli tu gde ste sada.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da imaju malo više strpljenja i razumevanja za voljenu osobu. Ako ste slobodni – iskoristite svoj šarm i harizmu da osvojite osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Trebalo bi da se pripazite donošenja ishitrenih odluka i da o svim potencijalnim izborima dobro razmislite kako biste bili sigurni da ćete doneti najbolju odluku za sebe i svoju karijeru.

Ljubav: Ako ste u vezi – pokušajte da budete koncizniji i konkretniji jer partner ne može da čita Vaše misli. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo bar da pokušaju da prošlost ostave za sobom i krenu dalje.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu i unosite više vitamina.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Svoj potencijal u poslu možete na najbolji mogući način iskoristiti samo ako pored sebe imate ljude od poverenja i one koji su podjednako stručni u svom poslu kao i Vi u svom.

Ljubav: Trebalo bi da znate da za ljubav nije dovoljna samo sreća da sretnete i upoznate nekoga ko će Vam se dopasti, nego je potrebno pažljivo brinuti o odnosu koji će iz tog poznanstva da nastane.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije jer one mogu veoma negativno uticati na Vaše celokupno zdravlje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ne propuštajte ni jednu priliku da steknete nova poznanstva ili nove kontakte koji Vam mogu pomoći da u budućnosti gradite svoju karijeru ili započnete neki privatni biznis.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu malo taktičniji kada je neka nova ljubav u pitanju. Ako ste u dužoj/ozbiljnijoj vezi ili braku – potrudite se da malo osvežite odnos i vezi vratite stari sjaj.

Zdravlje: Povedite više računa o imunitetu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Najbolje bi bilo da se fokusirate na posao i da pokušate da napravite listu prioriteta, jer je to najbolji način da postignete sve na vreme i uz što manje stresa i nerviranja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo bolje da upoznaju osobu za koju su zainteresovani pre nego što se prepuste maštanju. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Možda bi trebalo da proverite krvnu sliku.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Veoma je važno da imate alternativu ili neki “plan B” kako biste osećali manje pritiska da morate uspeti u tome što trenutno radite, što je način da lakše postignete svoje ciljeve. Nečiji savet će Vam biti od velike koristi.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli upoznati neku zanimljivu osobu u nekom širem društvu. Ako ste u vezi – budite češće Vi inicijator nekih zajedničkih aktivnosti koje će vas oboje usrećiti.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Trebalo bi da poradite na partnerstvu ili da obnovite saradnju sa nekim sa kim ste i ranije imali veoma uspešne poslove ako želite da proširite svoje poslovanje ili da napredujete u karijeri.

Ljubav: Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da neke sitne razmirice utiču na atmosferu u vezi. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u neku novu vezu, pogotovo ako nisu sigurni u svoja osećanja.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Smanjene poslovne mogućnosti mogu biti odraz prezasićenja ili manjka motivacije. Prisetite se svojih krajnjih ciljeva ili entuzijazma sa kojim se započeli karijeru ili posao kojim se treutno bavite.

Ljubav: Najbolje bi bilo da pokušate da smanjite tenziju u vezi umesto što ćete pokušavati da “rešite” neke probleme. Ako ste slobodni – budite malo otvoreniji i spremniji da bolje upoznate osobu za koju ste se zainteresovali.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Perfekcionizam je u redu ukoliko ne dovodi do toga da svaku sitnicu proveravate više puta, zbog čega gubite dragoceno vreme koje Vam je potrebno kako biste završili to što ste započeli.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo češće da se prepuste maštanjima, ali i nekom flertovanju – makar to nigde ne vodilo. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi prolaznog tipa.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi da budete malo realniji u svojim zahtevima i očekivanjima kada je posao u pitanju kako se ne biste razočarali jer za tim zapravo nema potrebe – uspeli ste više nego što možda primećujete.

Ljubav: S obzirom da je jedan od stubova zdrave veze međusobno poverenje i poštovanje – ne bi trebalo da odustajete od toga – bez obzira na to da li ste već u nekoj ozbiljnijoj vezi ili ste na pragu neke nove veze.

Zdravlje: Nervoza možda biti posledica hroničnog umora ili neispavanosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako želite da postignete neki veći uspeh – potrebno je da se više posvetite poslu i obavezama koje odlažete već neko vreme. Za pomoć se obratite nekome ko ima više iskustva.

Ljubav: Ukoliko niste spremni da čujete neko suprotno mišljenje od partnera/partnerke – nemojte ni potezati određene teme. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da daju više šanse nekom nedavnom poznanstvu.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

07/03/2017 10:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments