Period neočekivane zarade i uspeha u ljubavi

12/07/2016 15:17

Period neočekivane zarade i uspeha u ljubavi

U narednom periodu astrološkim nebom vladaće Venera u Lavu koja je pod uticajem Marsa, Saturna i Neptuna, a ovaj aspekt pogodovaće svim astrološkim znacima u određenim sferama života.

S obzirom na to da je Venera planeta ljubavi i novca, upravo će u ovim sferama doći do napretka i pomaka kod pripadnika svih astroloških znaka, a posebno će uticati na Bikove, Vage i Ribe.

Jednom godišnje Venera prelazi preko znaka Lava, a to će se ove godine završiti 5. avgusta, kada će ova planeta ući u znak Device i promeniti svoj uticaj.

Zahvaljujući trigonu koji Venera obrazuje sa Saturnom pred kraj ovog perioda doći će do veoma povoljnih uslova za stabilizaciju poljuljanih odnosa u emotivnim vezama.

Venera osim sa Saturnom obrazuje aspekt i sa Neptunom koji predstavlja planetu mašte, intuicije, talenta i vizije. Upravo ovaj odnos može doneti tajne ili dodatne izvore prihoda.

Ovan (21. mart – 20. april)

Venera u petoj i Mars u kući tajni u Ovnu opominje na oprez – pre svega ako sarađujete sa strancima. Osim toga, pripazite i na odnos sa partnerom, pogotovo ako ste imali neke avanture “sa strane”.

Bik (21. april – 20. maj)

Venera, koja vlada Bikom i Mars koji se nalazi u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi romansu sa osobom koja zbog posla često putuje. Osim toga, postoji mogućnost i promene radnog mesta ili posla.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Odnos Venere i Merkura – vladaoca vašeg znaka donosi mogućnost proširenja obima posla i saradnje sa velikim firmama. Ako ste mladi – možete dobiti i stipendiju za studiranje/školovanje u inostranstvu.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ukoliko se bavite nekom umetnošću, sportom ili medicinom – položaj Venere u drugoj kući i Neptuna u devetoj donose vam novac, nove poslovne šanse – pogotovo ako radite sa strancima, ali i ljubav.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Venera u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Mars u četvrtom polju povećava šanse za zaradu preko kupoprodaje nekretnina ili selidbu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Novi ljubavni zanos i nove poslovne ponude su ono što vama donosi odnos Venere i Neptuna. Nove i bolje poslovne ponude posebno se odnose na one čiji je posao vezan za javnost ili rad sa klijentima.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Urana u Ovnu donosi vam mogućnost razdvajanja od partnera, zbog njegovog putovanja. Novac vam pritiče, ako se bavite nekom kreativnim zanimanjem ili radite u medijima.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Aspekt između Venere i Neptuna u kućama karijere i kreativnosti može da vam donese romansu sa umetnikom ili nekim ko živi u unostranstvu. Ako se bavite izdavaštvom, bićete uspešni.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Venera u devetom astrološkom polju pod uticajem Marsa, simbola seksualnosti iz polja tajni, nagoveštava tajnu romansu s nekim koga upoznajete na nekom putu ili predavanju.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Trigon između Venere i vašeg vladaoca Saturna, planete prošlosti, može da vas podstakne da obnovite vezu sa starom simpatijom, naročito ako ste u zrelijim godinama.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Aspekti planeta novca i akcije donose vam zaradu preko paralelnih izvora prihoda, dok kvadrat između Venere i vašeg vladaoca Urana, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Vladalac vašeg znaka – Neptun u aspektu sa Venerom nagoveštava romansu na nekom putu. Uspeh u narednom periodu vam je zagarantovan ako ste umetnik, antropolog, farmaceut ili lekar.

12/07/2016 15:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments