Horoskop za sredu, 6. jul 2016. godine

05/07/2016 21:00

Horoskop za sredu, 6. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 6. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Napravili ste odličan plan. To jeste bio veoma važan korak, ali sada je na redu naporan rad. Budite spremni na puno odricanja zarad posla – kako ste postigli željene rezultate.

Ljubav: Potrebno je podržite partnera, čak i kada se ne slažete u potpunosti sa odlukama koje je doneo/la. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pokušavate da pronađete sve moguće načine da iskažete svoju kreativnost koja samo navire. Sa saradnicima niste u najboljim odnosima, rešite to što pre.

Ljubav: Posebno ste se zainteresovali za jednu osobu – ali niste sigurni da je ona dobra za Vas. Dajte priliku i sebi i toj osobi – nemate šta da izgubite. U vezi ste zadovoljni i srećni.

Zdravlje: Nemojte rasipati svoju eneriju i vreme na nevažne stvari.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Konačno možete da se opustite i bezbrižno nastavite posao – pregurali ste jedan od težih perioda na radnom mestu. Od sada očekujte samo niz uspeha.

Ljubav: Ako ste nedavno izašli iz veze – osećate se melanholično i nostalgično. Predstavnici znaka koji su u vezi – trude se da podignu vezu na sledeći nivo.

Zdravlje: Priuštite sebi popodnevnu dremku i osećaćete se odlično.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Vrlo često preozbiljno shvatate i svoj posao i svoj status. Ništa nije crno-belo, zato se opustite i pokušajte da usporite tempo rada.

Ljubav: Nešto Vas muči, ali ne znate kako da to kažete partneru. Budite iskreni i imajte poverenja da će Vas razumeti. Ako ste sami – uživate u svojoj slobodi.

Zdravlje: Moguća je prolazna glavobolja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Danas ste nešto posebno zagrejani da posao bude što pre i što bolje obavljen. Ako Vaši saradnici nisu motivisani, probajte to da promenite!

Ljubav: Ako ste slobodni – ovo je pravi period za razmišljanje o potencijalnom partneru. Da li imate nekoga na umu? Lavovi koji su u vezi uživaju u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Usporite tempo, čuvajte zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Na poslu se osećate posebno prijatno danas, ali pred Vama je period sa mogućim promenama koje Vam se možda i neće svideti.

Ljubav: Ako nešto krijete od partnera – pazite da on to ne sazna od drugih. Slobodni predstavnici znaka teže ka nekoj promeni na emotivnom planu.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte se zaletati i donositi ishitrene odluke. Imate vremena da sve dobro isplanirate i osmislite kako biste bili sigurniji u ishod.

Ljubav: Trudite se da svoje slobodno vreme iskoristite u društvu partnera. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da češće izlaze ukoliko žele da sretnu nekoga novog.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako ste nedavno započeli nešto novo, možete uskoro očekivati neke prepreke. Međutim, to nije razlog da sumnjate u svoje sposobnosti.

Ljubav: Privlačite svu pažnju gde god da se pojavite, ali to Vama nije dovoljno. Imajte više poverenja u partnerove odluke i izbore.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, mogući problemi sa stomakom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Imate neke sumnje i brige vezane za posao. Da li ste nešto propustili ili nemate poverenja u nekoga od saradnika? Proverite pre nego što pogrešno zaključite.

Ljubav: Mogli biste češće da inicirate neke zajedničke aktivnosti sa partnerom, jer on to neće uraditi. Slobodni pripadnici uživaju u svom statusu i neobavezno flertuju.

Zdravlje: Priuštite sebi malo više relaksacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Rešavate problem jedan po jedan kako pristižu, ali neće tako moći zauvek. Pronađite nekoga u koga imate poverenja i prepustite mu deo obaveza.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na nekoga iz Vašeg okruženja. Da li ste sigurni da ste samo prijatelji? Sa partnerom uživate u ljubavi.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sve ide baš po planu. Nemojte dozvoliti da Vas neko iz poslovnog okruženja iznervira. Izbegavajte konflikte i gledajte svoja posla.

Ljubav: Vaša veza stagnira već neko vreme, ali Vama to odgovara jer niste spremni za sledeći korak. Slobodni pripadnici znaka maštaju o nekoj nedostupnoj osobi.

Zdravlje: Hroničan umor – više se odmarajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta nista navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

05/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments