Horoskop za nedelju, 8. maj 2016. godine

07/05/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 8. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 8. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Međutim, nije najbolji period za nepotrebne rizike. Budite promišljeniji kada je novac u pitanju.

Ljubav:  Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Dajete sve od sebe da pomognete ljudima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena i energije. Verujte da će se to kad-tad isplatiti.

Ljubav: U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite! Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probajte da promenite nešto.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete malo otvoreniji. Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Uspevate da “isterate” pravdu i ispunite sve svoje planove – bez obzira na to koliko je delovalo nemoguće i koliko su svi mislili da nećete uspeti.

Ljubav: Svo svoje slobodno vreme posvećujete partneru. Vaše nedeljne aktivnosti postale su neka vrsta rituala. Ako ste sami – posvetite više vremena prijateljima i druženju.

Zdravlje: Dan provedite sa osobama koje volite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Do sada ste pokazali da možete da postignete sve što se naumili. U narednom periodu možete malo odahnuti i pripremati se za nove radne pobede!

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – nemojte se usručavati da pokažete svoja osećanja.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako ste nedavno započeli neki posao – sada je odlično vreme za sabiranje dosadašnjih uspeha i pravljenje planova za naredni period.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se oslone na svoju intuiciju kada je neka osoba u pitanju. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Inače ste veoma praktični, što Vam u narednom periodu može doneti dosta uspeha. Okrenuti ste ka konkretnim ciljevima i materijalnom dobitku.

Ljubav: U vezi sve rešavate kompromisom.  Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Svesni ste da postoji neko ko Vas sabotira, ali Vi tu ništa ne možete da uradite. Ostanite skoncentrisani na svoj posao i trudite se da ne pravite greške.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pokušavaju da sakriju osećanja prema nekome ko nije za njih ili je u vezi. U vezi Vam partner ispunjava svaku želju.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pokušavate da svojim sposobnostima i veštinama zadivite nekoga. Naravno, uspevate u tome jer ste svesni svojih kvaliteta – a u poslu ponekad nema mesta za lažnu skromnost.

Ljubav:  Ako ste sami i razmišljate o ozbiljnoj vezi – prvo dajte sebi iskren odgovor na pitanje: Šta zaista osećate prema toj osobi? U vezi od partnera očekujete češće potvrde ljubavi – nemojte preterivati u tome.

Zdravlje: Dan iskoristite za uživanje i odmor.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako radite posao u kom možete da pokažete svu svoju kreativnost i veštine – pred Vama je odličan dan. Lošija komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Vaša veza stagnira već neko vreme, ali Vama to odgovara jer niste spremni za sledeći korak. Slobodni pripadnici znaka maštaju o nekoj nedostupnoj osobi.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte pred svima da pričate o svojim planovima i principima rada. Neko to može iskoristiti protiv Vas ili na neki drugi način zloupotrebiti te informacije.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite dobro raspoloženje za odlazak na neku zabavu ili druženje sa većim brojem ljudi – ko zna koga biste mogli upoznati. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav: Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.  Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom.

Zdravlje: Bez većih promena ili problema. Dobro.

07/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments