Horoskop za utorak, 21. jun 2016. godine

20/06/2016 21:00

Horoskop za utorak, 21. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 21. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vi ste po prirodi odgovorni i često sebe izlažete prevelikom naporu i stresu. Nađite način da se odmorite i relaksirate, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje zbog poslovnih obaveza.

Ljubav: Partneru nedostajete – pronađite više vremena za zajedničke aktivnosti. Ako ste slobodni – nemojte da Vam posao bude izgovor što nemate hrabrosti da izađete i upoznate nekoga.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako se fizički ne osećate dobro – nemojte se forsirati, samo ćete pogoršati situaciju. Ako je problem u motivaciji – pokušajte da sagledate širu sliku i prisetite se konačnog cilja.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom zanosu. Prema partneru ste posebno pažljivi, a ako ste slobodni – neko novo poznanstvo bi moglo da izraste u nešto više.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pronađite način da svoj posao završite što bolje bez mnogo priče. Postoje neke situacije u kojima ćete morati pokazati svoju toleranciju, kako biste izbegli konflikt sa saradnicima.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti. Blizanci u vezi uživaju u zajedničkim aktivnostima i planovima sa partnerom.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme koje imate za uživanje u društvu voljenih osoba.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: To što se u prethodnom periodu bili zaista vredni i uspešni – doneće Vam par dana neplaniranog odmora. Živećete od stare slave – ali ne zauvek. Nakon toga dolaze neke nove obaveze.

Ljubav: Kada želite – Vi zaista možete da zablistate, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Realno procenite svoje sposobnosti kako biste bili iskreni prema sebi. Drugi ne moraju sve da znaju, ali nemojte vi da se iznenadite kada se nađete pred nerešivom situacijom.

Ljubav: Ako ste u vezi – budite blaži prema partneru i pokazujte svoje emocije češće. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da znaju da se upornost ne isplati svaki put.

Zdravlje: Bez većih promena i problema. Dobro.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Izbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Ljubav: U Vašem životu trenutno je ljubav sa partnerom jedino na šta se možete osloniti. Ako ste sami – nemojte se ustručavati da napravite prvi korak.

Zdravlje: Ne izlažite se preteranom naporu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Kako vam se ne bi ponovile neprijatne situacije na poslu – izbegavajte ishitrene odluke i nepromišljene poteze. Bez obzira na sve, dobro poslovno rešenje je pred Vama.

Ljubav: Ljubomora u vezi neće doneti ništa dobro. Ako ste Vi ljubomorni razgovarajte sa partnerom, a ako je partner ljubomoran – uverite ga da greši.

Zdravlje: Hroničan umor se leči urednim snom ili popodnevnom dremnkom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”. Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte paničiti ako ne stižete sve da uradite odjednom. Važno je da se opustite, ohladite glavu i krenete u rešavanje problema korak po korak.

Ljubav: Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate. Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili!

Zdravlje: Potreban Vam je redovan odmor – počnite već danas!


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Novi zadaci i obaveze koje sebi postavljate jedini su način da napredujete. Nemojte odustajati ukoliko se nađete pred nekom preprekom – ništa nije nerešivo.

Ljubav: Ponekad spoljni uticaji ili Vaše brige mogu uticati na odnos sa partnerom. Objasnite o čemu se radi kako ne bi došlo do nesuglasica. Ako ste slobodni – budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada ili kojoj se Vi dopadate.

Zdravlje: Nesanica je još jedan znak da ste pod stresom.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne dozvoite da nepromišljenost i brzopletost negativno utiče na Vaš posao. Ako ste već napravili neku grešku – potrudite se da je ispravite pre nego što bude kasno.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Vaši saradnici tek sada uviđaju prednosti rada sa Vama u svom timu. Potrudite se da ne pravite greške, kako biste održali ugled besprekornog radnika. Potrebno je samo malo više koncentracije.

Ljubav: Budite umereniji i manje zahtevni u odnosu sa drugima. Partner možda neće moći da istoleriše Vaše ispade, zbog čega može doći i do konflikta.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.

20/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments