Horoskop za ponedeljak, 4. april 2016. godine

03/04/2016 21:51

Horoskop za ponedeljak, 4. april 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 4. april 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Sve vam ide od ruke! Imate osećaj da je u pitanju neka sreća – ali zapravo je to samo rezultat svog Vašeg dosadašnjeg truda i zalaganja. Uživajte u plodovima uspeha.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u društvu dragih osoba!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Dajete sve od sebe da pomognete ljudima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena i energije. Verujte da će se to kad-tad isplatiti.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu ovaj dan učinite posebnim. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: U dobroj ste formi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ponovo ste se uverili da je najbolje kada neke poslove radite sami. Nije da Vam nikada nije potrebna pomoć, ali kada je tako – Vi znate i od koga možete da je dobijete.

Ljubav: Ponekad je bolje da obuzdate svoje emocije i razmislite hladne glave. Partner često ne može da Vas razume, pomozite mu u tome – budite jasniji i iskreniji.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte ishitreno donositi nikakve poslovne odluke. Imate vremena da ponovo razmislite o svemu i na miru odlučite kako ćete nastaviti sa radom.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemate strpljenja i želite što pre da započnete sa nekim poslovima, ali Vaši saradnici još uvek nisu spremni. Prihvatite da ne može uvek biti po Vašem – tako ne funkcionište timski rad.

Ljubav: Sumnjate u ono što Vam partner govori. Nemojte previše razmišljati o tome šta to sve moglo da znači – upravo je onako kako ste čuli.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Međutim, nije najbolji period za nepotrebne rizike.

Ljubav: Nemojte baš sve uzimati zdravo za gotovo. Malo sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u dužoj vezi – među vama vlada potpuna harmonija.

Zdravlje: Više se odmarajte.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Radni dan Vam započinje naizgled savršeno i sve teče po planu. Ipak – nemojte se previše opuštati kako se Vaše poslovne obaveze ne bi otrgle kontroli.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama, ali budite strpljivi i saslušajte ga. Ako ste slobodni – možda je vreme da svoje maštarije pretvorite u stvarnost.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Posao cveta, ali Vam ne donosi previše sadisfakcije – kako na ličnom, tako i na finansijskom planu. Nemojte posustajati i gubiti nadu!

Ljubav: Iako niste zainteresovani, prijava Vam pažnja koju Vam neko pruža. Previše ste strogi prema partneru.

Zdravlje: Zadržite pozitivan stav.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nalaženje kompromisnog rešenja je ono što je sada potrebno za Vaš posao. Cilj je da obaveze budu na vreme završene i kako treba, a ne da se pronađe krivac za neuspeh.

Ljubav: Postoje neka nerazjašnjena pitanja između Vas i partnera – sada je vreme da ih pokrenete i rešite. Ako ste sami – nemojte sumnjati u svoje kvalitete.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pre sobom još uvek nemate konkretne ciljeve, ali se trudite da napredujete. Samo tako nastavite, vremenom će se pokazati šta je ono čega se morate pridržavati.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja će ih potpuno zaludeti. Ako ste u vezi – ne uzimajte partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Potreban Vam je predah.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Baš kad ste pomislili da Vam je veza monotona, doživećete prijatno iznenađenje. Ako ste sami – nemojte odustajati od zamisli da postoji neko ko će Vas zaista razumeti.

Zdravlje: Čuvajte energiju za stvari u kojima uživate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Za dalji napredak na poslu morate obratiti pažnju i na Vaš odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija i bolji plan koji uključuje i timski rad.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte se poigravati sa tuđim osećanjima. Zbog partnera zapostavljate sve druge ljude.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.

 

03/04/2016 21:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments