Horoskop za petak, 10. februar 2017. godine

09/02/2017 21:00

Horoskop za petak, 10. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – petak, 10. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ne zaboravite da uvek imate od koga da zatražite pomoć, a da Vam nekad od velike pomoći mogu biti i samo reči podrške ili savet nekoga koje iskusniji od Vas u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro očekivati promenu statusa ukoliko su zaista spremni za tako nešto. Ako ste već u vezi – razmislite da li je došlo vreme za neke promene ili važne odluke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Kako biste napredovali u karijeri potrebno je da imate više pozitivnih stavova i da se pridržavate planova koje se napravili. Uostalom – sve je do sada išlo kako treba, nema potrebe da sada počnete da brinete.

Ljubav: Trebalo bi da budete otvoreniji i iskreniji prema voljenoj osobi ukoliko želite da imate bolji odnos i kvalitetniju vezu. Ako ste slobodni – nemojte slati nejasne znake osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke zdravije navike u svakodnevicu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Budite slobodniji i imajte više samopouzdanja i vere u svoje veštine ako želite da napravite neke krupnije korake u svojoj karijeri. Uostalom – uvek će tu biti neko ko će Vam pomoći ukoliko dođe do problema.

Ljubav: Vreme je da prestanete da krijete emocije koje osećate prema jednoj osobi. Ako ste u vezi – pokažite više poštovanja i razumevanja za voljenu osobu i njegove/njene potrebe.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Oslonite se na svoju kreativnost i u tome pronađite motivaciju za dalji rad. S obzirom na to da je Vama najvažnije da volite to što radite – napravite bolje sebi uslove i željeni rezultati neće izostati.

Ljubav: Samo ako ste otvoreni za upoznavanje novih ljudi – i ljubav može da Vam se dogodi. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom i pronađite zajednički jezik.

Zdravlje: Pronađite način da se relaksirate i opustite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte odustajati već pri prvim preprekama neko pokažite koliko Vam je stalno do uspeha kom stremite. Vremenom neće nestati prepreke, već ćete sve lakše rešavati probleme sa kojima se budete susretali.

Ljubav: Trebalo bi češće da Vi budete inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – moguće upoznavanje sa osobom koja će Vas na prvu loptu zaintrigirati.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Aspekti na poslovnom planu se popravljaju i sve češće ćete imati priliku ili za novo angažovanje ili za napredak u karijeri i na radnom mestu. Sada je odlično vreme za prihvatanje nekih novih izazova.

Ljubav: Zapitajte se što Vam toliko prija razgovor i druženje sa nekom osobom. Ako ste u vezi – otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom o svojim potrebama i očekivanjima od veze.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Postoji mogućnost za neke promene u poslovnom okruženju ili radnom mestu, a na Vama je da pokažete spremnost i sposobnost brzog prilagođavanja novim okolnostima.

Ljubav: Nemojte suštati kriterijume i nemojte zaboraviti šta je to što tražite u novoj ljubavi i novoj vezi. Ako ste duže u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dodatno angažovanje u poslu može Vam doneti dodatnu zaradu, ali podrazumeva i više vremena koje bi trebalo da odvojite za nove obaveze i zadatke. Ukoliko Vam je potrebna pomoć – nemojte se ustručavati da tražite.

Ljubav: Napravite neki plan sa voljenom osobom – sa ciljem da što više vremena provedete zajedno. Ako ste slobodni – možda bi trebalo malo pažljivije da birate društvo i potencijalnog partnera/partnerku.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Postoji mogućnost da će neki poslovi sporije da se odvijaju ili da će doći do nekih zastoja, što ne bi trebalo da Vas zaplaši. U najgorem slučaju biće Vam potreban novi plan.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznanstvo u poslovnom okruženju ili na putovanju. Ako ste u vezi – trebalo bi više da se potrudite kako bi veza u kojoj ste bila još bolja.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa ili nekih nesređenih misli.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trebalo bi da se više posvetite poslovima u kojima mislite da biste mogli da napredujete i pokažete svoje sposobnosti, ali i da naučite nešto novo što će Vam pomoći u daljem radu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za vraćanjem u prošlost i “podrevanjem” nekih starih veza – zapitajte se koliko je to dobro za Vas. Ako ste u vezi – češće priređujte neka lepa iznenađenja voljenoj osobi.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima u kojima zaista uživate.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: S obzirom na to da ne možete u potpunosti uticati baš na sve u svom poslovnom okruženju niti sve može zavisiti od Vas, trebalo bi da budete malo manje samokritični i da neke stvari prihvatite takve kakve jesu.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u neku novu vezu, pogotovo ako ste ne tako davno izašli iz jedne. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da obrate više pažnje na način na koji se obraćaju voljenoj osobi.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam neko kvari raspoloženje i crpi energiju.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Neke poslove nećete moći sami da uradite ili ćete jednostavno želeti da se “uortačite” sa nekim. Budite pažljivi kada je odabir poslovnog partnera u pitanju – jer to može biti ključno za budućnost posla.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nekog nedavnog poznanstva. Ako ste u vezi – pokušajte da za sve probleme sa voljenom osobom pronađete neko kompromisno rešenje.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.

09/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments