Horoskop za petak, 29, jul 2016. godine

28/07/2016 21:00

Horoskop za petak, 29, jul 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 29. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iako Vaš posao podrazumeva određene vremenske rokove koje morate ispoštovati – na radnom mestu i u radnom okruženju vlada opuštena atmosfera, što može samo pospešiti rad i omogućiti bolji rezultat.

Ljubav: Ako osećate manjak interesovanja za emocije i ljubav – nemojte da Vas to zabrinjava, takvi periodi su u potpunosti normalni i očekivani ako ste u dužoj, stabilnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka se mogu povući u sebe zbog pada samopouzdanja.

Zdravlje: Mislite i ponašajte se u skladu sa trenutnim mogućnostima.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: To što ste zreli i promišljeni i što umete da procenite šta je važno, a šta ne za posao kojim se bavite može samo da Vam pomogne da postignete više nego što možete i da zamislite. Negujte kod sebe ove osobine.

Ljubav: U narednom periodu ljubavno uzbuđenje možete doživeti ukoliko sebi dozvolite da se opustite i budete spontani – bar na jedan kraći period. Ovo važi i za Bikove u vezi i za one koji su već duže vreme slobodni.

Zdravlje: Nemojte biti previše samokritični i skromni.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Kada uključite svoje lampice za kreativnost – Vi možete da nađete rešenje za svaki problem koji se stvori pred Vama. Upravo to je ono što saradnici kod Vas cene, dok su pojedini možda čak i ljubomorni na ovu Vašu sposobnost.

Ljubav: Slobodni pripadnici bi mogli očekivati zanimljiv poziv ili susret sa osobom koja će ih “srušiti s nogu”. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i savršenom skladu.

Zdravlje: Pratite svoju intuiciju i nećete progrešiti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako imate još jako puno posla do krajnjeg cilja koji ste sebi zadali – određeni rezultati Vašeg rada su već sada vidljivi, što Vam daje dodatnu motivaciju za nastavak. Sve u svemu – pred Vama je odličan periodu u poslu.

Ljubav: Stabilnost veze odražava se u Vašem međusobnom poverenju – koje bi trebalo da bude temelj i osnova. Ako ste slobodni – putovanje bi moglo da Vam donese zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Obradujte sebe nekom sitnicom, novom frizurom ili omiljenim slatkišem.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako Vam je možda potrebna promena – to se naće desiti sve dok ne završite poslove koje ste započeli. Najbolje je da za sobom ostavite sve čisto pre nego što krenete dalje.

Ljubav: Ako imate osećaj da ste se zamorili od svih ljubavni pokušaja – nemojte očajavati, ljubav se desi kad se najmanje nadate. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pronađite više vremena samo za sebe i stvari koje volite da radite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ne bi trebalo da se uplićete u neke rasprave na poslu ili tračeve koji nemaju veze sa Vama. Naravno, ponekad to jednostavno ne možete izbeći – ali najbolje je da Vam te priče na jedno uvo uđu, a na drugo izađu.

Ljubav: Moguće razmirice sa partnerom/partnerkom koje mogu trajati dok “pametniji ne popusti”. Naravno, kasnije ćete shvatiti da Vam to nije bilo potrebno, zato odustanite što pre. Slobodni pripadnici znaka maštaju o osobi koja im je trenutno nedostižna.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Jedan deo posla je i pristajanje na određene kompromise, pogotovo ako radite u timu ili imate poslovne partnere. Ipak ­- od svojih zahteva nemojte odustajati lako.

Ljubav: Ukoliko je Vaša veza u krizi – osvrnite se na sve što ste do sada prošli zajedno i obnovite to poverenje koje ste imali. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da poslušaju svoju intuiciju prilikom procene osobe za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Pronađite neke aktivnosti koje će Vas relaksirati.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Napravite plan i osvrnite se oko sebe – postoje i drugi ljudi koji bi želeli i bili spremni da sa Vama sarađuju – možda bi trebalo da ih uzmete u obzir za neki od budućih projekata ili poslova.

Ljubav: Ako niste u vezi – trebalo bi da svoje kriterijume postavite malo realnije ukoliko uopšte želite da dobijete priliku da upoznate bolje osobu sa kojom biste mogli da imate vezu kakvu želite. Ako ste u vezi – oslušnite potrebe partnera/partnerke.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas sitnice iznerviraju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Dolazi period kada ćete konačno moći da uživate u plovodima svog rada, a Vaše zasluge će izaći na videlo. Ipak – ostanite skromni i ne dozvolite da Vas to promeni.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zastanu na trenutak i da ne srljaju u novu vezu za koju možda nisu spremni. U vezi bi trebalo da se ponašate malo zrelije i da prihvatite voljenu osobu isto kao što je i ona Vas.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i nepotrebne diskusije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se obazirati na ono što se dešava oko Vas. Najbolje je da se usredsredite na posao – jer je to ono što Vas ispunjava i kada je sve dobro urađeno – i Vi se osećate dobro.

Ljubav: Sa partnerom realizujete planove koje imate već neko duže vreme. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da srede svoje misli i osećanja i prestanu da u osobi za koju su zainteresovani traže mane – niko nije savršen.

Zdravlje: Uživajte u svom slobodnom vremenu i dajte sebi malo više oduška.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Od Vas se očekuje da ćete uvek prihvatiti nametnuta pravila i obaveze, ali ponekad je potrebno da zauzmete čvršći stav i iznesete svoje mišljenje – kada dođe vreme za to.

Ljubav: Pred Vama je dan kada se možda nećete najbolje razumeti sa voljenom osobom – nemojte od toga praviti problem. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od jedne osobe – budite precizniji i iskreniji u razgovoru.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora, nemojte čekati vikend za to.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Postoji mogućnost da konačno nadogradite znanja koja su Vam potrebna kako biste napredovali u svom poslu. Nemojte propustiti tu priliku – ako se sada više potrudite u budućnosti će Vam biti lakše.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi svoju ljubav mogli naći upravo u poslovnom okruženju. Ako ste u vezi – vreme provodite u aktivnostima za koje ste oboje zainteresovani i uživajte.

Zdravlje: Pozitivno gledanje na stvari olakšaće Vam obaveze koje su pred Vama.

28/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments