Horoskop za četvrtak, 10. novembar 2016. godine

09/11/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 10. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 10. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako Vam se čini da se nalazite u potpunom haosu i da jednostavno ne znate odakle da počnete da “sređujete” – za početak udahnite duboko, sagledajte širu sliku i bez straha od neuspeha počnite sa radom.

Ljubav: Zapitajte se da li je Vaša procena neke osobe ipak pogrešna. Ako ste u vezi – nesporazume ili nesuglasice rešite sa partnerom/partnerkom nasamo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora – nemojte čekati vikend za to.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Očekujte neke probleme na poslu, verovatno vezane za saradnike. Ipak – nemojte paranoisati ili brinuti bez razloga – sve je moguće rešiti uz civilizovan razgovor i iskrene namere.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se mogu naći pred nekom dilomom – zbog čega je potrebno da daju sebi više vremena da “srede misli”. Ako ste u vezi – budite tolerantniji i popustljiviji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste ojačali imunitet.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Potrebna Vam je bolja organizacija, a možda i kompletna promena načina na koji radite. Počnite sa pravljenjem plana, a usput budite kritički nastrojeni prema svim aspektima posla koje biste mogli promeniti ili poboljšati.

Ljubav: Kriza u vezi bi mogla da bude posledica manjka komunikacije ili prebacivanja krivice – pripazite! Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu dok ne shvatite šta zaista želite od svoj ljubavnog života.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima ili drugim aktivnostima koje Vas opuštaju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Budite pažljiviji na poslu – možda zbog pada koncentracije ili motivacije i želje za radom zaista propustite nešto važno ili napravite grešku koju ćete kasnije teško ispraviti. Trgnite se dok je još vreme!

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom lako nalazite kompromisna rešenja – ali najčešće na Vašu štetu. Pripadnici znaka koji nisu u vezi trebalo bi da pripaze šta pričaju pred nekom osobom koju su nedavno upoznali.

Zdravlje: Ako se neki zdravstveni problemi ponavljaju – trebalo bi da posetite lekara.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Možete očekivati određen novčani priliv i nešto stabilniju finansijsku situaciju – ali nemojte se unapred preterano radovati – sve ovo dolazi sa dodatnim obavezama i odgovornostima.

Ljubav: Kada ste u vezi potrebno je da neke stvari promenite kod sebe i da pristanete na kompromis. Ako ste slobodni – potrebna Vam je bolja taktika zavođenja i osvajanja.

Zdravlje: Trebalo bi da obratite više pažnje na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako ste u potrazi za (novim) poslom – moguće je da će Vam se sreća konačno osmehnuti. Možda Vam na prvi pogled to nije posao iz snova – ali možda bi trebalo da date šansu i pokušate.

Ljubav: Veza je nešto na čemu se mora konstantno raditi, a čim prestanete da se trudite – ne očekujte ništa lepo. Ako ste slobodni – zapitajte se zašto je to tako i budite iskreni prema sebi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Otklonite sve smetnje koje Vas sprečavaju da napredujete, jer je upravo manjak motivacije i entuzijazma prvi korak ka nazadovanju, a sigurno ne želite da Vam propadne sav uložen trud.

Ljubav: Ako osećate ljubomoru – pronađite način da proverite da li je ona osnovana ili ne – jednstavno pitajte voljenu osobu. Pripadnici znaka koji su slobodni trebalo bi da imaju više poverenja u ljude.

Zdravlje: Dobro se osećate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nalazite se u situaciju u kojoj bi trebalo bolje da se pokažete ukoliko želite da napredujete ili barem da zaista dobijete sve što zaslužujete. Pritom nemojte biti skomni i nemojte se ustručavati da pokažete sve što umete.

Ljubav: Tolerancija i poverenje bi trebalo da budu stub svake ozbiljne veze – pa i Vaše, razmislite o tome. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati i “pasti” na prvu loptu, bolje “ispipajte teren”.

Zdravlje: Prijalo bi Vam više fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte se zaletati u nove poslovne obaveze dok ne završite sa onim koje ste nedavno započeli. To što mislite da možete sve da ispratite – ne mora da znači da je i istina.

Ljubav: Pred Vama se nalazi period u kom bi trebalo posebno da se potrudite oko odnosa sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – budite malo spontaniji i češće dozvolite sebi da se opustite.

Zdravlje: Smanjite unos nezdrave i masne hrane.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Problemi koje ste imali u prethodnom periodu, a koji su bili vezani za posao ili saradnike sada su iza Vas. Učite iz svojih grešaka i ne dozvolite da Vam sitnice poremete planove koje ste imali.

Ljubav: Zaboravite na prošlost, pogotovo ako je ona manje prijatna – posvetite se svojoj ljubavi prema partneru/partnerki i sve će biti u redu. I za slobodne pripadnike znaka – prošlost bi trebalo da ostane iza njih.

Zdravlje: Moguća prehlada.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Skupite hrabrost i pokrenite promene koje priželjkujete i za koje smatrate da su Vam potrebne. Na taj način povećaćete samopouzdanje i izgraditi još jasnije putanje ka uspehu i dostizanju cilja.

Ljubav: Ako niste sigurni šta je tačno problem u vezi – nemojte više gubiti vreme nego otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Slobodne pripadnike znaka očekuje zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Nemojte gubiti vreme na stvari koje nisu važne.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Za napredak u poslu potrebno je da steknete neke nove veštine ili da unapredite svoju ličnost i poradite na nekim svojim manje kvalitetnim osobinama koje nisu baš dobre za posao.

Ljubav: Vaša veza se razvija i zbog toga dolazi do nekih novih situacija u kojima se još niste našli – pa je potrebno da budete malo tolerantniji. Ako ste slobodni – nemojte pristajati na kompromise pre nego što ste uopšte i sigurni u šta se upuštate.

Zdravlje: Manji problemi sa grlom ili prehlada.

09/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments