Horoskop za ponedeljak, 18. april 2016. godine

17/04/2016 22:11

Horoskop za ponedeljak, 18. april 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 18. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte četaki ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri, ali to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Sa partnerom imate odličan odnos, ali može doći do nesuglasica oko nekih dogovora. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili novo poznastvo.

Zdravlje: Početak nedelje je često stresno za Vas, nađite način da se opustite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Sa saradnicima se dogovarate oko svega, što Vam puno znači – jer Vaš posao može zavisiti baš od timskog rada i načina na koji sarađujete sa drugima.

Ljubav: Partner Vas u potpunosti podržava, što Vam daje dodatnu snagu. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije – potrudite se da tako i ostane do kraja dana.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Skloni ste nesmotrenim i nepromišljenim odlukama kada ste u stisci sa vremenom. Upravo je to vreme da zastanete i dobro razmislite – kako ne biste doneli pogrešnu odluku.

Ljubav: Ako niste u vezi – može Vam se dopasti neko ko nije za Vas. Dobro procenite situaciju u kojoj se nalazite. Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: U vezi je sve kako treba – konačno možete da se u potpunosti opustite i planirate nešto zajedno. Slobodni pripadnici znaka privlače pažnju mnogih – a na njima je da odluče ko im zaista prija.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Puni ste kreativne energije – što je posebno značajno ako se bavite nekom vrstom umetnosti ili drugim individualnim radom. Oslanjajte se na svoje instinkte i sposobnosti.

Ljubav: Sa partnerom rešavate sve nesuglasice koje su postojali u prethodnom periodu. Ako ste slobodni – potreban Vam je neko ko ima slične hobije i interesovanja kao Vi.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pripazite na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu. Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije. Nemojte štedeti na emocijama i lepim rečima. Ako ste sami – nemojte odustajati od zamisli da postoji neko ko je savršen za Vas.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaš vredan i naporan rad konačno će se isplatiti. Možete očekivati povišicu, unapređenje ili neki drugi vid priznanja za sve što ste u prethodnom periodu uradili.

Ljubav: U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Radna nedelja Vam može početi stresno i naporno, ali kako dani odmiču – problemi će se sve lakše rešavati.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte srljati u novu vezu ili avanturu, posvetite sebi više vremena. Monotonija u vezi se može rešiti nekim zajedničkim planom – budite Vi inicijator toga.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Ako ste sami – ovo je odličan period za novi početak.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Nemojte baš sve uzimati zdravo za gotovo. Malo sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u dužoj vezi – među vama vlada potpuna harmonija.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Srećom pa ste dobro organizovani, jer Vam je koncentracija u značajnom padu. Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika.

Ljubav: Budite slobodni da pokažete svoje emocije – jedino tako možete znati kako se ta druga osoba oseća i šta misli. Ako ste u vezi – ne zapostavljajte potrebe partnera.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.

 

17/04/2016 22:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments